Liverpoolakademiet kommer tilbake

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Des 2018

24.-26. juni kommer instruktører fra Liverpool International Academy tilbake til Åssiabanen.

http://aif.no/p/28235/liverpool-fc-fotballskole-2019Sparebanken ØST

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Des 2018

Åssiden IF signerte denne uken en ny 3 års samarbeidsavtale med Sparebanken ØST.

Banken har vært klubbens hovedsamarbeidspartner siden 2017, og vi er veldig glade for å få på plass denne 3 års avtalen. I tillegg til årlige midler til aktivitet for barn og ungdom har banken de siste årene støttet klubben med ca 500.000,- til ny kiosk og vedlikehold av klubbhuset.
Velkommen hjem Mads

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Des 2018

25 år gamle Mads Westlie Gundersen kommer hjem til Åssia!

Mads er en ekte Åssiagutt som etter 2 sesonger i Strømsgodset Toppfotball (2011-2013) og 105 kamper for Mjøndalen IF sitt A-lag (2013-2018) nå kommer hjem for å spille i blåhvitt. Mads går også inn i trenerteamet til Kenneth Myrvold som assistenttrener.Handledager Torshov Sport

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Des 2018

Vår samarbeidspartner Torshov Sport gir deg en ekstra rabatt på julegaver denne uken.Toppdommere fra ÅIF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Des 2018

NFF publiserte denne uken oversikten over dommere som skal i aksjon i norsk toppfotball sesongen 2019. Vi gleder oss over at to av våre dommere står på denne listen.

Mari Hellum Bjørnstad og Aleksander Jæger skal begge i aksjon i norsk toppfotball i 2019.

Mari hadde en fantastisk sesong i 2017, som ble belønnet med både finale i Norway Cup, dommeroppdrag i kvinnenes 1. divisjon og NM finale. 2018 sesongen har vært litt kampfattig grunnet førstegangstjeneste, men i år blir det en litt mer forutsigbar hverdag som gjør det lettere å kombinere verneplikten med dømming.

Jeg er veldig takknemlig for å få fortsette på dette nivået og ser fram til mer utvikling neste år. Det er også veldig artig at Buskerud har fått opp et lag i førstedivisjon (Hønefoss).


Aleksander er ny som forbundsdommer i 2019 og han gleder seg til å ta fatt på en ny sesong.

"Det er veldig morsomt å få prøve seg på et nytt nivå. Denne sesongen har inneholdt mange positive opplevelser, og jeg har hatt en god utvikling i samarbeid med mange gode dommerkolleger i krets og klubb. Jeg ser frem til mange nye morsomme, spennende og utfordrende opplevelser i året som kommer."

Vi ønsker Aleksander og Mari lykke til.Fotballgruppa starter C-lag

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Des 2018

Fotballvenner på Åssiden er i ferd med å etablere et "C-lag" (herrer) og dersom det er noen der ute som vil være interessert å være med på et slikt lag der ute, så ønsker vi at dere tar kontakt så snart som mulig.Kontaktperson/trener:
Kevin Nhu Van Huynhkevinhuvan@live.no / 483 57 879

eller Anders Røren sport.fotball@aif.no.

Ellers er det også mulig å søke opp facebookgruppa: Åssiden C-lag 2019 og be om å bli medlem.

 C-LAGET I GROVE TREKK:
 - Ett 11er-lag, meldes på i 7.div i 2019
 - Et breddelag, med fokus på fotballglede og trivsel (lagspill + sosialt)
 - Trolig en trening i uke + kamp i sesong
 - Ønske om ryddighet rundt oppmøte, for alles trivsel
 - Medlemskontingent til ÅIF er et krav (500,-)
 - Aktivitetskontingent settes av laget selv etter eget forbruk (selvfinansierende). Foreløpig estimert aktivitetskontingent ca 2000,-
 - Solidaritet rundt innsats/kostnad ved kjøring til bortekamper
Ledig vikariat

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Nov 2018

Ledig vikariat som Aktivitets- og samfunnsutvikler i Åssiden IF

Vil du være med å skape samhold, trygghet og engasjement i bydelen vår?


En av bydelens viktigste rollemodeller skal ut i foreldrepermisjon og vi søker nå etter vikar i 100% stilling i 3 måneder (1. april til 30. juni 2019).

Åssiden Idrettsforening er et av Drammens største idrettslag med over 1400 medlemmer. I tillegg til ordinær idrettsaktivitet (fotball og håndball) jobber klubben daglig sammen med skolene i bydelen for å skape en trygg og aktiv bydel å vokse opp i.

I bydelen Åssiden bor det ca 12.000 innbyggere. Barneskolene (Åssiden og Aronsløkka) i bydelen har ca 700 elever, og Kjøsterud ungdomsskole har ca 400 elever.

Åssiden IF er «klubben med hjerte for alle på Åssia».


Du vil tilbringe ca 75% av arbeidstiden på skolene i bydelen, og ca 25% av arbeidstiden på idrettslagets arenaer i Buskerudveien 54 og i Berskaughallen. Du må regne med å jobbe litt kvelder og helger.


Arbeidsoppgavene vil være varierte, og du må være i stand til å ta initiativ og løse utfordringer som oppstår underveis. Her er ingen dager like. Du skal jobbe med mange mennesker og må være i stand til å bygge relasjoner raskt.

 • Primær arbeidsoppgave er å tilrettelegge for fysisk aktivitet i skole/AKS.
 • Arbeidstid som ikke er knyttet til skolen besår for det meste av planlegging og tilrettelegging av arrangement som allidrett, åpen hall, Eat Move Sleep Åssia Cup og Liverpool fotballakademi.
 • Andre arbeidsoppgaver vil være oppfølging av aktivitetsledere fra ungdomsskolen og diverse forefallende arbeid i idrettslaget.

Stort engasjement for å jobbe med barn og ungdom er en forutsetning. Den som ansettes må beherske norsk skriftlig og muntlig, disponere egen bil og forevise gyldig politiattest.

Erfaring med å lede aktivitet for barn og ungdom, samt påbegynt eller fullført høyere utdanning med pedagogisk/idrettsfaglig retning er ønskelig.


Vi tilbyr:

 • Muligheten for en unik og spennende erfaring fra innsiden av et av Norges beste skole/idrettslag samarbeid.
 • Spennende og hektiske arbeidsdager sammen med mange fantastiske barn.
 • Gode og moderne fasiliteter for å gjøre den administrative delen av jobben.


Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Lønn etter avtale.


SØKNAD og CV SENDES TIL post@aif.no


Søknadsfrist: 15.01.19

Tiltredelse: 01.04.2019


Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Sverre Arneberg Fredriksen                                                  Espen Forfang Paterson
Daglig leder, Åssiden IF                                                       Aktivitets- og samfunnsutvikler, Åssiden IF
sverre@aif.no / 93417624                                                    espen@aif.no / 92439213Trenerteam neste års J14

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Nov 2018

Nina Tuveng og Maria Løvold tar over trenergjerningen for neste års J14 lag.

Nina og Maria tar over etter Rune Andreassen. Nina og Maria er kjente profiler i senoirfotballen og skal kombinere trenerrollen på J14 med å fortsatt spille seniorfotball for Åssia. Anders Bratland blir med rundt laget neste sesong.

Åssiden IF takker Rune for en fantastisk jobb med disse fotballjentene de siste åra og ønsker Maria og Nina lykke til.Pensjonert rektor med hjerte for barn og unge

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Nov 2018

Lillann Fanuelsen fra Drammen er en av tre finalister når Frivillig.no kårer Årets nykommer i frivilligheten 2018.

(teskt hentet fra www.frivillighetensdag.no)

Etter mange år som rektor på Åssiden Barneskole ble Lillan pensjonist. Hun har aldri vært engasjert i foreningsliv, og aldri noe spesielt i idretten, før hun i februar 2018 meldte seg inn i bydelsklubben Åssiden Idrettsforening. Nå er hun styremedlem med spesielt ansvar for verdiarbeidet i klubben.

Lillann er frivillig i Åssiden Idrettsforening.

-Når jeg ble pensjonist hadde jeg et behov for å fortsatt være nyttig. Jeg var redd for å stagnere, ønsket å fortsatt kunne være del av noe større enn meg selv. Jeg har alltid vært opptatt av hvordan vi involverer barn og unge. De er fremtiden og jeg ønsket å engasjere meg for at denne fremtiden blir bra.

Opptatt av barna

"Hvorfor skal vi gjøre dette?" og "Har noen spurt barna om hva de ønsker?" er spørsmål som går igjen etter at Lillan entret styrerommet i klubben. Lillan er den flotte dama, som tør å stille spørsmål. Hun er ydmyk, men samtidig en tydelig stemme som sier i fra når hun mener noe er feil.

-Jeg er godt kjent I lokalmiljøet og hadde også et behov for å fortsatt være en aktiv del av samspillet i kommunen. Jeg kjente idrettslaget fra samarbeid med skolen tidligere og fant min rolle her, til tross for at jeg ikke var så opptatt av idretten og sporten. Det er barna jeg vil bruke resten av min tid på.Ny hovedtrener seniorfotball damer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Nov 2018

Simen Berg Hansen overtar som hovedtrener for damelaget i Åssiden IF.

Simen har tidligere vært hjelpetrener på damelaget og tar nå over som hovedtrener. Simen er Åssiagutt og en godt kjent spiller i stallen til senoirfotball herre. Klubben ønsker Simen velkommen i den nye rollen for damelaget.
Torshov sport ny forhandler

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Nov 2018

Åssiden Idrettsforening sin nye forhandler (klubbutikk) er Torshov Sport avd. Drammen.Vi har signert en ny samarbeidsavtale med Hummel og Torshov Sport som løper til 2022. Klubben er veldig fornøyd med den nye avtalen som omfatter både rabatter til medlemmer, handlekvelder, kickoff i butikk, samarbeid på arrangement og mye mye mer.

Vi jobber nå intensivt med å få på plass klubbkollesksjon i butikk til julesalget i desember. Vi har også en del draktbestillinger til håndballgruppa som lå inne hos intersport som ikke er levert. Så fort vi har oversikt over leveranser og faktureringer fra tidligere butikk vil det komme nye drakter til de lagene i håndballen som ikke allerede har fått fra vår nye forhandler.Intersport avvikler

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Nov 2018

Intersport legger ned sin butikk på Torget Vest.


Vi mottok i forrige uke informasjon fra Gresvig at Intersport legger ned sin butikk på Torget Vest. I et brev datert 22. oktober 2018 informerere Gresvig om at butikken omprofileres til "outlet" fra 01.11.2018, og at den legges ned fra 01.04.2019. Intersport Torget Vest har vært Åssiden IF sin samarbeidspartner de siste årene, og vi må nå kaste oss rundt for å få på plass en ny avtale.

Daglig leder er allerede i gang med prosessen med å få på plass en ny avtale for klubben, og vi vet mer etter styremøte torsdag denne uken (8. november).

Rammene det jobbes ut i fra er at vi ønsker å beholde hummel som merkeleverandør slik at vi ikke trenger å bytte ut mye av klubbens (og spillernes) utstyr. Samtidig ønsker vi ny butikk klar før julehandel slik at det også i år kan ligge blåhvite gaver under trærne i stuene på Åssia.
Vi skal også sikre oss en samarbeidspartner som kan levere utstyr som avtale til aktivitetene våre, og på våre arrangement. Det skal være lett å være frivillig (logistikk) i Åssia, og det skal være enkel tilgang på klubbtøy for våre barn.

Spørsmål kan rettes til daglig leder Sverre FredriksenFotballhall finansiert

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Nov 2018

Fotballhall finansiert og klar for byggestart mars 2019

Drammen kommune kan endelig bekrefte at det ligger penger i kommunens økonomiplan for 2019-2022 til ny fotballhall på Åssia.

Dette betyr at finansiering er spikret og at vi er et viktig skritt nærmere planlagt byggestart i mars 2019.Verdiarbeid på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Okt 2018

Representanter fra ÅIF og skolene på Åssia deltok sammen på verdikonferanse med LIONS og MittValg.

25.-26. oktober arrangerte MittValg sin årskonferanse på Gardermoen. Åssiden IF deltok sammen med skolene i bydelen med hele 9 deltakere. I tillegg deltok Lions Drammen Vest med en deltaker fra sitt styre.

På konferansen ble det løftet alvorlige temaer som forebyggende mental helse, forebygging og håndtering av nettrelaterte overgrep mot barn. Det ble også presentert modeller og praktiske eksempler på hvordan verktøyene i MittValg kan brukes for å jobbe med forskjellige temaer i idrettslag og i barnehage/skole.

Spesielt spennende var det å få presentert tanker og erfaringer fra en næringslivsleder som har valgt å gå tungt inn i et idrettslag. "De som kjøper bolig spør oftere om fritidstilbudet til barn enn de gjør om fargen på flisene på badet.".

Det er veldig fint for oss på Åssia å ha disse arenaene sammen så vi blir bedre kjent og kan utfordre hverandre på hvordan vi "sammen skaper en trygg og aktiv bydel å vokse opp i".Vellykket miniturnering

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Okt 2018

40 lag deltok når håndballgruppa gjennomførte sesongens første miniturinering i Berskaughallen 20. oktober.


Fantastisk stemning med mange aktive barn og fulle tribuner.

Takk til alle som var med å skape stemning i hallen:)Hovedtrener senior herre

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Okt 2018

Kenneth Myrvold (31) er ny hovedtrener fotball for senior herre i Åssiden IF

Kenneth er godt kjent av mange i klubben og har siden 2013 og har trent flere lag i klubben både i ungdomsavdelingen og dame senior.

«Etter 6 fantastiske år i Åssiden IF som trener for J16/J19 og Senior A og B damer, går jeg inn i et nytt og utrolig spennende kapittel med Åssidens A-lag Herrer. De er en flott gjeng, med flere unge og sultne spillere sammen med en erfaren stamme. Jeg kan nesten ikke vente med å sette mitt preg på laget og bli med på å skape mye glede og engasjement på Åssiden Stadion de kommende sesongene.»Hovedtrener senior herre

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Sep 2018

Åssiden IF - fotball søker ny hovedtrener for senior herre.

Siden vår nåværende hovedtrener har valgt å ikke forlenge sin kontrakt etter denne sesongen søker nå fotballgruppa ny hovedtrener for seniorgutta.

Hovedtrener Åssiden IF seniorfotball herrer

Åssiden idrettsforening er Drammens nest største idrettslag med 1400 medlemmer. Fotball er klubbens desidert største aktivitet med over 500 aktive spillere.

Klubbens visjon er "Klubben med hjerte for alle på Åssia" og vi søker nå en trener som vil jobbe med våre verdier samhold, trygghet og engasjement og tilrettelegge for sosial og sportslig utvikling i en etablert spillergruppe med lokale spillere.

Klubbens A-lag har sesongen 2018 spilt i Norsk Tipping ligaen (3. divisjon), mens B-laget har spilt i 4. divisjon. Vi forbereder oss nå på en 2019 sesong med lag i 4. divisjon og 5. divisjon.
Klubben har store spillergrupper på flere årskull som pusher senioralder de neste årene. Flere av klubbens juniorer har fått prøve seg både i 3. og 4. divisjon denne sesongen.

Åssiden IF fotball har en langsiktig ambisjon om å etablere seg i 3. divisjon. Det forutsettes at dette gjøres med dagens ressurser, og med spillere som primært kommer fra egen ungdomsavdeling.

Vi søker en relasjonsbygger som i tillegg til å ivareta det sportslige rundt seniorfotballen i Åssiden IF sin herrefotball også har ansvar for å tilrettelegge for et godt miljø på tvers av trenere i ungdomsfotballen.

Det er ønskelig med UEFA B-lisens eller tilsvarende. Erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Utlyst trenerrolle er å anse som et frivillig verv som kompenseres etter avtale i egen kontrakt med klubben.

Søknad sendes til post@aif.no og behandles konfidensielt av klubbens ledelse.
SØKNADSFRIST 5. OKTOBER

Spørsmål kan rettes til daglig leder Sverre Arneberg Fredriksen, på telefon 93417624 eller epost sverre@aif.noEat Move Sleep Åssia Cup 2019

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Sep 2018

Planleggingen av Eat Move Sleep Åssia Cup 2019 er i gang!

Eat Move Sleep Åssia Cup 2019 skal arrangeres 1. og 2. juni, og for å sikre en best mulig gjennomføring av cupen samlet turneringsledelsen seg på Lørenskog for å starte planleggingen av neste års turnering.

Samlingen startet på Thon Triaden på Lørenskog hvor turneringsledelsen hentet opp evalueringen som ble gjort etter årets turnering. Turneringsledelsen gikk gjennom punktene vi ønsket å ta tak i og forbedre fra årets arrangement, og jobbet videre med rolleavklaringer og ansvarsfordeling. Det ble laget et årshjul "to do" liste med frister frem til juni neste år.

På kvelden gikk turneringsledelsen ut for å spise middag sammen. Praten gikk videre på løst og fast om både klubben generelt og turneringen spesielt. Etter en hyggelig kveld med mye god mat og drikke samlet troppene seg igjen på morgenen lørdag og satte kursen mot Eat Move Sleep Fjellhamar Cup. Studietur til en annen turnering med samme konsept er nyttig for hele gruppen da vi får se hvordan andre klubber løser sine utfordringer.

En topp motivert gjeng vendte så nesen hjem til vårt kjære Åssia fulle av inspirasjon og ideer. Nå gleder vi oss til å ta fatt på oppgavene våre denne høsten og våren slik at vi sammen kan skape tidenes råeste barnefotballturnering på Åssia 1.-2. juni 2019.

Turneringsledelsen samlet på studiebesøk på Eat Move Sleep Fjellhamar Cup.

Fra venstre: Marius Iversen (ansatt klubbmedarbeider), Anita Hjermundsrud Sveia (Eat Move Sleep ansvarlig), Lisbeth Løwe Olsen (Kioskansvarlig), Stig Myrholm (NK turneringsleder), Sverre A Fredriksen (ansatt Daglig leder), Geir Bye Gundersen (Sportsansvarlig), Lars Kristoffersen (Sikkerhetsansvarlig) og Laila Myrholm (Turneringsleder).Styrevedtak kunstgress i eplehagen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Sep 2018

Styret går ikke videre med planene om å legge kunstgress i eplehagen i 2019.

Hovedstyret i Åssiden IF gjorde 9. august et vedtak om å se på muligheten for å frigjøre egenkapital (ca 1.2 mill) i klubben, og med det jobbe for en ny kunstgressbane i eplehagen med byggestart i 2019.

LES SAKEN HER

Etter høringer i styret i fotballgruppa, og sportslig utvalg fotball besluttet hovedstyret 13. september å ikke følge planene om å jobbe for kunstgress i eplehagen med byggestart 2019 videre.

Bakgrunnen for dette er usikkerhet rundt om det er mulig å fremskaffe midlene uten at dette går på bekostning av dagens drift, og at et eventuelt låneopptak måtte blitt finansiert med økte aktivitetskontingenter. Samtidig ble det gjort en enkel analyse på kapasitet målt mot antall lag i klubben hvor det fremkommer behov for mer banekapasitet, men ikke akutte behov. Her er det også tatt hensyn til at det kommer en 9er hall på grusbanen i løpet av få år hvor vi vil disponere deler av tilgjengelig treningstid.


Sverre Arneberg Fredriksen
Daglig leder
Åssiden IFHåndball for 6åringer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Sep 2018

Vi har plass til flere 6åringer på våre håndballtreninger i høst:) Bli med du også!

Få venner og minner for livet!

Åssiden IF inviterer alle barn født 2012 til håndballtreninger i Berskaughallen Torsdager kl. 17:15 – 18:00


Vi starter opp skikkelig torsdag 20.09.18 kl. 17:15 i Berskaughallen!

(Møt gjerne opp tidligere)


Har du spørsmål kontakt 

Geir Bye Gundersen                     mobil:  959 37 830          epost: geir.bg@aif.no


Vi avholder informasjonsmøte for foreldre torsdag 27.september i treningstiden.

http://azurecontentcdn.bloc.net/logo/200000195/440/2017/2/4/636217938663373178aktiv-p---ssia-liggende--if.jpg?width=573&height=139&scale=both&mode=stretch&quality=90

HÅNDBALL ER GØY!Audun gir seg etter sesongen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Sep 2018

Hovedtrener seniorfotball herrer, Audun Fevik, informerte denne uken daglig leder, hovedstyret, støtteapparat og spillergruppe seniorfotball herrer om at han ikke ønsker å forlenge sin kontrakt som trener når den går ut etter sesongen 2018.

Audun forteller til klubben at hans motivasjon for å fortsette i 2019 er ikke tilstede, og at han mener det er best for alle parter at han informerer om dette nå. 

Audun ønsker at klubben skal få satt i gang arbeidet med å finne en ny hovedtrener fra neste sesong på et gunstig tidspunkt, og det muliggjøres nå. Videre forteller Audun attrenerapparatet skal gjøre alt de kan sammen med spillerne for å kapre poeng i de gjenstående kampene før det settes strek for sesongen 2018. 

Spillergruppen ble informert av Audun om hans beslutning før treningen på tirsdag 18. september.

Klubben vil takke Audun for alt det gode arbeidet og det store engasjementet han har vist for spillergruppa og klubben gjennom sesongene som blåhvit A-lagstrener 

 

Prosessen med å skaffe en ny trener som kan lede senior herrefotballen i Åssiden IF fremover er allerede i gang. Prosessen ledes av et utvalg bestående av styreleder Espen Erikssøn, fotballgruppeleder Cato Brekke, sportslig leder fotball Anders Røren og daglig leder Sverre A Fredriksen.FROKOSTMØTE; Strategisk kommunikasjon

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Sep 2018

   
GRATIS FROKOSTSEMINAR 11. OKTOBER
               
               
Visste du at sponsing er Norges nest største kommunikasjonskanal og en kostnadseffektivt kanal for markedsføring?
           
Åssiden Idrettsforening inviterer til gratis frokostmøte i Åssiden IFs klubblokaler. 

Vi har med oss sponsorekspert, Rune Hansen fra Linkt as. Han skal fortelle om hvor effektivt sponsing
kan være dersom man bruker de riktige verktøyene. I tillegg skal vi ha en hyggelig frokost,
fortelle litt om klubben og tid til relasjonsbygging blant deltakerne.

Kl. 08.30-10.00
Dato 11. oktober
Sted Åssiden Idrettsforening
Påmeldingsfrist 09. oktober

Vi garanterer utbytte med en god frokost, mer kunnskap om sponsing og en hyggelig start på dagen!

Vi håper du kommer!

FOR MER INFO SE HERGratis aktivitetscamp i høstferien

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Sep 2018

Åssiden idrettsforening inviterer barn fra 1.-4. klasse fra Aronsløkka og Åssiden skole til aktivitet i Berskaughallen 4.-5. oktober.

Vi ønsker å invitere til 2 dager fylt med masse aktivitet og moro. Det stiller unge aktivitetsledere fra ÅIF som vil holde kontroll på aktivitetene, og inn og ut kryssing.

Program torsdag og fredag:

08.30 - dørene åpner

09.00 - aktiviteter starter

11.00 - lunsj

11.45 - aktiviteter

13.30 - fruktmåltid

13.50 - fri aktivitet

16.00 - avslutter 

Vært barn må huske på:

- Innesko

- Vannflaske

- Matpakke

- frukt

Arrangementet er gratis:)

Påmelding her innen tirsdag 25.09.2018 - 21.00.
Mot alle odds

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Sep 2018

MOT ALLE ODDS

Ole-Alexander Walseth – naken, usminket og ærlig
Temakveld – spillavhengighet

Ole-Alexander Walseth er 30 år, jobber som lærer på Åssiden barneskole og spiller på Åssiden IF sitt A-lag fotball i 3. divisjon. Ole-Alexander forteller om det han beskriver som «de tapte 20-årene» i sitt liv. En periode i livet hvor alt dreide seg om pengespill, og jaget etter nye gevinster. MOT ALLE ODDS er en naken, usminket og ærlig fortelling av en lokal profil sine opplevelser fra en del av hans liv han aldri vil få tilbake. 

Unni Bergsvenkerud fra spillavhengighet Norge deltar også på samlingen. Hun deler sine erfaringer som pårørende til en spillavhengig, og orienterer om arbeidet i Spillavhengighet Norge.

https://screenshotscdn.firefoxusercontent.com/images/a68d3d5b-5dd2-4fca-8e6a-15e631b43024.png

Ole-Alexander (30) er en lokal Åssiagutt som har jobbet seg gjennom en tøff periode. Han deler åpent og ærlig sine erfaringer med bydelen.

FACEBOOKEVENT

Målgruppe er spillere (15+), trenere/lagledere, foreldre og andre som er opptatt av ungdom. Temakvelden er gratis og er åpen for alle som ønsker å delta.

Velkommen til Åssiden klubbhus
16. oktober kl 18:00-20:00
Enkel serveringNye spillere på damelaget

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Sep 2018

I sommer gikk damelaget ut søkte etter flere spillere både gjennom våre egne nettsider, og i Drammen tidene. Responsen kom umiddelbart, og plutselig var det rekordstort treningsoppmøte for de blåhvite fotballdamene.

Tirsdag 4. september var det hele 29 jenter/damer på trening.

Damelagstrener Kenneth Myrvold har vært på søken etter jenter som syntes det er moro å spille fotball, spillere som vil bidra til fellesskapet, har gode holdninger og som vil styrke lagånden. 11 nye er på plass, og det er plass til enda fler.

11 nye spillere er foreløpig resultat av rekrutteringskampanjen til damelaget.Velkommen Marius

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Sep 2018

Marius Iversen (24) er ansatt som klubbmedarbeider i Åssiden IF.

Mange har allerede blitt kjent med Marius da han har vært i arbeidspraksis hos oss siden januar. Nå har vi endelig fått på plass en avtale med NAV om lønnstilskudd som gjør at vi har ansatt Marius i 50% stilling.

Hovedoppgavene til Marius er oppdatering og vedlikehold av medlemsregister, følge opp medlems og aktivitetskontingenter, praktisk støtte til kioskdugnader, følge opp banemerking, bistå ved klubbens arrangement, bestilling av reiser og annet forefallende arbeid.

Mange av klubbens lagledere og trenere vil bli godt kjent med Marius fremover.


Vi er glade for at Marius trives hos oss, og at han ønsker å være i Åssia videre.


Hvis du trenger å komme i kontakt med Marius kan du nå han på marius@aif.no
Superhelg

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Aug 2018

Denne helgen skjer det mye både på Åssia og i områdene rundt. Vi kaller det superhelg!

Åssiadagen lørdag 31. august kl 11:00-13:00 på Åssiden Stadion.
Gratis aktivitetsdag for barn og familier på Åssiabanen.

Mange av våre barnefotballag reiser til Solberg for å delta på Kiwi Solberg Cup, og flere av våre håndballag deltar på Drammen håndballcup i Drammenshallen.

Lykke til alle sammen. Ha en aktiv og god helg.Fotballhall og ny kunstgressbane

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Aug 2018

Som fleste har fått med seg planlegges det en fotballhall i Drammen kommune. Denne er planlagt bygget på grusbanen på Åssiden Stadion, og disse planene begynner nå å ta form. Samtidig skjer det ting i Drammen både med kommunesammenslåing i 2020 og større boligprosjekter på travbanen. Anleggskapasiteten i fotballgruppa på Åssiden er tilfredsstillende ut i fra dagens fotballaktivitet i de månedene vi har tilgang på gressbanene på anlegget og ellers i bydelen. Resten av året er kapasiteten alt for dårlig, og vi er helt uten tilgang på treningsflater når kunstgresset er vinterstengt.

Hovedstyret opplevde at det var behov for å få fakta på bordet slik at klubben kan forberede seg på hva som kommer, både med tanke på planlegging, økonomi, dugnad og eventuelt drift.

Kjell Arne Hermansen (H) som sitter i Komite for kultur idrett og byliv Drammen kommune var derfor på hovedstyremøte 9. august for å informere og svare på spørsmål. Tema var fotballhall og eventuelt ny kunstgressbane i Eplehagen (gressbanene).

Fotballhallen på grusbanen
 
Fotballhallen ligger i økonomiplan for 2018-21 (2019), som ble endelig vedtatt november 2017. Budsjettramme på anlegget er kr 60 mill. Budsjett 2019 skal opp videre til endelig vedtak i november 2018.

Hallen blir liggende under vei, natur og idrett i Drammen kommune.

Drammen kommune er tilhenger av offentlig – frivillig samarbeid og ønsker at ÅIF tar initiativ til å foreslå driftsmodell i samarbeid klubb/kommune. Styret vil be anleggsutvalget i ÅIF se på dette og skissere utfordringer og muligheter ved forskjellige løsninger.

Klubbens bygninger «Hula» og «Fisico» må mest sannsynlig rives. Det er ingen konkrete signaler om beløp på eventuell kompensasjon, men det er tatt opp med Drammen eiendom. Lagerkapasitet i hallens byggeperiode blir en utfordring. Når det gjelder kompensasjon for bygg som må rives må klubben huske et kommunen investerer i idrettsanlegg til 60 millioner i vårt nærmiljø, og vi kan derfor ikke vente å få full økonomisk kompensasjon for byggene. Det er viktig at klubben får kompensert lagerplass på utsiden av hallen til fotballaktiviteten som skal gå videre der som i dag.

Byggestart på hallen er estimert mars 2019, og hallen forventes ferdig februar 2020.

Mulig ny kunstgressbane i Eplehagen
Første avsnitt redigert 20.08.2018 etter samtale med administrasjonen i Drammen kommune).
I dag står ombygging av eksisterende gressbane til kunstgressbane (11er) på genrerell (uprioritert) anleggsliste. Drammen Idrettsråd og NFF Buskerud har dette på sin anleggsliste og ønsker denne realisert med byggestart 2021/2022. Det er skissert et offentlig/frivillig samarbeid rundt finansieringen og klubben må inn med maksimalt kr 1,2 mill i egenandel på anlegget.

Hermansen bekrefter at hvis ÅIF klarer å skaffe kr 1,2 mill i egenkapital innen utgangen av 2018 vil dette kunne utløse byggestart i 2019. Dette vil forutsette at kommunen får gjennom økt bevilgning i budsjettprosessen november 2018. Byggestart 2019 vil medføre at anlegget ikke blir berørt av utsettelser når det skal gjøres nye prioriteringer i den nye kommunen 1. januar 2020.

Styret har satt i gang en prosess for å se på muligheter for å frigjøre kapital til dette. Hvis dette blir aktuelt vil det kalles inn til ekstraordinært årsmøte i slutten av oktober hvor medlemmene får bestemme om dette er noe vi ønsker å gå for.Verdier - hva betyr det?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Aug 2018

2017 ble brukt til et omfattende arbeid i klubben med å peke retning og grunnlag for klubbens videre aktivitet og drift.

Arbeidet landet på en virksomhetsplan bestående av en visjon, verdier og en virksomhetside. Dette ble vedtatt av årsmøtet i mars 2018.

Virksomhetside:
Gjennom aktivitet skaper Åssiden Idrettsforening sosial og sportslig utvikling i et miljø der alle i bydelen føler seg hjemme.

Verdier:
samhold - trygghet – engasjement

Visjon:
Klubben med hjerte for alle på Åssia


Nå er tiden moden for å ta dette arbeidet videre til hva det faktisk betyr for hver og en av oss i klubben.

Hovedstyret inviterer derfor til workshop hvor vi skal jobbe med klubbens verdier. Hva betyr Samhold, trygghet og engasjement? ... og hvordan skaper vi det?

Hvilken konsekvens har verdiene våre for måten vi driver klubben, og hvordan vil vi at de skal oppleves av utøvere og foreldre? Hva er avvik/brudd, og hvilke konsekvenser skal dette ha

Alle med blåhvitt hjerte og engasjement er velkommen til å bidra. Representanter fra hovedstyret, gruppestyrene og ansatte klubben vil være tilstede.

Trine fra Buskerud Idrettskrets leder verdiprosessen i Åssiden IF.

Du er velkommen til gode diskusjoner på klubbhuset 6. september 18:00 - 21:00
Påmelding til post@aif.noNye utemøbler på Tverken

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Aug 2018

Som en del av prosjektet AKTIVT FRILUFTSLIV støttet av Sparebankstiftelsen og Statsskogmillionen har Tverken nå fått levert nye utemøbler i solid laftet tømmer fra Rauland Laft.


Prosjektet AKTIVT FRILUFTSLIV skal gjennom tilgang på utstyr, opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter skape interesse for å benytte seg av de gode arenaene som allerede eksisterer i vårt nærområde.

Oppgradering av uteområdet rundt Tverkenhytta

slik at det blir mer tilrettelagt som et naturlig friluftslivs mål for korte og lange turer i området. Her etableres en permanent bålplass med sittemuligheter, teltplasser, bord og benker.


Resten av prosjektet består av innkjøp/tilgang på utstyr og opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter.

Innkjøp av friluftslivsutstyr til utlån slik at utstyr ikke skal være en hindring. Alt utstyr skal registreres Skattkammeret utlånssentral slik at både lokale speidergrupper, idrettslag og skoler i bydelen vet hvor de kan få tak i utstyret ved behov, eller hvis noen spør.

Opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter gjøres gjennom et gratisarrangement for primærmålgruppen under «natt i naturen» og «kom deg ut dagen» (1.-2. september 2018) på Åssiden/Tverken.oppstart for 6 åringer

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Aug 2018

Åssiden idrettsforening har flere aktivitetstilbud for 6åringene som starter på skolene i bydelen nå i august.

Fotball, håndball og allidrett har alle oppstart av nye grupper, og treningene går selvfølgelig på forskjellige dager. Det skal være mulig å prøve seg frem på flere og bytte mellom treningene.


Allidrett 4-5 og 6-7 år

Allidrett skoleåret 2018-2019

Åssiden IF ønsker å invitere til allidrett i Berskaughallen fra uke 36. Vi leker hver tirsdag fra 04.09.2018.

Allidretten i Åssiden IF er gratis for medlemmer i idrettslaget. Er ikke ditt barn medlem så kan du melde det inn på våre nettsider www.aif.no under fanen «bli medlem».

Treningstidene for de forskjellige gruppene er TIRSDAGER:

Gruppe 1 (4–5år) 17.00 – 17.50

Gruppe 2 (1. og 2. klasse) 18.00 – 19.00

Kontaktperson er Espen Forfang Paterson (espen@aif.no)

 Fotball

Gutter og jenter født 2012 inviteres til oppstartstreninger i fotball på gresset på Åssiden Stadion MANDAGER 17:30-18:30. Første trening er 27. august.

Foreldremøte avholdes 30. august 18:00-19:00 på klubbhuset.

Kontaktperson for oppstartslagene er Trond Andre Tostrup (telefon 94139536).  

For treningstider og kontaktinformasjon for eldre lag se HJEMEMSIDEN


 

Håndball

Gutter og jenter født 2012 inviteres til oppstartstreninger i håndball i Berskaughallen TORSDAGER 17:00-18:00. Første trening er 13. september.

Foreldremøte avholdes 20. september i treningstiden.

Kontaktperson for oppstartslagene er Geir Bye Gundersen (geir.bg@aif.no / telefon 95937830).

For treningstider og kontaktinformasjon for eldre lag se HJEMMESIDEN.Gave fra Sparebanken ØST

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Aug 2018

Vår trofaste partner Sparebanken ØST har åpnet pengesekken og tildelt Åssiden IF en gave for å sikre klubbens varige verdier. Denne gangen er det vedlikehold av klubbhuset som tildeles midler fra Sparebanken ØST SPIRE.


Bilde: Leder av husstyret Knut Arvid Syvertsen gleder seg til å få satt i gang arbeidet på klubbhuset.


Husstyret utarbeidet høsten 2017 en vedlikeholdsplan for klubbhuset, og det er veldig fint å nå få midler til å kunne sette i gang. Flislegging av garderobene, vedlikehold av fasade og utskiftning av vinduer er noe av det som står på planen for 2018.

Vi takker for støtten:)

SE ALLE SOM HAR FÅTT MIDLER HERGarderober stengt

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Aug 2018

Vi flislegger veggene i fotballgarderobene på klubbhuset og disse vil derfor være stengt fra 6. august.

Info om når de igjen igjen kan tas i bruk kommer senere.


Spørsmål kan sendes til klubbhuset@aif.noOppstart allidrett

Postet av Åssiden Idrettsforening den 28. Jul 2018

Allidretten starter opp igjen 4. september.

Vi ønsker alle barn født 2011-2014) 4-7 år velkommen til aktivitetslek og gøy i Berskaughallen.

MER INFORMASJON
Har du lyst til å spille på damelaget?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Jul 2018

Kjenner du noen jenter/damer som har lyst til å spille fotball? Hos oss på Åssiden er alle hjertelig velkommen.Hvis det kribler i beina: Ta kontakt med vår hovedtrener, Kenneth Myhrvold: 902 30 334‬Liverpool FC fotballskole

Postet av Åssiden Idrettsforening den 29. Jun 2018

Varme dager på Åssiabanen når 140 barn deltok på Liverpool FC fotballskole 25.-27. juni.


Takk til alle frivillige fra klubben som sammen med profesjonelle trenere fra LFC International Academy leverte flotte dager for alle barna.

GOD SOMMER

Postet av Åssiden Idrettsforening den 29. Jun 2018

Vi ønsker alle blåhvite en riktig god og aktiv sommer.

Ta vare på hverandre. Vi gleder oss til å se dere alle til høsten:)


Klubbhuset som møteplass

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Jun 2018

Åssiden idrettsforening er veldig glade for at klubbhuset er en arena som stadig flere ønsker å benytte seg av. Det er stor pågang fra lag som ønsker å benytte klubbhuset til interne arrangement og samlinger. Vi har også ønsker om å benytte huset mer som samlingspunkt i bydelen både knyttet til kamper og til arrangement. Samtidig opplever vi stor pågang fra personer som ønsker å leie klubbhuset til selskaper. Noen av disse ønsker å booke tidlig for å kunne planlegge bursdager og konfirmasjoner i god tid.

Det har denne våren oppstått flere uheldige kollisjoner mellom utleie av klubbhuset til festligheter samtidig som klubben har hatt behov for klubbhuset til arrangement og samlinger. Husstyret har derfor kommet med et ønske til hovedstyret et ønske om føringer for utleie.


Nye retningslinjer for utleie av klubbhuset vedtatt av hovedstyret:

Åssiden IF ønsker ikke videre utleie av klubbhuset til eksterne brukere på ettermiddag/kveldstid som låser huset fra interne arrangement. Huset bør benyttes av klubbens medlemmer, til møter, sosiale sammenkomster og som møteplass i forbindelse med klubbens treninger og arrangement.

Klubbhuset er åpent for utleie kvelder og helger i perioden 1. november til 29. februar. Klubbhuset åpnes for utleie resten av årets etter at gruppene har ferdigstilt sine med aktiviteter, senest 1. april.
Miniturieringer i Berskaughallen sesongen 18/19

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Jun 2018

Håndballgruppa i Åssiden Idrettsforening er tildelt 4 miniturneringer av Norges Håndballforbund region Sør. Turneringene arrangeres 20. oktober, 9. desember, 12. januar og 31. mars.


Vi gleder oss til håndballfest i Berskaughallen.Rapport Eat Move Sleep Åssia Cup 2018

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Jun 2018

RAPPORT OG EVALUERING EAT MOVE SLEEP ÅSSIA CUP 2018  

2.-3. juni 2018 arrangerte fotballgruppa i Åssiden IF barnefotballcup for barn fra 6-12 år på Åssiden Stadion. Kampene ble spilt på kunstgressbanen og tilhørende gressbanener. Cupen arrangeres som en «Eat Move Sleep Cup» etter en modell fra Norges Fotbalforbund/Bama. 

ÅSSIDEN IDRETTSFORENING ARRANGERER TIDENES RÅESTE BARNEFOTBALLCUP

 

Eat Move Sleep Åssia Cup skal:

 • gjennomføres i tråd med Åssiden IF sin virksomhetsplan (Visjon, virksomhetside og verdier).
 • gjennomføres over 2 dager, med en kompakt spilleplan for lagene.
 • ha et godt planverk og tydelige roller/mandater i turneringsledelsen.
 • arrangeres av frivillige fra fotballgruppa i Åssiden IF.
 • være unik på en måte som gjør at den huskes for noe som ikke andre cuper har, og som gjør at frivillige, lag og klubber kommer tilbake år etter år.
 • generere økonomisk overskudd til fotballgruppa.
 • evalueres grundig for å kunne gjøre et bedre arrangement neste år.   
 •  

  Etter mye forberedelser og arbeid med konsept og søknad fikk fotballgruppa i Åssiden Idrettsforening 17. november 2017 bekreftelse fra Norges Fotballforbund at vi var plukket ut til å være en av totalt 38 ambassadørklubber for Eat Move Sleep 2018.

   

  Konseptet med Eat Move Sleep ambassadørklubber er at NFF og Bama plukker ut klubber som de mener er egnet til å være gode ambassadører for å styrke sunt kosthold, god aktivitet og gode søvnrutiner hos barn.

  Norges Fotballforbund sitt bilde.

  I konseptet ligger bl.a. «supertirsdag» hvor en profil fra NFF kommer til klubben og gjennomfører en treningsøkt med et lag, og et påfølgende trenerseminar. 29. mai var Erland Johnsen på besøk hos oss, og gjennomførte økt med G15/16 og trenerseminar med trenere fra Åssiden IF og noen naboklubber.    Foto: Sportslig leder i Åssiden IF – Fotball Anders Røren sammen med Erland Johnsen fra NFF.

       

  Vinteren 2017/2018 ble det etablert en turneringsledelse som skulle jobbe med cupen. Våren har blitt brukt til planlegging av arrangement, samtidig som vi har brukt tiden på å fortløpende evaluere hvilken form turneringsledelsen skal ha, og hvilke ansvarsområder som bør ligge under hver person.  

  Turneringsledelsen ble til slutt seende slik ut i 2018:

  Cupgeneral: Stig Myrholmen

  NK: Laila Myrholmen

  Sport: Geir Bye Gundersen

  Kiosk: Lisbeth L Olsen

  Eat Move Sleep camp: Anita Hjermunrud Sveia

  Administrasjon og logistikk: Sverre Arneberg Fredriksen  

  Turneringsledelsen deltok på Kickoff med NFF/Bama på Ullevaal i januar, og har gjennomført jevnlige møter hele våren. De enkelte medlemmer i turneringsledelsen har også lagt ned mye tid i sine ansvarsområder og siden dette var et nytt konsept og arrangement har alle på hver sin måte tråkket opp nye stier.  

  Mandag i cupuka ble det avholde informasjonsmøte for alle frivillige i klubben. Dette var en kjempesuksess og vi skal videreføre dette de neste årene. At så mange frivillige møter på et informasjonsmøte en uke før en dugnad er helt fantastisk. 

   

  134 lag deltok i Eat Move Sleep Åssia Cup 2018 (102 guttelag og 32 jentelag).

  Totalt deltok ca 1200 spillere i turneringen og det ble spilt 204 kamper.   

  Eat Move Sleep Åssia Cup sitt bilde.Deltakende klubber (18 totalt):

  Drammens Ballklubb (6)

  Eiker Kvikk (2)

  Glassverket (1)

  Holmen (1)

  Hønefoss (1)

  IBK (3)

  Konnerud (13)

  Krødsherad (2)

  Lier IL (31)

  Mjøndalen IF (11)

  Nordre Sande (2)

  Strømsgodset IF (7)

  Skiold Drammen (5)

  Solberg SK (19)

  Vikåsen IL (4)

  Årvoll IF (3)

  Åssiden IF (23)

     

  Turneringen ble gjennomført på en helg med veldig varmt og tørt vær (33C). Heldigvis hadde dette pågått i noen uker, så alle virket godt forberedt. Mange lag hadde med vannbøtter, og vi gjorde vårt beste med å tilby fyllepunkter, vannspreder osv.  

  Total omsetning på cupen ble ca 200.000kr (kiosk, påmeldingsavgifter og parkering).

  Estimert overskudd er ca 100.000kr.  

  Eat Move Sleep Åssia Cup sitt bilde.

   

  Kampavvikling gikk bra. Vi hadde noen små utfordringer med kampoppsett, mye av dette var knyttet til at vi ikke ønsket å nekte lag påmelding før fristen gikk ut. Derfor ble det noen som måtte spille 4 kamper. Dette gjorde det litt vanskelig å få kompakte og gode kampoppsett for alle lag. Det at vi skulle ha 1200 barn gjennom en hinderløype ble også en utfordring for oppsettet. Vi lærte masse av dette, og tar med oss mange ting inn i planleggingen av neste års turnering. Konseptet med felles start og stopp av alle kamper med signalhorn fungerte veldig bra, og er noe vi tar med til neste år. Takk også til Skrim som lånte oss faste 3er baner like som de vi har i klubben selv. Vi ønsker å videreføre at alle kamper i 3er fotball går med faste vant slik at vi unngår baner laget av nett.   

  Kioskene ble etter forholdene drevet meget godt. Vi er heldige som har så mange flinke og engasjerte foreldre i klubben som tar tak og ordner opp når det trengs. Varmen ble en utfordring, og vi hadde problemer med å kjøle ned drikkevarer og is. Det var også vanskelig å vise frem vareutvalget siden ting ikke kunne stå fremme. Alt i alt ble disse utfordringene løst på en bra måte. Det ble også testet ut nye kassaløsninger i alle kiosker, og en kiosk hadde kortterminal. Vipps GO med ferdige menyvalg var også en god betalingsløsning. Totalt sett er vi veldig fornøyde med gjennomføring av salg, og har konkrete forslag til hvordan vi skal løse utfordringen med kjølekapasitet neste år.

   

  Eat Move Sleep camp fungerte tilfredsstillende. Teltene fra Bama ble satt opp slik vi planla, og vi har fått gode tilbakemeldinger på driften av disse områdene. Neste år ønsker vi å flytte campen slik at det blir en mer lukket camp i stedet for en gate. Da kan vi spille musikk og lage mer show, samtidig som det bygger en bedre ramme rundt premieutdelingen. Til premieutdelingen i år hadde vi spesialbestilt store graverte medaljer med tykke medaljebånd. Dette skulle være med å heve inntrykket av cupen og være et unikt minne. Dessverre ble disse stående i tollen og vi fikk fredags kveld hentet inn standardmedaljer med blåhvite bånd.


  Slik skulle medaljene sett ut...


  Vi ser et behov for å jobbe med instrukser og mandater før neste års cup. Både instrukser til den enkelte dugnadsjobben som som gjøres, men også mandater for turneringsledelse og andre som jobber med planlegging og forberedelser. Tydelige og definerte rollebeskrivelser og ansvarsoppgaver er avgjørende for å skape trygghet i rollen som frivillig, samtidig som det er viktig for å sikre videreføring av arrangementet når frivillige byttes ut.  

  Evalueringsskjema ble uken etter cupen sendt ut til alle lagledere og alle dugnadsansvarlige. Vi har fått veldig bra svarprosent på disse, og har fått bekreftet mye av det vi har tatt opp i egen evaluering. Jevnt over skårer vi bra på alle områder, men vi får også konkrete tilbakemeldinger på noen ting vi må ta tak i før neste års cup. Tusen takk til alle som tok seg tid til å svare. 

            Eat Move Sleep Åssia Cup sitt bilde.  

  Hinderløypa ble en suksess. Takk til aktivitetslederne fra Aktiv på Åssia som leverte varene i sola. Vi er godt i gang med å videreutvikle hinderløypa til å bli enda tøffere, råere og kulere for alle barna. Vi må også doble kapasiteten for å få plass til flere lag i cupen, og skape mer fleksibilitet med tanke på kampoppsett.


  Tusen takk til alle som var med å skape fest i bydelen. Vi gleder oss til 1.-2. juni 2019    

   

  Stig, Laila, Geir, Lisbeth, Anita og Sverre:)  Takk for din støtte

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Mai 2018

  Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

  #reklame

  Åssiden Idrettsforening ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.5 har bidratt med 144.630,- til oss.

  Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte - uten at det koster spilleren noe som helst!

  Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere Åssiden Idrettsforening som din grasrotmottaker.

  Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!


   

     Treningstider håndballsesongen 2018/2019

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Mai 2018

  Treningstider for håndballsesongen 2018/2019 er klare.

  Du finner de alltid på www.aif.no under fanen "håndball".

  Direktelink
  Aktivt friluftsliv

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Mai 2018

  Gjennom tilgang på utstyr, opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter skape interesse for å benytte seg av de gode arenaene som allerede eksisterer i vårt nærområde.  Åssiden Idrettsforening er tildelt 175.000,- fra Sparebankstiftelsen DNB til å tilrettelegge for friluftslivsaktiviteter i vårt nærområde.

  Prosjektet er et samarbeid mellom Åssiden Idrettsforening, KFUM-KFUK Speiderne på Åssia, stiftelsen ÅIF Tverken og Kirkens Bymisjon Drammen (Skattkammeret utlånssentral). Kjøsterud Skole er også involvert i dette.

  Målgruppen er først og fremst ungdomsskoleelever på Kjøsterud skole, og prosjektet består av 3 deler.

  Oppgradering av uteområdet rundt Tverkenhytta slik at det blir mer tilrettelagt som et naturlig friluftslivs mål for korte og lange turer i området. Her etableres en permanent bålplass med sittemuligheter, teltplasser, bord og benker.

  Innkjøp av friluftslivsutstyr til utlån slik at utstyr ikke skal være en hindring. Alt utstyr skal registreres Skattkammeret utlånssentral slik at både DNT Drammen (barnas turlag og DNT ung), speidergrupper, idrettslag og skoler i byen vet hvor de kan få tak i utstyret ved behov, eller hvis noen spør.

  Opplæring og trening av grunnleggende friluftslivsferdigheter gjøres gjennom et gratisarrangement for primærmålgruppen under «natt i naturen» og «kom deg ut dagen» (1.-2. september 2018) på Åssiden/Tverken. Hvis dette blir en suksess ønsker vi å gjøre dette til et årlig arrangement. Eventuelle arrangement i 2019 og videre vil ikke kreve ekstra midler.

  Vi takker for støtten og gleder oss til mange gode friluftslivsaktiviteter i årene som kommer.  Eat Move Sleep

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Mai 2018

  En ivrig og engasjert gjeng ferdig med BAMA fruktkuttekurs.


  Kvelden ble også brukt til å øke kunnskapen om frukt & grønt gjennom fakta info, work shops og quiz. Det ble produsert mange fruktshakere og jentene hadde en fin kveld på klubbhuset.

  Takk til Silje Hønneland for bra opplegg rundt kosthold, og takk til BAMA som stiller opp med utstyr og kompetanse:)

  Åssiaravnene flyr igjen

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Mai 2018

  Åssiaravnene flyr igjen

  Etter et mørkt vinterhalvår i dvale flyr endelig Åssiaravnene igjen. Lyse kvelder blir enda lysere for bydelens ungdommer når de møter på våre hyggelig natteravner.

  Takk til FAU på skolene og alle som bidrar til å skape en trygg og aktiv bydel å vokse opp i.
  Årets første hjemmekamp

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Apr 2018

  Vi er klare for årets første hjemmekamp i Norsk Tipping ligaen når våre blåhvite helter tar i mot Sandefjord 2 mandag 23. april. Vi inviterer til pølsefest på klubbhuset kl 17:00, og kampen starter 18:00.


  Velkommen til match på Åssia!
  Sjekk ut vår facebookevent  J12 klare for cupfinale

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Apr 2018

  J12 klare for cupfinale i Region Sør Cup.


  Fredag 13. april spiller Åssiden IF - Håndball J12 cupfinale i Region Sør Cup. Motstander er Lier, og kampen går i Boligmappa arena i Larvik.

  Kampen streames LIVE på HåndballTV.com. Kampstart 18:45

  SE KAMPEN LIVE HER

  Vi ønsker jentene lykke til!  Drammen Cup 2018 er historie

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Apr 2018

  Takk til alle som var med å bidra med gjennomføring av Drammen Cup. Vi har gjennomført to gode dager med cup på Åssiabanen, og alle våre lag i ungdomsfotballen har vært i aksjon på baner i hele Drammen.

  NÅ ER SESONGEN I GANG!  Stor stas at både G14, G19 og J19 hentet hjem førsteplasser og sølvtøy til klubben:)
  Alle Nødende, ventetia er over

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Apr 2018

  Alle Nødende, ventetia er over- Doruller er på veg.


  Da er vi klare for ny salgsdugnad! Doruller – Alle spillere må kjøpe/selge minst en sekk hver!


  Åssiden Idrettsforening sitt bilde. 


  Denne gang går inntektene fra salget direkte til gruppene / lagene som selger.  

  (barnefotball – ungdomsfotball gutt/jente, seniorfotball herre/dame)

   

  Vi håper derfor på en god oppslutning rundt vårens salgsdugnad og at spillerne gjør en ekstra innsats. Vedlagt følger informasjonsark og produktark/bestillingsliste som spillerne kan benytte. Vi trykker opp disse for utdeling til spillerne via dere. Forhåndsolgte varer kjøpes også denne gang i egen nettbutikk tilrettelagt av Dugnaden AS.

   

  Salgs-og bestillingsperiode: 6.-22. april

  Nettbutikken stenger: 22. april kl. 24.00

  Utleveringstidspunkt: 26. april kl. 17-19

  Utleveringssted: Parkeringsplassen ved klubbhuset

   

  Nettbutikken finner dere her: www.klubbdugnaden.no/s/aif

   

  Er det noe du lurer på i forbindelse med praktisk gjennomføring/bruk av nettbutikken, kontakt Kjell Chr. Andersen i Dugnaden på mobil 908 76 972 eller

  e-post: kjellchr@dugnaden.no

   

  Øvrige henvendelser kan rettes til undertegnede.

   

  Med vennlig hilsen

   

  Jonathan Erikssøn

  Mobil: 908 10 682| jonathan.o.eriksson@gmail.com

  Åssiden Fotball  Åssiabanen ble desverre ikke klar til kamp

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Apr 2018

  Selv med over 100 dugnadstimer de siste ukene klarte vi ikke å få Åssiabanen klar til kveldens NM kvalifisering mot Eik Tønsberg. Det er ikke mye som gjenstår og vi satser på at banen blir klar til Drammen Cup neste helg.  "Vi har vunnet kamper på Marienlyst før" Audun Fevik, hovedtrener Senoir herre, Åssiden IF - fotball.

  Vi oppfordrer alle til å ta turen til Marienlyst stadion i kveld for å se våre gutter matche seg mot Eik Tønsberg. Kampstart kl 19:00.

  Inngang 50,-  Takk til Kenny og Helge

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Apr 2018

  Etter mange år i frivillighetens ånd velger nå Ken Håkon Jansen (Kenny) og Helge Andresen å trekke seg formelt tilbake fra sitt engasjement i fotballen og rundt Senior Herrer.  Kenny har ett årelangt engasjement som spiller, trener for junior og damelag og har de siste årene i fotballstyret som sportslig leder for senior herrefotball i klubben.

  Helge har etter mange år som aktiv spiller innehatt roller i barne- og ungdomsfotballen gi flere år. De siste årene har helge vært engasjert rundt senior herrer som lagleder.

  Åssiden IF fotball takker de begge for ett stormende engasjement igjennom mange år.

  Vi regner med å se dere på herrelagets A-kamper og i kulissene rundt i klubben.

   

  Cato Brekke Åssiden IF- Fotball

   

   
  Protokoll og dokumenter fra årsmøtet

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 26. Mar 2018

  Protokollen og alle tilhørende dokumenter fra årsmøtet ligger nå på årsmøtesiden.
  Årsmøte 2018

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Mar 2018

  Årsmøte 2018 ble avholdt på klubbhuset 22. mars.

  Styreleder gjennom mange år (og æresmedlem) Rune Lislelid takket av som leder og nå er det klart hvem som skal lede klubben videre.


  Espen Erikssøn er ny leder i hovedstyret i Åssiden Idrettsforening.

  Han skal lede klubben sammen med resten av hovedstyret som er Dag Olufsen (nestleder) og styremedlemmene Rune Lislelid, Lillan G Fanuelsen, Cato Brekke (leder fotball) og Marte C. Braaten (leder håndball)

  Varamedlemer i hovedstyret er Knut Arvid Syvertsen og Ole Eek


  Gruppestyre Håndball
  Marte C. Braaten (Leder)
  Geir Bye Gundersen og Helge-Andre Jensen

  Gruppestyre Fotball
  Cato Brekke (Leder)
  Vidar Skai (Nestleder), Anders Røren, Veronica Steffensen, Øyvind Langseth, Stig Myrholmen, Jonathan Erikssøn og Ida Brekke.

  Det kommer en sak på nettsiden senere med utfyllende informasjon om vedtak fra årsmøtet.


  Takk til alle 37 stemmeberettigede som deltok på årsmøtet.  Avtroppende styreleder Rune Lislelid avsluttet årsmøtet med å takke Egil Knutsen, Erik Simonsen og Knut Arvid Syvertsen for deres innsats for hovedstyret i Åssiden IF.
  Aktivitets- og samfunnsutvikler Espen Paterson fikk også en blomst for arbeidet han legger ned i klubben og bydelen.  Treningstider på kunstgresset er fordelt

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Mar 2018

  (Kunst)gresset er snart grønt og sportslig utvalg fotball har fordelt treningstider på kunstgresset for våren 2018.  TRENINGSTIDER KUNSTGRESS VÅR 2018

  Treningstider på gressbanene fordeles så fort vi vet når gressfeltet åpner. Dette skjer mest sannsynlig i midten av mai.  Hurtigruta Carglass er med på laget

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Mar 2018

  Det lønner seg å samarbeide!


  Vi i Åssiden Idrettsforening anbefaler alle vi kjenner å benytte seg av vår samarbeidspartner Hurtigruta Carglass sine tjenester ved reparasjon av steisprutskade eller skifte av frontrute.


  Alle med vervekort fra Åssiden IF, har fordelsavtale med Hurtigruta Carglass


  • Gratis henting og levering av bil ved ruteskift
  • Gratis Bosch vindusviskere ved ruteskift
  • Vasker alle rutene innvendig og utvendig
  • Støvsuger bilen
  • Vasker bilen utvendig (der HC har vaskeanlegg)
  • Gratis påfyll av spylervæske i ett år
  • Vi gjør alt papirarbeid mot forsikringsselskaper
  • Du sparer tid Ring oss direkte
   tlf. 31012010 avd. Åssiden
   tlf. 32218233 avd. Drammen

  I tillegg støtter du selvfølgelig klubben når du benytter deg av dette.

  Vervekort kan du få på klubbhuset. Lurt å ha liggende i bilen til neste gang du skal skifte rute.
  Trenger du vervekort til deg, eller noen du kjenner? kontakt oss på post@aif.no  Sakspapirer til årsmøtet er klare

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Mar 2018

  Årsmøte i Åssiden Idrettsforening avholdes på klubbhuset TORSDAG 22. mars fra kl 18:00.  Alle medlemmer over 15 år har stemmerett på årsmøtet.

  Saksliste og saksdokumenter

  Velkommen

  Mvh
  Hovedstyret
  Åssiden Idrettsforening  Rekordtildeling på inkluderingsmidler

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Mar 2018

  Aldri før har Åssiden IF fått tildelt så mye midler til "inkludering i idrettslag" som i 2018. Hele 322.550,- til 7 forskjellige tiltak som vil komme store og små på Åssia tilgode gjennom året.


  Åpen hall for barne og ungdomsskolen, Allidrett, Minirunde innebandy, Aktiv Integrering, Ferietilbud i høstferien og et eget jenteprosjekt under Eat Move Sleep Åssiacup står på listen over godkjente tiltak.

  Takk til Norges Idrettsforbund og Drammen Idrettsråd for støtten, og takk til alle som bidrar med stort og smått i klubben:)
  Ny kiosk til seriestart

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Feb 2018

  Åssiden IF har fått 150.000,- fra Sparebanken ØST Spire til ny kiosk på Åssiden Stadion.


  Bilde: Kioskansvarlig Lisbeth Løwe Olsen og leder av fotballgruppa Cato Brekke sammen med Anne Lene Gundersen fra Sparebanken ØST.

  Den nye kiosken på vil komme på plass i april 2018 og vil komme med en helt ny meny som utarbeides i samarbeid med Norges Fotballforbund og Bama i tråd med fotballgruppas ambassadørrolle for Eat Move Sleep.  Årlig møte håndballgruppa

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Feb 2018

  Håndballgruppa gjennomfører sitt årlige møte 21. februar kl 19:30 i Berskaughallen.


  Saksliste

  Velkommen og registrering av fremmøte.
  Behandle gruppas årsberetning
  Behandle gruppas regnskap for 2017
  Gjennomgang og behandle budsjett for 2018
  fastsette aktivitetskontingent
  Behandle innkomne forslag
  Behandle forslag fra valgkomite og diskutere kandidater for nytt håndballstyre.
  Utarbeide forslag til sammensetning av håndballstyre/verv som skal presenteres på årsmøte i ÅIF Evt.

  Håndballstyret bør bestå av følgende verv:  
  Leder
  Nestleder
  Sportslig leder
  Kasserer
  Medlemsansvarlig
  Dugnadsansvarlig
  Markedsansvarlig
  Ansvarlig utstyr/Innkjøp
  Styremedlem Sportslig utvalg
  Styremedlem uten eget ansvarsområde.

  Håndballstyret velges for 1 ett år og styremedlemmer må derfor velges for ny periode. Det sittende styret har ikke tatt gjenvalg og håndballgruppa er derfor avhengig av nye styremedlemmer som kan overta de verv som er nevnt over. Vi oppfordrer derfor alle lag om å jobbe inn i sine grupper for å fremme kandidater og vi håper alle lag kan stille med minimum 1 kandidat.  
   
  Erik Simonsen  
  Leder Åssiden IF - håndball  Årlig møte fotballgruppa

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Feb 2018

  Årlig møte fotballgruppa.

  Torsdag 22.02.2018 avholdes det årlige møtet i fotballgruppa på klubbhuset kl 18:00

  Det avholdes IKKE tradisjonelle årsmøter i gruppene, men alle grupper som er organisert med eget gruppestyre skal avholde «et årlig møte» før årsmøtet i idrettslaget.

  Har du spørsmål kontakt leder i Åssiden IF - Fotball Cato Brekke, eller daglig leder i Åssiden IF Sverre Arneberg Fredriksen.

  Agenda:

  • Velkommen og registrering av frammøtte.
  • Behandle gruppens årsberetning
  • Behandle gruppens regnskap for foregående år
  • Fremlegge forslag til budsjett for gruppens aktivitet
  • Utarbeide forslag til årsplan for gruppens aktivitet (årshjul)
  • Behandle forslag, både innkomne og de som blir meldt inn på møtet
  • Fastsette treningsavgift 2018
  • Behandle valgkomiteens innstilling.
   (Gruppa har ingen egen valgkomite. Det årlige møtet må diskutere seg frem til hvilke kandidater de ønsker å foreslå til de ulike verv.)

  Innstilllingen legges frem til godkjenning på årsmøtet i idrettslaget i slutten av mars.


  Forslag til organisering av fotballgruppa
  Fotballstyre består av Leder, nestleder og 6 styremedlemmer.
  Alle velges for et (1) år.

  Leder
  Nestleder
  Medlem 1: Sportslig leder
  Medlem 2: Kasserer og medlemsansvarlig
  Medlem 3: Materialforvalter (anlegg og utstyr)
  Medlem 4: Arrangementsansvarlig
  Medlem 5: Ungdomsrepresentant Gutter
  Medlem 6: Ungdomsrepresentant Jenter

  1 vararepresentant
   

  Fotballstyret oppnevner selv sportslig utvalg som skal dekke følgende områder:
  Oppstart gutter/jenter
  Barnefotball gutter/jenter
  Ungdomsfotball gutter/jenter
  Seniorfotball herre/dame
  Sportslig utvikling
  Dommere

  Sportslig utvalg ledes av Sportslig leder


  Forslag til aktivitetskontingenter 2018
  6-9 år 1200,-
  10-11 år 2000,-
  12-13 år 2400,-
  14-19 år 3000,-
  Senior 4000,-
  Old boys/girls 2000,-
  Oppstart for Godset-akademiet

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Jan 2018

  Det var en rekke engasjerte barnefotballtrenere som i går møtte opp til første del av teoridelen av Godset-akademiet. I løpet av året er målet at de, gjennom å følge dette opplegget, vil få del 1 og 2 av grasrottrenerkurset. 

  Godsetakademiet gjennomføres på klubbhuset / Åssiden stadion hver mandag fremover.


  Det er fortsatt mulig å melde seg på!

  Ta kontakt med sportslig leder Åssiden IF - fotball Anders Røren (900 31 815) sport.fotball@aif.no  Besøk fra Bodø

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 29. Jan 2018

  Vi får flere henvendelser fra andre idrettslag om hvordan vi jobber med "Aktiv på Åssia". Fredag 26. januar hadde vi Christian Didriksen fra IK Grand Bodø på besøk for å lære mer om modellen og samarbeidet med skolene.


  Christian var med på møte med skolene hvor vi blant annet gikk gjennom vår nye prosjektbeskrivelse og avstemte kursen videre for "Aktiv på Åssia". Vi synes det er flott at andre har lyst til å se hvordan vi jobber, og det er nyttig for oss å høre om hvordan andre klubber jobber og hvilke planer de har for å skape aktive og trygge lokalsamfunn der de holder til.


  Vi ble spesielt inspirert av å høre om Grand sitt prosjekt "Alle jentan" og håper vi kan få til noe tilsvarende i egen klubb.
  Valgkomiteen vil snakke med DEG

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Jan 2018

  Nå nærmer det seg nytt årsmøte - og der skal det velges hovedstyre, husstyre og revisorer i Åssiden Idrettsforening.

  På vegne av valgkomiteen bestående av Jarle Blikken, Dag Olufsen, Miduja Rasiah, og Levi Reiersrud (vara) er vi nå på utkikk etter folk som har vilje og lyst til å ta på seg et verv i Åssiden Idrettsforening.

  Vi vil høre fra deg som ønsker å stille selv, og fra deg som har innspill på flinke folk.


  https://azure.content.bloc.net/rssphotos/E57BEDD1DF75C54A9453107B259CE333/wp-content/uploads/2011/03/uncle-sam-we-want-you-copy.jpg?&width=1024&quality=90  Søknad til verv i hovedstyret/husstyret/revisor sendes til VALGKOMITEEN innen fredag 2.februar og inneholde følgende:

  • Hvem er du?
  • Stiller du selv, eller foreslår du noen andre?
  • Til hvilket verv stiller du/foreslår du personen?
  • Hvis du stiller selv, skriv et par linjer om deg selv, din motivasjon og din erfaring.
  • Foreslår du en annen, skriv hvorfor du foreslår vedkommende.
  • Kontaktinformasjon – e-post og telefonnummer
  • Er det noe annet du mener vi burde vite?

  Rollebeskrivelse for hver av de ulike vervene er beskrevet under slik at dere kan se hva de ulike vervene innebærer, og hvilken kompetanse det er ønskelig å ha for det vervet du søker på/ foreslår noen for. Dersom dere har andre spørsmål så er det bare å ta kontakt med daglig leder (post@aif.no / 93417624) eller medlemmene i valgkomiteen.

   

  Vi ser fram til å høre fra dere

  Jarle Blikken

  Leder Valgkomiteen Åssiden Idrettsforening


  Rollebeskrivelse hovedstyret:

  Styret i Åssiden IF består av leder, nestleder og fem styremedlemmer og to varamedlemmer. Ledere for gruppestyrene fotball og håndball velges som to av de fem styremedlemmene.

  På valg i 2018 er følgende verv i hovedstyret:
  Styreleder (1 år)*
  Nestleder (2 år)
  Markedsansvarlig (2 år)
  Leder for Samfunnsutvikling (1 år)
  Verdiansvarlig (2 år)
  Gruppeleder håndball (innstilles fra håndballens årlige møte)
  Gruppeleder fotball (innstilles fra fotballens årlige møte).

  * Styreleder Rune Lislelid ble i 2017 valgt for 2 år, og har varslet at han kommer til å trekke seg før årsmøtet og ønsker valg som Leder for samfunnsutvikling på årsmøtet.  

  Leder:

  • Styreleder er idrettslagets ansikt utad og er den som primært representerer idrettslaget i møter og forhandlinger, både med parter innenfor idretten og med offentlige myndigheter.
  • Representere Åssiden Idrettsforening i styrer hvor Åssiden IF har eierskap eller interesser.
  • Personalansvar for daglig leder.
  • Lede og planlegge styrets arbeid, forberede og lede styremøter, oppfølging av vedtak og prosjekter og koordinere idrettslagets drift og aktivitet i nært samarbeid med daglig leder.

  Nestleder:

  • Nestleder er økonomiansvarlig i Åssiden Idrettsforening og er lederes stedfortreder i aktuelle sammenhenger der styreleder selv ikke kan møte.
  • Være en del av lederteamet i daglig drift sammen med styreleder og daglig leder.

  Styremedlem 1:

  • Markedsansvarlig med ansvar for oppfølging av idrettslagets markedsstrategi.

  Åssiden Idrettsforening har i dag ingen markedsstrategi. Dette styremedlemmet skal lede arbeidet med å utvikle denne strategien i 2018.

  Styremedlem 2:

  • Ansvarlig for avdeling for samfunnsutvikling, herunder «Aktiv på Åssia».
  • Lede samfunnsgruppa i bydelen. Representere idrettslaget i bydelsutvalg og eventuelt andre fora hvor agenda er utvikling av bydelen eller andre tema som naturlig faller inn under samfunnsutvikling.
  • Leder for idrettslagets bandygruppe og allidrett/idrettsskole.

  Styremedlem 3:

  • Verdiansvarlig med ansvar for oppfølging av, implementering og utvikling av idrettslagets virksomhetsplan.
  • Ansvarlig for oppfølging av prosjekter som «Mitt valg», kapteinskolen, og Fair-Play prosjekter i gruppene.

  Styremedlem 4:

  • Leder av fotballgruppa i Åssiden IF.
  • Overordnet ansvar for aktivitet, drift og økonomi i fotballgruppa i idrettslaget.
  • Sammen med fotballstyret regelmessig rapportere på både aktivitet og økonomi til daglig leder.
  • Planlegging og gjennomføring av årlig møte i fotballgruppa.

  Styremedlem 5:

  • Leder av håndballgruppa i Åssiden IF.
  • Overordnet ansvar for aktivitet, drift og økonomi i håndballgruppa i idrettslaget.
  • Sammen med håndballstyret regelmessig rapportere på både aktivitet og økonomi til daglig leder.
  • Planlegging og gjennomføring av årlig møte i håndballgruppa.

  Varamedlemmer:

  • Innkalles med møterett og talerett på alle styremøter.
  • Representere som fullverdig styremedlem hvis ordinært styremedlem ikke kan møte på styremøte.
  • Representere som fullverdig styremedlem i enkeltsaker hvis et ordinært styremedlem er inhabil i saken.
  • Kan tildeles konkrete arbeidsoppgaver i henhold til styrets vedtak.

  Rollebeskrivelse revisorer:

  • Vurdere om årsregnskapet er i samsvar med idrettens regnskaps og revisjonsbestemmelser.
  • Vurdere om organisasjonsleddets styre har oppfylt sin plikt til å sørge for ordentlig og oversiktlig registrering og dokumentasjon av regnskapsopplysninger i samsvar med idrettens regnskaps og revisjonsbestemmelser.
  • Vurdere styrets totale forvaltning, både den økonomiske og den virksomhetsmessige.
  • Komiteen har rett til, når som helst, å utføre sin kontroll/revisjon. I den hensikt å lette deres arbeid skal styret sørge for at komiteen hele tiden blir holdt informert om styrets protokoller/møtereferater.
  • Kontinuerlig å følge med i klubbens virksomhet og, ved behov, gi styret råd og anvisninger vedrørende forvaltningen,
  • Forlange at styret innkaller til ekstraordinært årsmøte eller selv innkalle til dette, om det oppdages noe som strider mot medlemmenes interesser.
  • Granske årsregnskapet iht. lover, organisasjonsplan og årsmøtevedtatte budsjetter, samt anbefale eller avgi anmerkninger vedrørende ansvarsfrihet for styret, senest på det tidspunkt lovene bestemmer, avgi sin revisjonsberetning til årsmøtet.
  • Under årsmøte fremføre revisjonsberetningen.

  Husstyret:

  • Husstyret oppnevnes av årsmøtet og består av leder og to medlemmer.
  • Et medlem i husstyret innstilles fra eldres avdeling.


  Medlemskontingent 2018

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Jan 2018

  Medlemskontingenten for 2018 er nå sendt til alle medlemmer i Åssiden IF.

  https://azure.content.bloc.net/rssphotos/C8D1B06C347AA645188444E204333671/wp-content/uploads/2018/01/Medlemskontingent.jpg?&width=1024&quality=90

  Hvis det er feil på kontingenten du har mottatt så ta kontakt med oss på post@aif.no.
  NB: Husk å oppgi NAVN og FØDSELSDATO når du kontakter oss om kontingent.
  Drammen Cup 2018

  Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Jan 2018

  Drammen Cup (12-19 år) spilles helgen 6.-8. april 2018.

  Cupen spilles på kunstgressbaner i hele Drammensområdet (+Solberg og Sande) og er en flott start på utendørssesongen. Det går selvfølgelig også kamper på Åssiden Stadion.

  Nytt av året er egen 12 års klasse (9-er fotball)


  PÅMELDING


  For mer info se: http://www.123hjemmeside.no/drammencup/