ÅSSIDEN VS STABÆK - 1. RUNDE NM

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Mai 2023


Onsdag 24. mai kl 18:30 står selveste Stabæk på motsatt banehalvdel når Åssiden spiller om avansement i cupen. Kan det bli en cupbombe på Åssiden Stadion? Her følger praktisk info om storkampen!

 

Billetter

Det er mulig å kjøpe billetter på forhånd via TicketCo (trykk her). Pris er 100kr for voksen over 16år, og vi har gratis for alle undBillett med heldekkende fyller uavhengig av klubbtilhørighet.

Det blir et dedikert felt for våre gjester fra Stabæk ved Åssiden fotballhall. Her vil det være god tilgjengelighet til toaletter og en egen kiosk for anledningen.

Hjemmepublikum vil bli samlet på motsatt side ved tribunen. For hjemmepublikum er det viktig å understreke at billett ikke garanterer plass på tribunen. Det blir holdt av et felt til sesongkorteiere frem til 15 minutter før kampstart. Deretter vil vi åpne opp hele tribunen for øvrig publikum til den er full. Ønsker du å sikre plass på tribunen anbefaler vi å bestille sesongkort her: https://www.aif.no/page/billetter

 

Kollektiv-tilbud

Vi oppfordrer flest mulig til å benytte kollektivtilbud eller kjøre sammen til kamp. For publikum som bor nærme oppfordrer vi til å gå eller sykle. Det er begrenset med parkeringsplass i umiddelbarnærhet, og samtidig er det et godt kollektivtilbud som sikrer enkelBuss med heldekkende fyll tilkomst.

Tog går jevnlig til og fra Drammen Stasjon. Fra Drammenstasjon kan du ta buss 3 (Kastanjesletta/Lijordet) eller 5 (Vinnes) til Vårveien. Da er det bare et par minutters gange til Åssiden stadion.

Tilbake kan du ta buss fra samme stopp. Da er det 3 (Fjell) eller 5 (Tors vei) til Drammen Stasjon.

 

Parkering

Vi anbefaler flest mulig å ta kollektivt, men har forståelse for at dette ikke er en god mulighet for alle. Derfor har vår gode samarbeidspartner Åssiden Skole åpnet opp skolegården sin (A). Her vil det bli plass til mange biler. Det er også parkeringsplass like ved anlegget på oppmerketBil med heldekkende fyll parkeringsplass (B) og noe ved Åssiden fotballhall (C), men vi forventer at dette området blir tidlig fylt opp.

 Et bilde som inneholder tekst, diagram, skjermbilde, plan Automatisk generert beskrivelseVi gleder oss til cupfest på Åssiden Stadion, og har du noen spørsmål kan du kontakte daglig leder Ørjan Dimmestøl på telefon 93490714 eller mail orjan@aif.no
Årlig møte fotball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Mar 2023

I kveld torsdag 16 mars er det duket for årlig møte i fotball på klubbhuset.

Klokken 18:00 i festsalen.

Her følger sakspapirer:

Årsberetning fotball 2022.pdf

Åssiden IF Fotball Budsjett 2023.pdf

Regnskap 2023.pdf

Balanse 2023.pdf

Innstilling til nytt styre fotballgruppen 2023.pdf
Trener for juniorlaget fotball på plass

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Jan 2023

Vi ønsker Stian Bjerkan Bråten fra Hallingdal velkommen som ny trener i klubben. Han skal være trener for juniorlaget, og leder akademiet vårt videre.

Stian kommer fra 3 år som assistent for 2. Divisjonslaget Notodden, og var med på en dramatisk høst som endte med at laget akkurat holdt plassen. Tidligere har han jobbet i Hallingdal fotball, Stoppen og Mjøndalen akademiet.

Stian har UEFA B lisens og har i 2022 også tatt UEFA Spillerutvikling B. Derfor ønsker Stian nå å jobbe med ungdom fremover og har ambisjoner om UEFA Spillerutvikling A kurset. Så her får vi inn en trener med masse kompetanse, med fokus på å utvikle spillere og som gleder seg til å begynne å jobbe i Åssia!

Ved siden av å jobbe i Åssiden IF vil Stian også være engasjert som spillerutvikler på kretslag og U18 i Mjøndalen.
Aleksander dømmer G19-cupfinalen!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 26. Okt 2022

I går ble dommeroppsettet for aldersbestemte cupfinaler offentliggjort på fotballforbundets sider. Der var Åssiden representert på ny med Aleksander Jæger som assistentdommer i G19-finalen mellom Molde og Sandes Ulf. Kampen skal spilles på Intility Arena 4. november kl. 15:00. Oppsettet i sin helhet:

Dommer: Ajdin Medic, Trosvik IF
Assistentdommere: Line Cathrine Nymoen, Kolstad Fotball og Aleksander Jæger, Åssiden IF
4. dommer: Ali Al-Hatam, Skreia IL
Dommerveileder: Jørn Thomas Smedsrud, Drøbak/Frogn


Vi gratulerer Aleksander Jæger som dommer i G19-cupfinalen!

Tomke dømmer cupfinalen!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Okt 2022


Denne uken ble dommeroppsettet for cupfinalen mellom Brann og Stabæk offentliggjort på fotballforbundets sider. Der var Åssiden representert med Tomke Poppen. Kampen skal spilles på Ullevål Stadion 5. november. Oppsettet i sin helhet:

Dommer: Sarah Fatemeh Zangeneh, Kongsberg IF
Assistentdommere: Niloo Kafili, Ridabu IL og Tomke Kathrin Poppen, Åssiden IF
4. dommer: Cecilie Frøyland, Frøyland IL
Dommerveileder: Vibeke Larsen, Tromsø IL

Dette er ikke første gang Tomke er dømmer i en cupfinale. I 2021 var Tomke involvert i J19-finalen mellom Lyn og Stabæk.

Vi gratulerer Tomke Poppen som dommer i selveste cupfinalen!