Innkalling Årsmøte og årlige møter 2024

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Feb 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Åssiden Idrettsforening.


Årlig møte håndball: tirsdag 5. mars kl. 18.00-19.30 på Åssiden klubbhus

Årlig møte fotball: onsdag 6. mars kl. 18.00-19.30 på Åssiden klubbhus


Årsmøtet avholdes torsdag 21. mars 2024 kl. 18:00 på Åssiden klubbhus Buskerudveien 52B, 3024 Drammen.

 

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 7. mars til post@aif.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes: Forslagsskjema.

 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside. Du kan også følge med her: https://www.aif.no/next/p/79346/arsmote-2024

 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Åssiden Idrettsforening i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Åssiden Idrettsforening. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

 

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Åssiden Idrettsforenings lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder Ørjan Dimmestøl kontaktes på 93490714 eller orjan@aif.no 

 

Velkommen til årsmøte!

 

Med vennlig hilsen

 

Hovedstyret
Take away your take away!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Mai 2023

Mandag 15. mai hadde håndballgruppen dugnad i samarbeid med McDonalds Åssiden. Oppmøtet var til å bøye seg i støvet av!

McDonalds og franchiseeier Høst AS er blitt en av våre viktigste samarbeidspartnere for lokalsamfunnet. Etter påske har vi hatt dialog om å rydde Åssia for søppel. Klarte vi det lovet McDonalds mat til alle etter endt dugunad, og en ekstra generøs støtte til håndballgruppen som takk for innsatsen. Dette er viktig bidrag og fin måte som holder kontingentene nede når kostnadene ellers øker. 

- Jeg spurte Kjetil om hvor mange vi kunne få sende på dugnad, og da tente han på alle plugger fordi vi hadde så lyst til å plukke søppel og sa om vi kunne sende 10 lag på så kort varsel så var det selvsagt at han ville belønne det, sier daglig leder i Åssiden IF Ørjan Dimmestøl. 

- Kjetil er spesiell, tenker veldig på lokalsamfunnet og vi er heldig som har han som partner!


To blide jenter på dugnad!

 

Håndballgruppen mobiliserte på kort varsel, og selv om man trodde det kom tett på så var det et rørende oppmøte. Kjetil Høst holdt på å dette av stolen når han fikk spørsmål noen timer før dugnaden om han hadde vester til nesten 200 mennesker.

Oppmøte ble faktisk enda bedre, og totalt gikk ca 230 mennesker og plukket søppel på hele Åssiden i ca en time!

- Jeg må si er jeg er mektig imponert over den oppslutningen klubben klarer å få til, sa Høst etter endt dugnad.

-Som daglig leder blir man rørt og stolt over klubben sin når man ser det vrimle av folk som er ivrig etter å gjøre en innsats for bydelen og klubben sin. All ære til vår flotte håndballgruppe som mobiliserte slik på kort varsel, sier Dimmestøl. 

Først samlet alle seg ved Åssiden fotballhall. Her ble det delt ut gule vester, søppelsekker og hansker til alle som stilte opp. Hvert lag fikk en egen rute slik at alle ble spredd fra Bacheparken, til Traverbanen, til Aron og Solåsblokka, og alt i mellom. 

Denne gjengen plukket masse søppel før belønningen ventet med en meny på McDonalds!

 

Etter å ha plukket i en time møttes alle lagene igjen på McDonalds Åssiden. Der ble søppelsekkene satt ved container, før man leverte inn vestene for en meny hos McDonalds. 

- Vi tok med en venn i dag vi, som hadde så lyst til å være med på tur, sa en mor som gikk sammen med to barn. 

- Veldig fin dugnad! Det var tilbakemeldingen fra flere av de som møtte opp. 

 Flere likte også at vi ble samlet på slutten og kunne prate på tvers av lagene.

Nå er bydelen ren og fin til 17. mai, så vil vi gjøre en ny dugnad etter sommerferien hvor fotballgruppen skal gå en runde!

Mye søppel ble samlet mandags kveld!

 
Årsmøtepapirene lagt ut

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Mar 2023

Det er nå mulig å lese årsmøtepapirene på https://www.aif.no/p/70525/arsmote-2023 

Trykk på linkene med uthevet skrift for å lese. Vi ønsker å begrense utskrift og håper alle derfor setter seg inn i papirene før møtet. 

Med spesielt FFO-saken er dette et viktig årsmøte for klubben. Vi oppfordrer derfor flest mulig til å stille!

Vel møtt!
INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2023

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Mar 2023

Styret innkaller herved til årsmøte i Åssiden Idrettsforening.


Årsmøtet avholdes torsdag 30. mars 2023 kl. 18:00 på Åssiden klubbhus Buskerudveien 52B, 3024 Drammen.

 

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 16. mars til post@aif.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes: Forslagsskjema.

 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside. Du kan også følge med her: https://www.aif.no/p/70525/arsmote-2023

 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Åssiden Idrettsforening i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Åssiden Idrettsforening. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

 

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Åssiden Idrettsforenings lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder Ørjan Dimmestøl kontaktes på 93490714 eller orjan@aif.no.

 

Velkommen til årsmøte!

 

Med vennlig hilsen

Hovedstyret
Årlige møter og årsmøte

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Feb 2023

Datoene for årlige møter og årsmøter er nå klar.

 

Årsmøte i klubben blir torsdag 30. mars på klubbhuset. Innkalling vil komme som egen sak på hjemmesiden senest 4 uker før i henhold til klubbens lover.

På årsmøtet i 2022 ble det behandlet en sak om oppstart av FFO, hvor hovedstyret skulle kalle inn til ekstraordinært årsmøte for å behandle saken. Dette har ikke vært mulig fordi saken er veldig omfattende, og det er fortsatt noen spørsmål som må svares ut før hovedstyret er komfortabel med å legge frem en sak til årsmøtet. Derfor er målet nå at saken kan behandles på årsmøtet 30. mars.

 

Det avholdes IKKE tradisjonelle årsmøter i gruppene, men alle grupper som er organisert med eget gruppestyre skal avholde «et årlig møte» før årsmøtet i idrettslaget.

Intensjonen med de årlige møtene er at gruppenes medlemmer skal gå gjennom hva som er status på det som har skjedd i 2022 og godkjenne årsberetningen som legges frem på årsmøtet. Gruppene skal også selv innstille forslag til budsjett og tillitsvalgte fra gruppene til årsmøte i idrettslaget.

Vi anbefaler alle som er engasjert rundt klubbens aktiviteter å delta på årlig møte.

 

Årlig møte håndball

Tirsdag 6. mars 18:00-20:00

Åssiden klubbhus

Buskerudveien 52B, 3024 Drammen

 

Årlig møte fotball

Onsdag 16. mars 18:00-20:00

Åssiden klubbhus

Buskerudveien 52B, 3024 Drammen

 

Årlig møte esport

Onsdag 16. mars 18:00-20:00

Åssiden klubbhus, møterom

Buskerudveien 52B, 3024 Drammen

 

Sakspapirer for møtene inkludert regnskap, budsjett og årsmeldinger blir lagt ut på www.aif.no senest en dag før avholdelse av møtet.