Sommercamp hos Drammen Padel

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Jul 2024

Vår sponsor Drammen Padel inviterer til sommercamp! 

Mandag 5. august til 8. august kan du melde på barn i alder 10-15 for en artig uke hos Drammen Padel.

Les fullt program her: 

https://drammenpadel.no/sommercamp-drammen-padel/


Husk at du som ÅIF medlem for rabattert pris på sommercamp og vanlig spill! 




Drammen Padel inn som ny ÅIF partner!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Jun 2024

Drammen Padel og ÅIF har gått sammen og blitt partnere! Målet med partnerskapet er å fortsette å jobbe mot en aktiv bydel. Vi i ÅIF jobber hele tiden med å bedre tilbudene til våre medlemmer, derfor er det ekstra gledelig at ÅIF medlemmer får Padel til rabatterte priser. 

Sammen skal vi også gjennomføre en åpen dag for alle ÅIF medlemmer. Nåværende ÅIF sponsorer vil også bli invitert til et felles sponsortreff. 



Daglig leder hos Drammen Padel. Daniel Picard, ønsker alle ÅIF medlemmer velkommen til trening hos noen av Norges beste padeltrenere. Du finner dem i Ingeniør Rybergs gate 99 på Åssia. 

Vi ønsker Drammen Padel velkommen på laget! 


Sjekk ut Drammen Padel her:

https://drammenpadel.no/




Tribunearbeidet i gang!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 8. Apr 2021

Da er første spadetak gjort og arbeidet er i full gang med ny tribune på Åssiden Stadion.

Gravearbeidet vil foregå gjennom helgen. Først vil veien og området bak planeres, og veien vil så legges om bak der tribunen skal komme. Så vil grunnen ved gjerdet heves og til uken vil fundamenteringen starte. 

Dette vil altså være en effektiv prosess og vi gleder oss til fortsettelsen.

Det er viktig at alle som driver aktivitet, våre egne lag og de som spiller uorganisert på kveld/helg, ikke bryter seg inn på arbeidsområdet. Det er også viktig å unngå at baller sparkes over gjerdet. 

Her er en skisse av hvordan tribunen vil se ut når den er ferdig: 




Påskekampanje Åssia-munnbind

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Mar 2021


Med nye innstramminger og forsterket krav om munnbind så gjennomfører vi en påskekampanje med reduserte priser. Tilbudet gjelder frem til 11. april. Munnbindene er av topp kvalitet og er veldig behagelig å ha på.


Pris: 200kr stk  (førpris 250kr)

Pris for familie pakke (4 munnbind): 600kr (førpris 800kr)


Ønsker du å kjøpe? 
Ta kontakt med daglig leder på epost orjan@aif.no eller på sms 93490714


Før jul gikk vi til innkjøp av et begrenset parti Åssia-munnbind. Mange har allerede kjøpt, men vi har fortsatt flere igjen. 

Tøymunnbind som kjøpes i butikk følger sjeldent krav fra helsemyndighetene. Tøymunnbindet vår oppfyller helsemyndighetenes krav til CWA17553 standard, som også er det FHI anbefaler

Munnbindet kan vaskes på 60grader og 25 ganger. Vi har størrelsene Large og Medium i svart som vist på bildet. Vi har også Smal i blått.

Vi tilbyr også et enkelt etui med på kjøpet til å oppbevare munnbindet i lommen. 




Vinner av gratis strøm

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Feb 2021


Tore Skrindo Andersen har vunnet gratis strøm ut 2021 (Foto: Privat)

 

Før jul annonserte klubben et nytt samarbeid med Supporterkraft hvor strømforbruket ditt er med å støtte klubben. Altså at man gjennom en hverdagslig kostnad gir en utrolig viktig støtte til Åssiden IF uten at det koster noe ekstra. Konseptet fungerer på samme måte som Grasrotandelen fra Norsk Tipping! 


I den forbindelse annonserte vi at vi ville trekke en heldig vinner av gratis strøm ut 2021 blant de som ble kunde før 31. januar. Nå er vinneren trukket og det ble Tore Skrindo Andersen (bildet over). 


Bytt strømavtale her!


Se vår informasjonsvideo om samarbeidet her:


Med en strømavtale fra Åssiden IF og SupporterKraft får du en konkurransedyktig, god og miljøvennlig strømavtale. Overskuddet deles 50/50 mellom klubb og SupporterKraft, slik kan du passivt bidra til et bedre aktivitetstilbud for barn og ungdom i bydelen Åssiden, samtidig som du sparer penger.

Det er enkelt å bytte! Åssiden IF tilbyr to forskjellige strømavtaler, så du kan velge den som passer deg best. Ingen liten skrift eller skjulte vilkår, her er det du som bestemmer hva du vil ha.

Ørjan Dimmestøl, daglig leder i Åssiden IF, har gått foran og har selv byttet for å støtte Åssiden IF!

Bytt strømavtale her!


Er dette en god avtale for beboerne på Åssia?

Ja. Supporterkraft er så sikker at de tilbyr en måned gratis strøm uten binding så her koster det ikke noe å prøve. Man kan også få to måneder gratis nå i de dyre vintermånedene ved avtaletid på 12mnd. 

Hvorfor dele overskuddet med ÅIF?

I 2020 valgte ca 600 000 nordmenn å bytte strømleverandør. Bransjen har dermed en stor utfordring med å skaffe lojale kunder. Supporterkraft tror at man som kunde inngår avtalen basert på 3 ting: Fornuftig pris, lojalitet og kjærlighet til klubben og arbeidet vi gjør lokalt.