Ny daglig leder i Åssiden IF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Des 2016

Sverre Arneberg Fredriksen (bildet) er ansatt som ny daglig leder i Åssiden Idrettsforenig. Vår nye daglige leder starter egentlig i januar, men har tjuvstartet litt i romjulen.

Sverre er 35 år og kommer fra Rundtom i Drammen. Han bor i Mjøndalen og har 2 små barn. Han har idrettsutdanning fra NTNU og har tidligere jobbet mye med utdanning og organisasjonsutvikling i idretten. Sverre er også kvalitetsklubbveileder for NFF Buskerud og har vært kursholder for flere forbund og idrettskretser.

"Jeg gleder meg til å bli kjent med alle dere som bruker egen fritid på å tilrettelegge for barn og ungdom på Åssiden. Det blir spennende å komme i gang for fullt i januar. Åssiden skal være et bra sted å vokse opp og det skal være enkelt å engasjere seg som frivillig i Åssiden IF, enten det er som kioskvakt, trener/lagleder, gruppe- eller hovedstyremedlem."


Første arbeidsdag på klubbhuset er 2. januar og Sverre kan nåes på telefon 934 17 624 og epost post@aif.no
Dorull dugnad runde 2

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Okt 2016

Til dere som «glemte» å kjøpe doruller!

Etter første runde med salg av doruller er fasit at om lag 30 prosent av foreldre/foresatte til klubbens spillere har kjøpt doruller som pålagt. Det har gitt Åssiden IF held nødvendige og kjærkomne kroner i kassa.

Det er dessverre skuffende å registrere at 70 prosent av spillerne i Åssiden IF ikke har støttet opp om vår dugnad. Derfor kjører vi et oppsamlingsheat.


Hvis bare 30 prosent av dere hadde «stilte til kamp», er det vanskelig å se hvordan disse kampene skulle kunne bli avviklet. Derfor henstiller vi om at resten av dere bidrar for laget/klubben. Dette
inntektsbringende tiltaket er kommet for å li. Dette er et inntektspotensial på over 200.000 kroner pr. år «bare» ved å kjøpe to sekker to ganger i året.

For dere som av en eller annen grunn ikke fikk kjøpt i første runde:

RUNDE 2:

-Nettbutikken holder åpent fra 17/10 til 30/10.
-Utlevering: 7/11 kl. 17-19
Utlevering av doruller

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Okt 2016

Toalettpapir kjøpt i Åssiden IF Fotball sin salgsdugnad skal hentes på parkeringsplassen til Åssiden IF MANDAG 10. OKTOBER KL. 17-19.

Varene MÅ hentes denne dagen da man ikke har kapasitet til å lagre disse. Det sendes også ut mail fra vårt system til alle som har kjøpt.


Åssiden J12 gikk til topps i egen cup

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Sep 2016

Åssiden IF arrangerte sin tradisjonsrike håndballcup denne helgen og Åssiden Jenter-12 gikk helt til topps i egen cup. Dette ble også dekket i lokalavisen Dt.no. Les mer om prestasjonen her.
Åssiden IF- håndballcup 2016 er vel gjennomført

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Sep 2016

Årets cup ble arrangert i Ekneshallen på lørdag og i Berskaughallen
lørdag og søndag. 53 stk lag deltok og til sammen 111 stk kamper ble gjennomført - i
klassene gutter: 10 år, 11 år og 12 år- jentene: 9 år til 15 år!

Åssiden IF stilte med 7 stk lag:
Jenter: 9 år, 10 år, 11 år, 12 år og 14 år.
Gutter: 11 år og 12 år.

J-14 er "tilbake" i blå/hvite drakter og kom til en flott kvartfinale.

DET BLE 2 STK KLASSESEIRE TIL ÅSSIDEN IF: JENTER 12 ÅR OG GUTTER 12 ÅR!
GRATULERER!Et flott gjennomført arrangement som håndballgruppa skal være stolte av!

En stor takk til alle som har bidratt med planlegging, gjennomføring og
dugnadsarbeid!

Nytt og sterkere flomlys på Åssiden Stadion

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Sep 2016

Drammen kommune har sist uke skiftet ut lamper og pærer på kunstgressbanen,- slik at det nye lyset gir hele 350 LUX. Det er nesten en fordobling fra det "gamle" armaturet. Det "nye" lyset ble først testet sist fredag under en guttekamp. I går kveld var det damelagets tur i seriekamp mot Teie.

Åssiden IF`s damer vant den spennende kampen 4-3, etter scoringer av Tonje Simensen 2, Tove Pedersen Falstad og Mari Kalmo. Gavekortet fra sponsor KIWI XL gikk til Katinka Kallåk - som kampens beste ÅIF-spiller.

Vi takker Drammen kommune for det flotte lysanlegget - og Åssiden IF`s
damer med seieren!

Buskerud-trio dømmer landskamp

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Aug 2016

Dagens J19-landskamp mellom Norge og Sverige i Tønsberg blir historisk for Buskerud. For første gang, ifølge Buskerud Fotballkrets, skal en dommertrio fra kretsen dømme en jentelandskamp.

Det er Cathrine Eide (Hoveddommer) fra Skiold, Maliha Ahmady fra Mjøndalen og Mari Hellum Bjørnstad fra Åssiden, som skal i ilden.

Eide er for øvrig etablert toppserie- og FIFA-dommer og dømte cupfinalen for kvinner i fjor, mens Ahmady og Hellum Bjørnstad regnes som to talentfulle dommere.


Forøvrig er Heidi Ellingsen fra Lier (spiller til daglig i Lyn) i J19-Landslagstroppen.

http://www.dt.no/sport/fotball/drammen/toppdommer-...
Åssiden IF J-19 vant årets Sandar-cup 3.gang på rad!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Aug 2016

Den tradisjonsrike Sandar cup, en av Norges aller største fotballturnering gikk av stabelen i Sandefjord/Larvik-området denne helgen. Over 600 deltakende klubber fra "hele verden". Åssiden J19 stod med to klasseseire fra 2014 og 2015 før årets, hvor vandrepokalen kunne sikres til odel og eie hjem til Åssiden.

Det gikk veien etter en sikker 2-0 finaleseier over Bærum på Løveskogen stadion i Tjølling søndag ettermiddag. På veien frem til finalen ble følgende lag eliminert; Utleira (3-0), Sandefjord (1-0), Jitex, Sverige (1-0), Gjerdrum (4-1). Totalt sett 11-1 i målscore og Tanja Løfshus toppscorer med fire mål. Tuva Ødegård fikk BB-prisen i finalen.

Troppen bestod av følgende 17 spillere (som alle fikk godt med spilletid :-) ): Ilmi Killingstad, Madeleine Løwe Olsen, Narin Shaker, Nora B Nilsen, Elisabeth Hagevik, Tine Pedersen, Julie G.Cortes, Mari Bjørnstad, Tanja Løfshus, Astrid Nesbjørg, Marthe Bruun, Marthe Dahlby, Ida Brekke, Tiril Kleven, Therese Vangen, Oda Burud, Tuva Ødegård.
Juniortrener Odd Karl Stangnes er i gang

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Jul 2016


Odd hadde sitt første møte med spillerne på gutte,- og juniorlaget på klubbhuset i kveld.
Ca 22-23 stk spillere møtte opp, og fikk hilse på klubbens nye juniortrener. I tillegg til å trene juniorlaget skal han jobbe med spillerutvikling mot junior,- og seniorlagene i Åssiden IF Fotball.
Vi tror spillerne som var tilstede fikk et positivt inntrykk. Og fikk samtidig høre et "spennende foredrag" om hvilke tanker og ideer Odd har om sin fotballfilosofi!


ÅIF Fotball ønsker Odd hjertelig velkommen til klubben - og ser fram til et positivt samarbeid og en spennende høstsesong!


Ønsker samtidig alle en riktig god sommer - og velkommen tilbake til fotballen og "alvoret" om ca 4 uker!

Ny junior trener på plass

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Jun 2016

ÅIF-Fotball har glede av å informere om at juniortrener nå er på plass og vi gleder oss til en spennende og morsom høstsesong. Odd Karl Stangnes skal primært trene juniorgruppa samt drive spillerutvikling inn mot junior og senior.

Han vil være sentral i forhold til rekruttering og utvikling av spillere inn mot junior, samt kunne bidra til å produsere senior spillere fra arbeid i egen klubb.

Odd Karl er opptatt av det mentale, god treningskultur, gode holdninger og god struktur i laget. Han ønsker å ha en tydelig spillestil og at det bør være en blå tråd som går gjennom gutt- junior- og seniorlaget.

De som ønsker å vite mer om Stangnes kan søke han opp på Wikipedia (https://no.wikipedia.org/wiki/Odd-Karl_Stangnes) , han er blant annet tidligere eliteseriespiller for Bodø Glimt og vært innom en rekke klubber i flere divisjoner, han har også UEFA A- lisens som trener.

Vi ønsker Odd Karl Stangnes velkommen til ÅIF sammen med gamle og nye juniorspillere og ser frem mot ett godt samarbeid.Spillere bes følge med på FB siden" ÅIF G19-2016" ift trenings info og spillermøte fra vår nye trener.
ÅIF vil også takke Adis Muratovic for den jobben han har gjort i vårsesongen for juniorlaget og ønske han og familien lykke til med ny bopel og jobb i Skien .Åssiden representert på Idretten for alle

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Jun 2016

Åssiden IF var representert på arrangementet: "Idrett for alle" på Bragernes Torg lørdag 25.06.

Dette var et arrangement idrettslagene i Drammen var invitert til av Drammen kommune, Drammen Idrettsråd og DBK. ÅIF sin fotballgruppa stilte med fotballbane og 5 unge spillere. Vi lånte innebandyvant fra Berskaughallen - slik at vi fikk en "proff" bane øverst på torget.

Været viste seg fra sin beste side,- og det var masse folk på torget - i de 4 timene arrangementet varte. Det var totalt 14 foreninger representert,- og opplegget var at barna/ungdommen fikk et
avkryssingsbånd som lagene krysset av etter å ha prøvd ut. De måtte ha vært innom minst ti øvelser for å få fullført og få flotte premier som arrangørene hadde skaffet!

Totalt var det nok nærmere 300 unge fotballspillere innom oss, og som prøvde seg på banen vår! Mange små barn som sparket en fotball for første gang! Arrangørene (og vi i ÅIF) håper at mange barn melder seg inn i et idrettslag etter å ha prøvd ut forskjellige aktiviteter denne lørdagen.

En stor takk til ÅIF`s fem spillere som jobbet på klubbens fotballbane: Karen Langseth, Siri Muggerud, Agnethe Ellingsen, Anton Brekke og Jonathan Ø Erikssøn!
Samarbeid mellom Åssiden IF og Marked.no

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Jun 2016


Som foreldre av barn vet vi at tidsklemma er vond å løse. Marked.no hjelper deg å spare tid. Vi i Åssiden IF er enig i at Marked.no kan være en del av løsningen.

Derfor har vi inngått et samarbeid hvor vi får kr.100,- pr ny kunde vi verver.


NB! Viktig at dere går inn gjennom denne lenken den første gangen dere handler varer slik at bonusen utløses til klubben.

https://www.marked.no/mat/assiden <https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=https-3A__www.marked.no_mat_assiden&d=DQMFAw&c=r_B2dqKkHczsuXPCSs5DOw&r=8yEwlt6AlaHJSRhQY0Qc__l-Io8cN-LouuUO52G5qvQ&m=ibl224L606SMuHqyaFzcZuOUxDffU4S62szB5FSLuX0&s=0LjyjF5hMfOpyFFa_vS4e0sVfrQ5>


Som ny kunde får du også en velkomstbonus fra Marked og varene blir kjørt hjem gratis. Marked.no tar også med seg panten når de leverer varene hjem til dere. Denne kan du velge å donere til Åssiden IF og dermed støtte klubben. Du sier bare i fra til sjåføren når han tar med seg panten. (Du kan selvfølgelig også velge beholde panten selv)


Vi håper dere vil prøve dette og dermed støtte klubben.

Trykk på lenken under for handle og å finne mer informasjon om Marked.no . Fri frakt på første levering.

PS: Minner dere samtidig på at vi i Åssiden IF svært gjerne vil ha din grasrotandel tilknyttet Norsk Tipping. Det koster deg ingen ting og du kan gjøre det ved å sende en SMS til 2020 med tekst Grasrotandelen 971307730.
Årets Tine fotballskole på Åssiden er i gang!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Jun 2016


Det arrangeres fotballskole på Åssiden fotballanlegg i 4 dager denne
uken. Ca 60 barn i alderen 7-12 år starter skoleferien på Åssia-banen!

Vi håper værgudene er med oss - og at vi kun får litt duskregn!
Sjekk Byavisen imorgen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Jun 2016


Den 15.juni 2016 kommer det et eget Åssiden IF innstikk i Byavisen. Så sjekk ut denne avisen imorgen, så vil du kunne se mange flotte bilder og mye spennende å lese.
Nå kan du VIPPSE på Åssiden Stadion

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Jun 2016Nå er det mulighet til å bruke VIPPS til å betale i kiosken på Åssiden Stadion.

Bruk enten Åssiden IF Fotball Kiosk eller bruk kode 13093

Åssiden får støtte fra Einar Juels Legat

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Mai 2016

Klubben får 60.000 kr til å lage aktiviteter for barn og unge i bydelen , og til oppussing av de gamle garderobene i klubbhuset!

Dette er penger som kommer godt med for ungdommen på Åssia og klubben.

ÅIF sier tusen takk for denne flotte tildelingen!Legatet styres av styreleder Dag Østern, styreleder (til høyre), Sigrid Thielemann (H) og Håkon Knudsen (Ap). Foto: Lars Johnsen
DNB Åssiden IF Cup 2016 ble gjennomført i helgen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Mai 2016

Årets DNB-Åssiden IF fotballcup ble gjennomført igår. Siden det var få
påmeldte 7`er lag så ble hele cupen gjennomført på en dag.

Det var påmeldt 110 lag, og det ble spilt på seks baner fra 0900 til 1400. Fra klokken 1420 og til 1715 så var det spill på ti baner.

Vi hadde ikke værgudene med oss i år. Det var yr og kraftig regn under store deler av søndagen, men dette la ingen demper for fotballgleden blant de une spillerne.

Alt i alt så var det et flott gjennomført arrangement som fotballgruppen kan være stolte av. Mange "ja-mennesker" og øvrige dugnadspersoner som gjorde en kjempejobb fra tidlig morgen til avslutningen.

En stor takk til disse fra Åssiden IF. Uten dere stopper all aktivitet opp! Vi håper på bedre vær under neste cup!ÅIF får gavekort fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Mai 2016

Åssiden IF fikk for kort tid siden en svært god beskjed om at de vil motta et gavekort pålydende 180000kr i støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til utstyr. Dette er til kjøp av utstyr i forbindelse med Åpen Hall, Allidrett og litt annet.


Sparebankstiftelsen DNB har også en fotokonkurranse gående for vårens 350 gavekort mottakere. Post det beste bildet på Facebok eller Instagram, og vinn 10000kr. Åssiden IF oppfordrer alle lag og spillere i klubben til å knipse noen morsomme og gode bilder til denne konkurransen.

Årets årsmøte avholdt

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Mar 2016

Årets årsmøte for Åssiden IF ble avholdt på klubbhuset igår.

Klikk her for å lese protokollen fra møtet.

Åssiden og TINE inviterer til fotballskole

Postet av Åssiden Idrettsforening den 30. Mar 2016


Åssiden IF inviterer i samarbeid med TINE til fotballskole på Åssiden stadion den 20.juni til 23.juni 2016. Fotballskolen er et tilbud til barn fra 7-12 år (født 2009-2004) og vil foregå fra kl0900-1430 med mulighet for tilsyn før og etter. Det vil bli undervist i fotballferdigheter gjennom varierte aktiviteter tilpasset alderen på deltakerne.

Alle deltakerne vil få t-skjorte og sekk fra TINE, og i tillegg så vil det bli servert en sunn lunsj med drikke fra TINE og med frisk frukt hver dag.

For deltakere som normalt ville benyttet SFO disse dagene, vil det være tilsyn i tidsrommet 0800-0900 om morgenen og 1430-1600 om ettermiddagen på fotballskolen. De som ønsker å benytte seg av dette må krysse av i rubrikken for tilsyn i påmeldingsskjemaet. Kan barna gå rett hjem, så må det krysses av for det også.

Fotballskolen koster kr 1200,- men man får 50% i søskenmoderasjon. Beløpet betales til konto: 2200.66.26142 (Åssiden Jr avdeling) ved påmelding. Påmeldingen gjøres via denne linken.

Påmeldingen er bindende og registreres ved innbetalt påmeldingsavgift.
Velkommen til DNB Åssiden Gressbanecup 2016

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Mar 2016Helgen 28-29-mai 2016 arrangeres DNB Åssiden Gressbanecup for 29.gang. Den tradisjonelle cupen finner sted på det flotte idrettsanlegget til Åssiden IF som består av en kunstgressbane og to naturgressbaner.

Mer informasjon om selve arrangementet, påmelding og kontaktinformasjon finner du på her.
Bli støttemedlem i Åssiden IF

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Feb 2016Åssiden Idrettsforening har idag rundt 1300 medlemmer hvor av 800-900 av disse er aktive medlemmer. De fleste av disse er aktive innenfor håndball og fotball.

Åssiden Idrettsforening ønsker seg flere medlemmer og håper at de som har lyst tar kontakt med klubben for å bli medlem. Det er nå muligheter til å melde seg inn ved å trykke på bli medlem i menyen i toppen, og fylle ut innmeldingskjemaet. Her fyller man ut navn, fødselsdato, adresse, mobilnummer og epost samt eventuelle kommentarer man har til innmeldingen.

Å være støttemedlem koster 250kroner i året.

Åssiden IF takker alle for støtten.


Bli grasrotgiver - støtt Åssiden IF!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Feb 2016Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009 av Norsk Tipping. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi fem prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Grasrotandelen har blitt en viktig støttespiller til lag og foreninger i Norge, og dette gjelder også for Åssiden IF. Ifjor så var det 697 personer som har valgt å bli en grasrotgiver og støtte Åssiden IF, og dette ga et kjærkommet tilskudd på nesten 335000kr.

Du kan velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser.

Får å bli en grasrotgiver, så kan du sende en sms og ønsker du at Åssiden IF skal bli din grasrotmottaker, så følg veiledningen nedenfor.

Send en sms med følgende tekst: "Grasrotandelen971307730" til nummer 2020.

Åssiden IF takker alle for støtten.

Årsmøte Åssiden IF 2016

Postet av Åssiden Idrettsforening den 29. Jan 2016

Hvor: Klubbhuset

Når: Onsdag 30. mars, kl. 19:00


Forslag må være styret ihende senest 16 mars.Alle medlemmer er hjertelig velkommen!Mvh Styret