INFORMASJON OM ÅSSIDEN FOTBALLFRITIDSORDNING

Sist redigert: 03.11.2023

 

Vi åpner for påmelding for ett halvår av gangen. For våren blir ny påmelding åpnet i november, mens for høsten legges påmelding ut i april.

 

Ansvarlig Akademi -Tobias Karlsen

FFO i Åssiden IF ledes av Tobias Karlsen. Tobias er Åssiden-gutt og spiller også for A-laget. I tillegg til FFO er han også fagansvarlig for fotball i klubben og jobber med marked. 

Han kom fra Asker Fotball i januar etter å ha vært trener for akademiet og i ungdomsfotballen der. 

Tobias har UEFA B lisens.

 

VI TRENER INNENDØRS I FOTBALLHALLEN PÅ VINTERSTID

 

FFO
 Åssiden FFO vil være et todelt tilbud. For de minste er det FFO som har fokus på aktivitet- og fotballglede. Her blir det et fokus på at barna skal ha det moro med ball. Dette gjøres sammen med trygghet og mestring, lek med ball og skape gode opplevelser. 

Akademi
 For 5.-7.trinn (og 4. klasse fredager) blir det akademi. Vi skal fortsatt ha det gøy, men fokuset blir på læring og utvikling i større grad. Øvelsene blir mer teknisk krevende og skal utvikle fotballspillere. Det er derimot ikke krav om ferdigheter, men vi forventer nysgjerrighet, læringsiver og et ønske om å utvikle seg. 

PRØVETRENING
Ønsker ditt barn å prøve ut FFO/Akademi før dere melder dere på? Ta kontakt med Tobias Fantastisk! Hos Åssiden Idretts(Tab for å godta)
for påmelding til Åssiden FFO/Akademi. Her vil du kunne registrere ditt barn for en fantastisk sesong med sportslig utvikling og moro på banen! - på mail tobias@aif.no så avtaler vi et par GRATIS prøvetreninger.

Taxi
 Vi vil tilby taxi fra Aronsløkka som transport tirsdag og onsdag som er dagene de minste har tilbud. Dette vil være et egenandel-finansiert tilbud. 

 

 

FAQ

Her samler vi opp typiske spørsmål som vi får og legger ved svarene for å gjøre ønsket informasjon mer tilgjengelig.

Hvorfor er det ikke mulig med full uke?
 - Det er fordi etter samtaler med flere klubber som har drevet over tid, er tilbakemeldingen at det fort kan bli for mye for barna. Samtidig ønsker vi å starte på en måte som gjør at hver økt har god kvalitet og gir barna en god følelse når de er ferdig.

Trener man ute hele året?
 - Nei på vinteren så flytter vi inn i fotballhallen! Slik at barna får gode opplevelser og holder seg tørr og varm gjennom vinteren!

Kan jeg kombinere FFO og SFO?
 - Ja det er mulig. Da må du ta kontakt med din skole og booke en nedjustert plass hos dem. Vi har sjekket dette med skolene i vår sone, og det skal være problemfritt å få tilpasset dagene sine.

Jeg har ikke råd til FFO for mitt barn. Hva gjør jeg?
 - Per nå har ikke klubben støtteordninger, men jobber for å få kommunen med på tilsvarende støtteordninger som SFO og andre klubbers FFO/IFO har. 

Er det søskenrabatt?
 - Nei vi har ikke søskenrabatt.

 

Link til påmelding finner du her: 

https://www.superinvite.no/#/invitation/edfc6705ce43fac4bdba09653b2ca9b2