INFORMASJON OM ÅSSIDEN FOTBALLFRITIDSORDNING

Sist redigert: 03.11.2023


Vi åpner for påmelding for ett halvår av gangen. For våren blir ny påmelding åpnet i november, mens for høsten legges påmelding ut i april.


Ansvarlig Akademi - Stian Bjerkan Bråten

FFO i Åssiden IF ledes av Stian Bjerkan Bråten som er 33år gammel. Han kommer fra Hallingdal og vært en del av Åssiden IF fra januar 2023. I tillegg til å være ansvarlig for FFO er Stian trener for juniorlaget. Ved siden av å jobbe i Åssiden IF vil Stian også være engasjert som spillerutvikler på kretslag gutter 2010 og U18 i Mjøndalen.

Stian har en bred fotballfaglig bakgrunn. Karrieren startet hjemme i Hallingdal Fotballklubb hvor han hadde flere trenerverv. Deretter hadde han en periode i Stoppen SK sin FFO og jobbet parallelt i Mjøndalen IF sitt akademi. Før Åssiden var han 3 år som assistent for 2. Divisjonslaget Notodden.

Stian har UEFA B lisens og i 2022 tok han også UEFA Spillerutvikling B. Derfor ønsker Stian nå å jobbe med barn og ungdom fremover, og har ambisjoner om UEFA Spillerutvikling A kurset. Så her har vi en trener med masse kompetanse, med fokus på å utvikle spillere og skape aktivitetsglede.


VI TRENER INNENDØRS I FOTBALLHALLEN PÅ VINTERSTID


FFO
Åssiden FFO vil være et todelt tilbud. For de minste er det FFO som har fokus på aktivitet- og fotballglede. Her blir det et fokus på at barna skal ha det moro med ball. Dette gjøres sammen med trygghet og mestring, lek med ball og skape gode opplevelser. 

Akademi
For 5.-7.trinn (og 4. klasse fredager) blir det akademi. Vi skal fortsatt ha det gøy, men fokuset blir på læring og utvikling i større grad. Øvelsene blir mer teknisk krevende og skal utvikle fotballspillere. Det er derimot ikke krav om ferdigheter, men vi forventer nysgjerrighet, læringsiver og et ønske om å utvikle seg. 

PRØVETRENING
Ønsker ditt barn å prøve ut FFO/Akademi før dere melder dere på? Ta kontakt med Stian på mail stian@aif.no så avtaler vi et par GRATIS prøvetreninger.

Taxi
Vi vil tilby taxi fra Aronsløkka som transport tirsdag og onsdag som er dagene de minste har tilbud. Dette vil være et egenandel-finansiert tilbud. FAQ

Her samler vi opp typiske spørsmål som vi får og legger ved svarene for å gjøre ønsket informasjon mer tilgjengelig.

Hvorfor er det ikke mulig med full uke?
- Det er fordi etter samtaler med flere klubber som har drevet over tid, er tilbakemeldingen at det fort kan bli for mye for barna. Samtidig ønsker vi å starte på en måte som gjør at hver økt har god kvalitet og gir barna en god følelse når de er ferdig.

Trener man ute hele året?
- Nei på vinteren så flytter vi inn i fotballhallen! Slik at barna får gode opplevelser og holder seg tørr og varm gjennom vinteren!

Kan jeg kombinere FFO og SFO?
- Ja det er mulig. Da må du ta kontakt med din skole og booke en nedjustert plass hos dem. Vi har sjekket dette med skolene i vår sone, og det skal være problemfritt å få tilpasset dagene sine.

Jeg har ikke råd til FFO for mitt barn. Hva gjør jeg?
- Per nå har ikke klubben støtteordninger, men jobber for å få kommunen med på tilsvarende støtteordninger som SFO og andre klubbers FFO/IFO har. 

Er det søskenrabatt?
- Nei vi har ikke søskenrabatt.


Link til påmelding finner du her: https://www.superinvite.no/#/invitation/600c273011dd92cffe8bb70613bd796f