Luke 24 God Jul Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Des 2023

I dag senker julefreden seg over Åssia og ikke minst på klubbhuset. 12 hengivne mennesker har satt av dagen for å være frivillig på Inkluderende Feiring på klubbhuset. Den største gaven er å gi og glede andre, og dette viser de i praksis. 

Tusen takk til alle som har bidratt for å sørge for at ca 40 mennesker får en fin og god julaften i dag! 

Riktig god jul til alle på Åssia!
Luke 23 LEARN Åssiden ny sponsor!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Des 2023

Vi har inngått et samarbeid med LEARN Åssiden. LEARN Trafikkskole sier at "kunnskap redder liv" Gjennom sine dyktige lærere utdanner de alt fra moped til lastebil- og bussjåfører. 

Dette samarbeidet vil gi fordelaktig priser til medlemmene våre på trafikalt grunnkurs og pakker for sertifikat. 

- Dette samarbeidet er absolutt noe vi ser fram til! Det å jobbe med lokal klubb, og de lokale ungdommene er noe vi ønsker, sier avdelingsleder Ammar Rafiq.

Som en kick start på samarbeidet vil vi arrangere trafikale grunnkurs på klubbhuset tilpasset treningstider for ungdommen. Første kurs blir informert om tidlig på nyåret, men ligger an til å bli allerede i februar. 
Luke 22 NBBO er ny partner!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Des 2023

Klubben har fått en tidlig julegave med en ny samarbeidspartner med oss inn i 2024. 

NBBO er en av Buskeruds største medlemsorganisasjoner med ca 32.500 medlemmer og Buskeruds største boligforvalter. NBBO er en vesentlig boligbygger i Drammensregionen, og har mange boliger rundt om kring på Åssiden. 

- Vårt samfunnsoppdrag er å bygge gode boliger og legge til rette for inkluderende fellesskap i et trygt bomiljø, sier Ingrid Holst Nissen som er avdelingsleder medlem i NBBO. 

Med Aktiv på Åssia så har vi et sammenfallende fokus på lokalsamfunnet og det var helt naturlig for klubb og NBBO å starte et samarbeid. Vi starter med en avtale som streker seg over de neste tre årene og gleder oss til å jobbe for gode lokalsamfunn sammen! 

- Vi vil ha gode områder å leve i! Arbeidet Åssiden IF gjør i lokalsamfunnet er fantastisk, kronet med julefeiringen på klubbhuset, sier Holst Nissen. 

NBBO har et veldig bra fordelsprogram for sine medlemmer. Er du ikke medlem i dag så kan du melde deg inn her, eller gi en julegave til noen du har kjær. NBBO har et helt eget juniormedlemskap som er en gave som varer. Pluss at du får med BOBO som velkomstgave. 

Les mer: https://nbbo.no/
Luke 21: Internasjonal ÅIF-representasjon 2024

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Des 2023

Et bilde som inneholder person, gress, stadion, fotballspiller

Automatisk generert beskrivelse

Tomke Kathrin Poppen er en av klubbens fremste dommere. Hun dømmer til daglig som AD (assistentdommer) i Toppserien, og i 2022 dømte hun cupfinalen. Nå har den tyske toppdommeren vår nådd en ny milepæl. I 2024 vil Tomke dømme internasjonalt som FIFA-dommer. Dette er selvsagt stort for Tomke, men som klubb blir vi ekstra stolte. Derfor har vi gjort et intervju med toppdommeren vår til dagens luke.

- Det er en kjempestor ære å bli oppnevnt internasjonalt! FIFA-dommer har alltid vært det store målet, så å nå se at innsatsen man legger ned gir resultater gir motivasjon til å sette seg nye mål! Dette var en perfekt julegave på slutten sesongen, starter Tomke.

Tomke er opprinnelig fra byen Leer i Nord-Vest Tyskland og kom til Norge i 2017 grunnet kjærligheten. Tilfeldigvis var tanten til mannen hennes fra Åssia.

- Sosialkontakt har alltid vært viktig for meg, og derfor ønsket jeg å spille fotball når jeg flyttet til Norge. Tanten til samboeren min bor like ved Åssia-banen og da begynte jeg å spille i Åssiden. Der spilte også Mari Bjørnstad, og hun fikk nyss i at jeg dømte i Tyskland og fikk meg i gang her i Norge, forteller Tomke.

Men i 2017 var dommerkarrieren til Tomke fortsatt fersk. For søsteren startet med dømming i 2012, og siden søsterene alltid hadde gjort det samme i oppveksten så skulle ikke Tomke dømme også. Så var Tomke en lojal supporter av søsteren sin og fulgte henne rundt på alle kampene, og da sa søsteren til slutt at nå måtte Tomke begynne å dømme også. Søsteren til Tomke dømmer i dag på toppnivå i Tyskland.

- Jeg begynte å dømme i 2016, og fikk være med på landslagsuttakturneringer i 2017. Men så kom jo kjærligheten når jeg møtte en nordmann. Når Mari spurte meg om jeg ville dømme i Norge var jeg usikker på grunn av språket, men hun satt meg i kontakt med kretsen og vi fant riktig nivå i begynnelsen.

Tomke fikk raskt dømme G19 og 2. div kvinner, og milepælene har kommet på løpende bånd hvert år. I 2018 fikk hun sin første kontakt med Norges Fotballforbund når hun fikk dømme Norway Cup. Så i 2019 ble hun kåret til årets forbilde i kretsen, og hun ble assistentdommer i 1.div og G19 nasjonalt. I 2020 ble hun oppnevnt som AD i Toppserien for første gang, og hun ble fast AD i 2021 og fikk også da dømme cupfinale J19. I 2022 dømte Tomke cupfinale kvinner og nå avslutter hun 2023 med å bli oppnevnt til FIFA AD.

- Cupfinalen 2022 er det største så langt, men jeg må også trekke frem Rosenborg-Brann på Lerkendal juni 2022. Da ble det satt publikumsrekord i Toppserien med 11.636 tilskuere. Å gå ut på en bane med fullsatt stadion er en helt spesiell følelse som gir noe ekstra. Det var veldig, veldig kult!

Tomke (nr 2 fra venstre) med dommerteamet før rekordkampen på Lerkendal (Foto: Privat)


- Så har jeg dømt Norge mot Tyskland i finalen i politimesterskapet i Trondheim! Det var også stort å få dømme akkurat de to landene i en finale, trekker Tomke frem.

Veien til å bli toppdommer er lang, og det krever en enorm innsats. Tomke er utdannet ergoterapaut med egen bedrift og jobber til vanlig som pedagogisk medarbeider på den tysk-norske skolen i Oslo. Hun tilbyr også tjenester for barn som trenger ekstra oppfølging utenom skolen og har flere ekstrautdanninger. Blant annet som ADHD-trener. Tomke synes det er fint å legge til rette for barn, og er svært takknemlig for en arbeidsgiver som også legger til rette for henne.

- Hele skolen er veldig støttende når det kommer til dommerkarrieren min. Når jeg dømte cupfinalen så hadde jeg en egen fanklubb bak meg på cupfinalen, og det var veldig stas.

Tomke har vært svært fornøyd med å dømme Toppserien, og har nesten ikke rekt å tenke større. Likvel er hun klar på at det å dømme et mesterskap er den store drømmen.

- Å dømme Champions League, EM eller VM. Jeg tar gjerne steg med J19 eller J17, men store mesterskap henger høyt. Toppserien har vært et mål, og det å få dømme internasjonalt nå er prikken over i-en. Nå må jeg bare ta en kamp om gangen og ta det som kommer.

Tomke (t.v.) sammen med dommerteamet i garderoben før kampen på Lerkendal (Foto: Privat)

 

Målet for sesongen 2024 er å fortsette ned den veien hun er på vei. Det handler om å finne plassen sin internasjonalt, ta de kampene man får og relektere i etterkant. Selvevaluering og snakke med dommerkollegaer blir viktig.

- Jeg vil trene bedre, og få en bedre balanse mellom styrke, mobilitet og hurtighet. Det krever mye innsats i hverdagen å være dommer. Så det å se at den innsatsen og tiden lønner seg gir motivasjon til å sette seg nye mål. Nå vil jeg bli kjent med internasjonale arenaer, og dommerkollegaer, og ta de kampene jeg får. Alle internasjonale kamper blir store milepæler jeg kommer til å huske, avslutter Tomke Poppen.

Vi gratulerer Tomke med uttaket og er stolt og glad for at hun nå skal representere Åssiden IF internasjonalt!

 
Luke 20: Oppsummering fotballsesongen 2023

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Des 2023

Et bilde som inneholder utendørs, himmel, snø, sko

Automatisk generert beskrivelse

Et nytt fotballår og sesong går mot slutten. Stadion og kunstgressbane er gått i vinterdvale, men lagene våre holder fortsatt koken og trener nå inne i fotballhallen og gymsal.

Vinteren 2022/2023 ble lang på Åssiabanen og snøen lå lenge. Heldigvis har vi fotballhallen som en meget god arena på vinterstid, så lagene fikk lagt godt grunnlag inn mot våren. I april sier kalenderen at det er vår, men fotballbanen på Åssia var fortsatt dekket av snø. Da viste hele fotballgruppen i Åssia hvilke krefter som bor i klubben, og 11. April møtte det opp over 80 spillere, trenere og foreldre/foresatte for å gjøre en hederlig måke-dugnad på banen så den kunne bli grønn! 

I slutten av april var banen blitt grønn og Senior Menn spilte sin første hjemmekamp på Åssiabanen mot Eiker/Kvikk. I tillegg var flere av våre barnelag på turneringer i nærområdet, blant annet Vikåsen cup og Skiold cup. I månedsskiftet April/Mai var også seriespillet i gang for både barne –og ungdomsgruppene.

I slutten av mai var det også duket for hjemmearrangement med 1. runde i NM, hvor vi tok imot selveste Stabæk. En festdag for klubben, med flere hundre tilskuere som tok turen til Åssiabanen. Ikke minst stor takk til alle som bidro før, under og etter gjennomføringen av kampen!

Første helgen i juni var det igjen duket for årets store happening - ÅSSIA KIWI BAMA CUP 2023! En helg fylt med mye idrettsglede, store smil og gode prestasjoner. Totalt 191 lag deltok, og det ble spilt 288 kamper fordelt på lørdag og søndag. Været viste seg også fra sin beste side med strålende sol begge dager! Det er også viktig å nevne at en cup som KIWI BAMA cup ikke er mulig å gjennomføre uten det gode samarbeidet med NFF, KIWI og BAMA. Konseptet kommer fra dem, og de er til stor hjelp i planleggingen av cupen. For selve gjennomføringen må vi få takke alle våre frivillige som stod på fra tidlig morgen til sen ettermiddag, med alt i fra å bemanne kioskene, steke vafler og koke kaffe, dele ut premier til spillerne og være behjelpelige på våre aktivitetsområder. Uten dem kan ikke en cup som dette gjennomføres. Vi gleder oss til 2024!

Et bilde som inneholder utendørs, person, gress, klær

Automatisk generert beskrivelse

 

Så nærmet det seg sommer og sommerferie. Siste uken i juni var det en uke med fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Over 60 barn deltok denne uken, hvor det var alt i fra fotballspill til rebusløype. Vi må også takke vår gode samarbeidspartner McDonalds Åssiden som bidra med lunsj til alle barna siste dag på fotballskolen. Det er ukas høydepunkt!

Over sommerferien var det igjen duket for fotballskole, denne gangen i samarbeid med TINE. Denne fotballskolen gikk over tre dager, og ca 90 barn deltok. Dette var tre fartsfylte dager før skolen startet opp.

Mot slutten av august var også flere av våre ungdomslag på Hamar Maxiturnering. En overnattingscup fylt med alt cup-livet har å by på. Også seriekamper for høstsesongen var kommet godt i gang nå.

I både september deltok både barnelagene og ungdomslagene på helholdsvis KIWI Solberg cup og Lungen cup. Og i oktober avsluttet barnelagene sesongen ved Lier Kiwi Bama cup.

I oktober ble det klart av Senior Menn var vinnere av 4.divisjon Buskerud, og det skulle spilles opprykkskamp mot HEI fra Telemark. Kampene ble spilt i månedsskfitet oktober/november, hvor det stod 0-0 etter første kamp hjemme på Åssia. Dermed skulle alt avgjøres på bortebane. Guttene leverte gode prestasjoner og godt spill og sikret seieren på bortebane, og ikke minst opprykket til 3.divisjon var sikret! En god avslutning på fotballåret 2023 for Åssiden IF.

Vi takker alle våre trenere, lagledere, dugnadsansvarlig og øvrige foresatte og frivillige som bidrar rundt våre lag i Åssiden IF fra 6 år til senior. Uten dem hadde vi ikke kunne stille med 42 påmeldte lag i årets sesong, fra 6 år til senior. Takk for innsatsen dere legger ned hver uke så barn og unge på Åssiden kan spille fotball. Vi ser at det blir lagt ned en solid jobb da vi stadig vokser i antall.

GOD JUL FRA FOTBALLGRUPPEN I ÅSSIDEN!

Et bilde som inneholder utendørs, person, gress, tre

Automatisk generert beskrivelse Foto: Ken Håkon Jansen

 
Luke 19: Oppsummering håndballåret 2023

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Des 2023

En oppsummering av vårsesongen 2023/2023 og høstsesongen 2023/2024 i håndball. 

Januar 2023 starter med et brak da vi første helgen i januar arrangerte første utgave av Åssia Håndballcup. Det var totalt 30 påmeldte lag i alderen 11-16 år og vi fikk gjennomført to gode dager med masse kamper, håndballglede og fult trøkk i hallen fra morgen til kveld.  

Videre gikk januar som normalt med flere aldersbestemte kamper i Berskaughallen, samt miniturneringer for 6-10 åringene. I starten av februar var vi igjen arrangør for søndagsturnering for 9-10 åringer, hjemme i Berskaughallen. Stor suksess, alltid stas å spille på hjemmebane, og ikke minst våre frivillige som står på for å få gjennomført.  

Mot slutten av februar arrangerte vi “Trenerbytte-uke”. Dette er en ide fra Sportslig utvalg hvor vi ønsker at trenerne skal få “bryne” seg på litt andre spillere enn sitt vanlige lag, i tillegg tror vi det er sunt for spillerne å få innspill og innputt fra andre trenere. Trenerne skal da i løpet av en bestemt uke gjennomføre en økt for laget/årskullet under sitt eget. Dette ble stor suksess og noe vi ønsker gjenta i 2024!  

Så kom vinterferien og tre dager med håndballskole stod for tur. Ca 40 barn i alderen 6-12 år var med på tre fartsfylte dager med både håndball, lek og nye bekjentskaper. Vi må også takke vår gode samarbeidspartner McDonald`s Åssiden som bidro med mat til barna, siste dag av håndballskolen.  


Bli Med dansen fra håndballskolen


Mars var en relativt ordinær måned, med siste innspurt av vårsesongen. I april avsluttet alle lag håndballsesongen 2022/2023. Flere av våre barnelag var med på Vestfossen cup – noen for første gang. Mens våre ungdomslag avsluttet sesongen med cuper andre steder.  

Alle lag holdt treningen gående frem mot sommeren og skolefri, med litt håndballtrening og litt alternative aktiviteter. Så kom juni og juli og det var på tide med en velfortjent sommerferie!  

I august startet våre ungdomslag opp igjen, inn mot ny håndballsesong. Dessverre ble sesongoppkjøringen og august og september preget av litt usikkerhet og alternative treninger da halldekket i Berskaughallen som ble renovert i løpet av sommeren tok lengre tid enn antatt. Men vi klarte å finne løsninger og alternativer så lagene fikk trene, og vi setter stor pris på tålmodigheten til både spillere og trenere.  

Dette gjorde også at vår tradisjonelle KICK OFF i starten av september måtte avlyses.. Men vi er klar for ny og endra bedre KICK OFF i 2024!  

BRING-jentene våre var også ut i første kvalifiseringsrunde i starten av september, hjemme i Berskaughallen. Dette ble en tøff helg mot henholdsvis Nærbø og Ranheim, men de sikret en ny kvalifiseringsrunde i starten av oktober. Ellers startet de fleste aldersbestemte lag opp med kamper fra midten av september. Også miniturneringene hadde start i slutten av september, hvor vi var arrangør både lørdag og søndag!  

Første uken i oktober (høstferie) var det både Barnehåndballseminar (6-12 år) for trenere, håndballskole og 2.kvalifiseringsrunde i Bring.  

Barnehåndballseminaret, 6-12 år, ble holdt i Drammen i regi av NHF og ca 10-12 trener fra Åssiden deltok og fikk mye faglig påfyll fra bla Thorir Heirgeirson, samt dannet nye ideer, inspirasjon og refleksjoner rundt trenerrollen og eget lag.  

Håndballskolen i høstferien var også en stor suksess, med ca 40 barn fra 6-11 år. Igjen tre dager med mye håndballmoro, lek og glede.  

Og så, siste helgen i høstferien var Bring-jenten ut i en spennende og nervepirrende 2.kvalifisering mot Hokksund, Hønefoss og Runar. Jentene kriget til seg en 2.plass, og sikret kvalifisering og spill i Bringserien 2023/2024.  


Fra Bårnehåndballtrenerseminaret, hvor våre Jenter 12 var utøverapparat.

 

Videre gikk oktober og november som normalt. Bring-jentene spilte første spillrunde i starten av november, hvor de tok turen til Trondheim. Her ble det 1 tap og 1 vinn.  

Desember startet så med hjemmearrangement på miniturnering for 9-10 åringene. Dette ble en kjempesuksess med premieutdeling, inkludert lys og lyd-show. Onsdag 13.desember var det klart for den årlige Nissetreningen – felles juleavslutning for håndballgruppen. Da var ca 250 barn og unge samlet for minikamper, det var innløp og presentasjon av lag og nissen var innom. En super avslutning på håndballhøsten og håndballåret 2023!!  

Denne uken tar vi juleferie, og lader batteriene inn mot 2024 for mange nye kamper, treninger, oppturer, utfordringer og mye, mye glede og moro!  

En STOR takk til alle våre trenere, lagledere, dugnadsansvarlige og øvrige foreldre/foresatte som står p å hver uke for at ca 300 barn og unge i Åssiden skal kunne spille håndball og være del av et stort fellesskap!!  

GOD JUL FRA HÅNDBALLGRUPPEN I ÅSSIDEN!  

Luke 18 Ny leder av FFO og markedssjef

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Des 2023

Stian Bråten som har vært ansvarlig for FFO, og sørget for en solid oppstart, har akseptert et tilbud om fulltidsstilling ved akademiet til Mjøndalen. Stian har i 2023 vært leder av FFO, samtidig som han har vært hovedtrener på G19. Ved siden av fulltidsstillingen har han hatt en rolle som spillerutvikler i Mjøndalen, og nå blir det altså fulltid.

Når vi nå måtte erstatte Stian var det naturlig å tenke om vi skulle gjøre noe annet rundt stillingen. Med økte kostnader i samfunnet vil det å styrke markedsinntekter være svært viktig for å holde kontingenter nede. Samtidig trenger vi å samle sportslig ledelse rundt ungdomsfotballen, som har vært fordelt på flere i 2023.

Det er svært gledelig at vi har klart å finne. Han kommer fra den hardt satsende fotballklubben Asker Fotball og er Åssia-gutten Tobias Widemann Karlsen. Tobias har i løpet av ett og et halvt år i Asker jobbet seg opp mye erfaring. Han har vært rundt FFO, trener G19 og G15, hatt analyse ansvar rundt A-laget, og siste tiden også hatt rollen som markedssjef.

- Jeg er svært motivert for å løfte klubben min og økte kvaliteten i det sportslige på feltet. Samtidig som vi får vist alt det gode arbeidet som skjer i klubben. Jeg tror ikke alle vet hva Aktiv på Åssia faktisk innebærer og gjør for bydelen, og de historiene må vi få frem, sier en svært tent Tobias Karlsen.

Her passet altså Tobias svært godt inn med sin erfaring fra Asker, sammen med sine ambisjoner innen klubbutvikling og trenerfaget.

Vi ønsker Tobias velkommen på laget og hjem til Åssia!

Amerikanske Ian Smith som har vært trener på FFO og hovedtrener G13 også sagt opp sin stilling. Han har fått tilbud om fulltid i toppfotballklubben Kolbotn, og det var ikke mulig for ÅIF å matche på dette tidspunktet. Som med ambisiøse spillere så heier vi på trenerne våre, og ønsker Stian lykke til i toppfotballklubben Mjøndalen og Ian Smith i toppfotballklubben Kolbotn!

Det jobbes videre med trenere til FFO som erstatter for Ian.
Luke 17 KIWI XLs julegaver

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Des 2023

Et bilde som inneholder innendørs, møbler, vegg, line

Automatisk generert beskrivelse

Kiwi XL Ligosenteret er en av klubbens viktigste samarbeidspartnere. De siste årene har det blitt en tradisjon i klubben å gi julegaver til de frivillige rundt lagene våre, og dette synes Kiwi er en så viktig sak at de sponser oss med gaver. Dette er gaver til de som sørger for så god aktivitet og minnerike opplevelser for våre barn og ungdom i klubben.

Kiwi XL er en viktig butikk i Kiwi-konsernet og en av de som går best i landet. Det er ikke overraskende med tanke på hvor høyt de setter kvalitet og service i sin butikk. Faktisk er det Norges største Kiwi-butikk!  

- God service ligger alltid i bunn. For oss er det viktig at vi ser hverandre, har gode holdninger, bryr seg om og støtter hverandre. Alle er like mye verdt hos oss, sier Micke.

Kiwi XL har vært åpent som Kiwi i over 12år. Totalt har butikken ca 60 ansatte, hvorav det er ca. 18 forskjellige nasjonaliteter. Dette er noe butikken er stolt av og viser også det flotte mangfoldet vi har på Åssia.

- Vi setter enormt pris på alle kundene vi har, unge som eldre. Vi mener vi har de beste kundene! Samtidig har vi veldig flinke ansatte som vi er kjempe stolt av, avslutter Micke.

Vi er svært takknemlig for støtten og at Kiwi XL ser den viktige jobben våre frivillige gjør!

 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.
Luke 16: BRINGserien 2023/2024

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Des 2023

Ela (t.v) med Banen beste-pris og Selin fikk Grønt kort, i første kamp i Trondheim. 

 

Bringserien er et nasjonalt spilletilbud i håndball for gutter og jenter 16 år. Alle 16 års lag i landet kan melde seg opp til Bringserien, hvor det da først spilles kvalifiseringer, etterfulgt av fire spillrunder og sluttspill.  

Åssiden IF J16 meldte seg opp til Bring for sesongen 2023/2024. Første kvalifiseringshelg kom allerede andre helgen i september, før ordinære seriekamper var startet. Her ble vi i tillegg tildelt arrangøransvar for kvalifiseringen som foregikk lørdag 9. september. Heldigvis hadde vi litt erfaring fra tidligere, da våre J18 var ut i samme kvalifisering forrige sesong i Lerøyserien for J18.  

Kvalifiseringsgruppen vår bestod av lagene Nærbø, Ranheim og Langhus. På papiret er dette lag fra klubber med gode resultater historisk sett, så jentene og trenerteamet var svært spente på hva som møtte dem. I første kvalifiseringsrunde er det også sånn at 1. og 2. plass er direktekvalifisert til Bringserien, 3.plass blir sendt ut i en ny kvalifiseringsrunde, mens 4.plass er ute. Like i forkant av første kvalifiseringsrunde fikk vi også beskjed om at Langhus hadde trukket sitt lag fra serien, dermed var vi hvert fall sikret en ny runde kvalifisering.  

Helgen bydde på tøff motstand, men jentene kjempet alt de hadde. I første kam var man nok litt fanget av “stundens alvor” og høye skuldre, men i kamp nummer to klarte jentene å slippe seg løs og spilte med helt rå innsats. Helgen endte med 3. plass, men det betydde hvert fall at man fikk testet seg i enda en kvalifisering.  

Til andre kvalifiseringshelg, den 30.sept - 1. okt, kom jentene i gruppe med Hokksund, Hønefoss og Runar. Dette var altså lag jenten har spilt mot flere ganger tidligere, og lagene kjenner hverandre godt. Runden ble spilt i Hokksund, så reiseveien ble heller ikke så lang.  

De tre kampene denne helgen var jevne og tøffe, som forventet. Etter siste kamp søndag stod jentene med 1 vinn, 1 uavgjort og 1 tap. Dermed var jentene avhengig av at Hokksund tapte sin siste kamp mot Hønefoss for å sikre 2.plassen og dermed kvalifisert til Bringserien 2023/2024. Hell og lykke var med oss og Åssia-jentene kapret 2.plassen i andre kvalifiseringsrunde, og hadde dermed kvalifisert seg for Bring 2023/2024!  


Siden kvalifiseringen til Bringserien 23/24 var et faktum, betydde dette også 4 spillhelger frem mot våren mot andre lag fra landets kriker og kroker som også er klare for Bring.  

Andre helgen i november gikk første Bringrunde av staben. Denne gangen gikk turen til Trondheim hvor jentene møtte Molde og Byåsen. Også her var de forberedt på tøffe kamper, men jentene bet godt fra seg og sikret 2 av 4 poeng denne helgen.  

Den 11. januar skal vi være arrangør for spillrunde 2. Da kommer Hinna og Lillestrøm på besøk. Vi håper da at Berskaughallen blir fylt med publikum som ønsker å heie frem jentene. De spiller kamp kl. 10.00 og kl 18.00, den 11. Januar.  

I runde nummer 3 skal jentene til Sørlandet, hvor de møter Randesund og Storhamar. Og siste og fjerde runde spilles felles for alle lag den 9.-10. mars på Lillestrøm.  

Så det er noen spennende helger og kamper i vente for jentene og trenerteamet. Etter første runde i Trondheim har jentene vist at de absolutt kan hanske opp med de beste J16-lagene i landet. Så får vi telle opp etter 4 spillrunder, og se hvordan vi ligger an mot et evt sluttspill i april. Vi har stor tro på jentene våre, og hele klubben heier!  

Grønt kort 

En del av konseptet til Bringserien er “Grønt kort”. Grønt kort er et samarbeid med Bring, hvor det i hver kamp skal deles ut et kort til en spiller fra et av de to lagene som møtes. Spilleren som mottar et Grønt kort har vist en ekstra innsats og positiv atferd på håndballbanen, som en belønning for å være en god med –og motspiller ovenfor eget lag, motstandere og dommere.  

Grønne kort blir så samlet opp gjennom alle spillrundene frem mot sluttspill i April. Det laget med flest Grønne kort før sluttspillet vinner 10.000 kr til laget.  

I første runde i Trondheim kapret Åssia 1 Grønt kort i hver kamp, og vi kan så langt telle opp med 2 Grønne kort. Det er gledelig!  

Selin (t.v.) med Banens beste-pris i kamp 2 i Trondheim, og Karoline fikk Grønt kort.

 

Luke 15: Julelotteri 2023

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Des 2023


Tusen takk til alle som har bidratt til årets julelotteri!  

 

Under følger liste over årets vinnere i julelotteriet 2023. Alle vinnerne blir kontaktet pr sms over helgen, men ser du noen du kjenner så gi de et hint om at de står på listen! 

Premiene kan hentes fra og med mandag 18. desember mellom kl. 9-15 på Åssiden Klubbhus (Adr: Buskerudveien 52 B), og må hentes senest 31. mars. For henting utover dagtid på klubbhuset må dette avtales med Ingrid Rørlien, på ingrid@aif.no. Premier blir ikke sendt pr post.  

 

Vinnere og premier 2023:  

 
35Tom WangÅIF Skjerf
34Eva Ingeborg Andenæs ValsethÅIF Skjerf
33Anita RennehvammenÅIF Skjerf
32Alex FigueresÅIF Skjerf
31Siw ZunderÅIF Skjerf
30Ilyas TanaciÅaaiacaps
29Wenche SootÅaaiacaps
28Thea KleppeÅaaiacaps
27Ellen Wold EvensenÅaaiacaps
26May Linn BogerÅaaiacaps
25Anette PedersenSesongkort Åssiden Fotball
24Anders DuniSesongkort Åssiden Fotball
23Mia EriksenSesongkort Åssiden Fotball
22Britt B JonasSesongkort Åssiden Fotball
21Natalia KrzyzaniakSesongkort Åssiden Fotball
20Toril MyhreGavekort McDonalds Åssiden
19Else MorsethGavekort McDonalds Åssiden
18Vera UdnæsGavekort McDonalds Åssiden
17Monto HussaienGavekort McDonalds Åssiden
16Gunnar AndersenGavekort McDonalds Åssiden
15Eileen MarcussenGavekort KIWI XL
14Anne Grethe Bøe EngellGavekort KIWI XL
13Bjørg GebuhrGavekort KIWI XL
12Adam KaspersenGavekort KIWI XL
11Wenche SootGavekort KIWI XL
10Yvonne WiulsrudLunsj for to på Egon Drammen
9Jesper LiebergLunsj for to på Egon Drammen
8Sila Hegg LofstadLunsj for to på Egon Drammen
7Torfinn EndresenLunsj for to på Egon Drammen
6Ann LarssonLunsj for to på Egon Drammen
5Ergül CengerGavekort KIWI XL
4Marit NilsenGavekort KIWI XL
3Helma Bratvold WahlGavekort Gulskogen Senter
2Lisa Hjalming KristoffersenGavekort Gulskogen Senter
1Inger Marie KjærstadReisegavekort Ving

Luke 14: Åssia Kiwi Bama cup 2024

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Des 2023

Åssia Kiwi Bama cup 2024 er kun 122 dager unna

 

Også i 2024 er vi så heldige å få gjennomføre Åssia Kiwi Bama cup, noe vi gleder oss stort til! Kiwi Bama cup er det største arrangementet for fotballgruppen i løpet av året, og over 100 frivillige er i sving fra fredag til søndag for å få gjennomført turneringen.  

Åssia Kiwi Bama cup 2023 ble nok en god gjennomføring med totalt 191 påmeldte lag fra 90 besøkende klubber, noe som resulterte i 288 gjennomførte kamper i alderen 6 – 12 år.  

Kiwi Bama cup er en videreføring av Eat Move Sleep-konseptet, hvor det i tillegg til flere hundre fotballkamper også er eget aktivitetsområde for spillere og besøkende hvor man kan teste ut alt i fra vår berømte hinderløype til diverse smaksprøver. I tillegg ønsker vi å sette litt ekstra stor pris på spillerne så hvert lag blir ropt opp for premiesermoni med musikk, heiarop og stort publikum.  

Vårt mål er å skape årets gøyeste barnefotballturnering, og sammen med Kiwi og Bama som er hovedsamarbeidspartnere for turneringen ligger alt til rette for dette. Så vi takker NFF, Kiwi og Bama for tilliten til å gjennomføre turnering med dems konsept nok et år!  

Turneringsdato for 2024 er 25. Mai – 26. Mai.  

Aldersgruppe 6 år (2018) - 12 år (2012). 6-9 år spiller kamper søndag og 10-12 år spiller kamper lørdag.  

Følg med på cupens hjemmeside for mer info - påmelding åpner like over nyttår; ÅSSIA KIWI BAMA CUP (cups.nu)  

 

 
Luke 13 Åssia i Afrika

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Des 2023

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Gjenbruk har vært viktig for klubben vår, og samtidig ønsker vi å hjelpe andre. Derfor er vi veldig glad at vi, sammen med tidligere Mjøndalen IF og Ørn Horten spiss Mohammed Idris, kan støtte REAL Scandy Football Academy med drakter vi selv ikke bruker lenger.

- Tusen tusen takk Åssiden! Dere har gjort en kjempebra innsats for Akademiet og at disse barna får sjans å drive med det de elsker, sa Idris etter han hentet utstyr igjen i høst.

Akademiet ligger i Ghana og er ment å gi barn og unge muligheter innen fotball. Idris er selv en viktig bidragsyter for støtte fra Norge. Som man kan se på bildene er det også donert tøy fra andre norske klubber!

Mohammed Idris var en målfarlig spiss. Til høyre ser du han i midten blant alle barna han hjelper når han nylig besøkte akademiet 

- Jeg har nå nesten 80 barn og ungdom i akademiet som jeg hjelper med bo, mat, utdannelse og ikke minst fotball som de er glad i. Fleste av disse barna er foreldreløse eller har fattige foreldre som ikke har råd til å ta vare på de.

Åssiden IF er stolt over å kunne bidra til å øke idrettsgleden og samtidig gjøre livet litt enklere utenfor bydelsgrensene også!

 Se noen av bildene fra akademiet under og følg gjerne med på akademiet sin Facebook-side her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063698972948


Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Luke 12: Barnehåndballturneringer høsten 2023

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Des 2023

Miniturnering fra tidligere i høst, hvor det kryr av mennesker i hallen hele dagen! 

Et nytt håndballår går mot slutten, men heldigvis er vi bare halvvegs i årets sesong! Også denne sesongen ble vi i Åssiden IF tildelt arrangør for 1-2 barnehåndballturneringer på høstsesongen av Regionen. Barnehåndballturneringene blir spilt fast en helg hver måned fra september til april, hvor NHF Region Sør står som hovedansvarlig.  

Første Miniturneringer gikk av staben i September, og da med dobbeltarrangement lørdag og søndag. Lørdag var det det yngst som spilte, 6-8 åringer. Ca 8 timer i Berskaughallen med kamper, full fart, store smil, nye idrettsøyeblikk, mye mestring og bare glede. Søndag var det 9-10 åringene sin tur, med minst like mye fart og spenning, glede og samhold.  

Etter endt miniturnering i September ble vi også belønnet med å bli kåret til rundens arrangør - noe som er stemt frem av alle besøkende i hallen. Dette setter vi stor pris på, og er en stor takk og hyllest til alle frivillige og trenere/lagledere som står på for å legge til rette for barna våre. Tilbakemeldinger fra de som stemte er gode dommere, hyggelig stemning og musikk, ryddig og god oversikt og godt utvalg i kiosken. Dette setter vi stor pris på!  

Lys og røykeffekter ved premieutdeling.

 

10. desember var det igjen duket for ny arrangørrunde, men denne gangen kun søndagsturnering for 9-10 åringene. Litt ekstra spesielle og gøye er desember-turneringene for da blir spilleren tildelt medalje etter endt kampdag. Nok en gang står våre frivillige på og legger til rette for å kunne gjennomføre. I tillegg var det rigget litt ekstra til premieutdelingene med lysshow, røykmaskin og innløpsmusikk for spillerne. Dette var stor stas, for både store og små!  

For å kunne gjennomføre slike arrangement er vi også helt avhengige av våre frivillige som står på fra morgen til kveld for å rigge til kiosk og baner, kutte frukt, smøre toast, koke kaffe, registrere lag og dommere, og mer til. Uten dem hadde vi ikke kunne gjennomføre!  

På nyåret er vi igjen klar med to barnehåndballturneringer. Den første er i februar med dobbeltarrangement lørdag og søndag, og så en i april hvor vi igjen får avslutnings-turneringen med premieutdeling for 9-10 åringene søndag. Vi gleder oss!!  

 Våre flinke ungdommer som bidro med premieutdeling.

 

 
Luke 11: EGON Drammen er vår nye partner!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Des 2023

Vi har gleden av å presentere vår nye samarbeidspartner EGON Drammen!

EGON er en veletablert norsk familierestaurant-kjede. Et godt måltid i et hyggelig miljø – det er Egon. Siden starten i 1984 har Egon servert venner, familier og reisende i sitt originale miljø med spennende dekor og innredning som sentrale elementer.

De legger stoltheten sin i en lun atmosfære, hyggelig service og god mat!

Hos EGON vet du hva du får. Konseptet er likt på alle restauranter, men nå blir det en liten forskjell på EGON i Drammen.

Nevn Åssiden IF-avtalen i kassen når du betaler, så vil 10% av det du spiser for gå direkte tilbake klubben!

Som en del av avtalen har EGON Drammen allerede sponset julelotteriet vårt med flotte gavekort!

Vi ønsker EGON Drammen velkommen på laget og gleder oss til samarbeidet!
Luke 10: Geir i finale som årets ildsjel

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Des 2023

25. oktober var vi så heldige at klubben og 40 frivillige fikk delta på Sparebanken Øst sin Begeistringskvelden. Et strålende arrangement for å hedre frivilligheten, og dermed også tildele en pris til årets ildsjel. Klubbene Sparebanken Øst samarbeider med fikk beskjed om å nominere sine ildsjeler. Flere i Åssiden IF var raske med å tipse om en spesiell person de mente burde være ÅIFs kandidat: Geir Bye Gundersen. Det var heller ingen tvil i styret. Geir fikk stå på scenen sammen med de 14 andre finalistene. Vinner ble Tommy Veres fra Solberg Sportsklubb. 


Her er nominasjonen av Geir:

Geir Bye Gundersen, for de fleste kjent som Geir eller «han som alltid er i hallen», er en fantastisk og uvurderlig ressurs spesielt for håndballgruppen i Åssiden. Så har Geir også vært enormt viktig for hele idrettsforeningen. Fra Geir får man alltid et ja, og han har et helt spesielt engasjement for å jobbe for å tilrettelegge for god aktivitet, samtidig som han gjør det lille ekstra hver gang.

Geir sitt hoved engasjement er for håndballgruppen, men har også mange års fartstid som en del av fotballgruppen. I fotballen var han en viktig del av en gruppe frivillige som tok tak, og løftet Åssia cup tilbake til store høyder. Åssia Kiwi Bama Cup er nå en stor årlig happening grunnet dette arbeidet. Geir sitt ansvar lå på det sportslige med dommere og kampoppsett.

Håndballgruppen vår hadde store utfordringer og når vi søkte hjelp så var Geir nok en gang en av de som tok tak når han ble valgt inn i 2018 som sportslig ansvarlig. Den gangen bestod håndballgruppen bare av jentelag og nådde et bunnpunkt med 178 spillere i gruppen ved slutten av 2019. Det var altså ikke en enkel start, men nå har håndballgruppen flere guttelag og 336 spillere.

De siste årene har Geir også lagt ned en stor jobb for dommerne i håndballgruppen, og er i ferd med å bli sertifisert som dommerutvikler av Håndballforbundet. Dommere har blitt kurset på løpende bånd og det jobbes strategisk og godt med å utvikle de viktige kamplederne.

I tillegg har Geir kontroll på alt utstyret til håndballgruppen. Drakter, tøy til trenere, klister, dommerutstyr, baller og annet treningsutstyr. Dette er en oppgave som alle i idretten vet er krevende, for som alle vet så sier gjerne trenere at «vi trengte det utstyret i går!». Med sin gode oversikt og kontroll har derimot Geir muligheten til å være fremme i skoa og sørge for at lagene får det de trenger når de trenger det.

Åssiden IF har de siste årene vært kåret til «rundens arrangør» av Håndballforbundet Region Sør. Senest nå i september. Dette er en kåring som henger høyt for oss og tildeles i forbindelse med miniturneringer hvor klubber er tekniske arrangører. Det er deltakerne som stemmer underveis. Under disse arrangementene er Geir igjen en sentral part. Han er i hallen fredag kveld for å forberede, og er så i hallen fra lørdag morgen til søndag kveld til siste kast er gjort.

Så må man ikke glemme at Geir også er en del av trenerteam for J16. Dette er en fin gruppe som har vært på cuper sammen i Danmark og Barcelona gjennom mye dugnadsinnsats og panteflaske-innsamlinger. Og selv om Geir sier han ikke kan bidra med å samle flasker, så ender han jo opp med å gjøre en solid innsats også der. Fordi han vil skape de gode opplevelsene. Nå har også laget hans kvalifisert seg for Bringserien som er nasjonal, og de ser frem til å måle krefter med lag fra hele Norge.

Vi kan fortsette å liste opp viktige deler av hva Geir gjør for Åssiden IF, men det fremkommer nok allerede at han over flere år har vært en bærebjelke i klubben. En mann som alltid er i håndballhallen og gir så mye av seg selv for at andre skal ha det moro med sin idrett. En som brenner for aktivitet og idrettsglede. Som gjør alt dette uten å be om noe tilbake. Det er for oss en ekte ildsjel og det er Geir.

Vi er utrolig stolt av og takknemlig for at Geir Bye Gundersen er en del av nettopp Åssiden IF!

Se film fra Begeistringskvelden her:

Luke 9: Pokal og premiesanking 2023

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Des 2023

FJ 2009 – J14, ÅIF/DBK - 1.plass Sør cup

HJ 2008 – J15 – 1.plass Nordstrand Anton sport cup

FG 2008 – G15 – 1.plass Godset cup

FG 2008 – G15/16 - 1.plass Maxiturnering

FG19 – 2.plass Sandarcup

FG2009 – G14 – 2.plass Fjord Line cup

Idrettsåret 2023 går mot slutten og det er veldig gøy å kunne se tilbake på flere gode prestasjoner fra våre ungdomslag i fotball og håndball!

Fra sommeren og frem til sen-høsten deltok våre ungdomslag i fotball på flere turneringer som spredte seg fra Hamar på Innlandet, innom lokalområdet i Drammen og helt ned til Kristiansand på Sørlandet.

Pokaler og premier fra ungdomsfotballen:

Fotballjenter 2009, J14 (sammarbeid ÅIF/DBK) tok en fin 1.plass i Sør Cup i juni.

Fotballgutter 2008, G15/16, sikret 1.plass på Maxiturnering på Hamar i august.

Fotballgutter 2008, G15 sikret også 1.plass i Godset Cup i november.

Gutter 19 sikret en god 2.plass i Sandarcup i august

Fotballgutter 2009, G14 sikret 2.plass i Fjord Line Cup i august.

I august startet også håndballgruppen opp for ny sesong, og flere lag bruker da august og september til oppkjøring inn mot kommende sesong. I august var våre J15 og J16 på Nordstrand Anton Sport cup og her sikret vi følgende plasseringer;

Håndballjenter 2008, J15, tok en solid 1.plass

Håndballjenter 2007, J16, sikret en god 3.plass

Vi gratulerer alle våre lag og er veldig stolt av å se den gode jobben som blir gjort i alle ledd i alle lag, både barn og ungdom! Vi ser at det gror godt i gruppene våre, og flere og flere lag har en positiv tilvekst og rekruttering. Dette er et tegn på at våre trenerteam skaper gode, solide grupper som gjør at flere ønsker være med på vår aktivitet. Og dette er en hyllest til våre frivillige som står på og legger til rette for at alle barn og unge i Åssiden IF har en idrettsaktivitet å gå til!
Luke 8 Alag fotball 2024

Postet av Åssiden Idrettsforening den 8. Des 2023

I dag kom den viktige nyheten om hvilken avdeling A laget skal spille i neste år! Det var en god nyhet med tanke på reiser og spennende sportslig utfordring. 


Vi møter lokale lag som Åskollen og Mjøndalen 2. Samtidig får vi bryne oss på hardtsatsene lag som Bærum, Asker og Ullern. 


Det er også gledelig at trenerteamet vårt har sagt ja til å fortsette i 2024. I spillergruppen virker også de fleste å være motivert for nytt år! 


Avdelingene i 3.div 2024 kan du se her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2023/avdelingsoppsett-norsk-tipping-ligaen-2024/Luke 7: Påmelding FFO og Akademi vår 2024

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Des 2023

Vi åpner for påmelding for ett halvår av gangen. Nå åpner vi påmelding for våren, mens for høsten legges påmelding ut like før sommeren.


Påmelding her: https://www.superinvite.no/#/invitation/edfc6705ce43fac4bdba09653b2ca9b2


VI TRENER INNENDØRS I FOTBALLHALLEN PÅ VINTERSTID

 

FFO

Åssiden FFO vil være et todelt tilbud. For de minste er det FFO som har fokus på aktivitet- og fotballglede. Her blir det et fokus på at barna skal ha det moro med ball. Dette gjøres sammen med trygghet og mestring, lek med ball og skape gode opplevelser.

 

Akademi

For 5.-7.trinn (og 4. klasse fredager) blir det akademi. Vi skal fortsatt ha det gøy, men fokuset blir på læring og utvikling i større grad. Øvelsene blir mer teknisk krevende og skal utvikle fotballspillere. Det er derimot ikke krav om ferdigheter, men vi forventer nysgjerrighet, læringsiver og et ønske om å utvikle seg.

 

PRØVETRENING

Ønsker ditt barn å prøve ut FFO/Akademi før dere melder dere på? Ta kontakt med Stian på mail stian@aif.no så avtaler vi et par GRATIS prøvetreninger.

 

Taxi

Vi vil tilby taxi fra Aronsløkka som transport tirsdag og onsdag som er dagene de minste har tilbud. Dette vil være et egenandel-finansiert tilbud.


Påmelding her: https://www.superinvite.no/#/invitation/edfc6705ce43fac4bdba09653b2ca9b2
Luke 6: Jæger i dommerteam til cupfinalen!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Des 2023

En tradisjon i denne julekalenderen er å hedre de flinke fotballdommerne våre. For hvert år tar de nye steg. Før 2023 sesongen ble det klart at Aleksander Jæger fulgte Tomke Poppen og skulle døme på øverste nivå. 


De har også fått forskjellige oppdrag i forbindelse med cupfinaler. I år er Aleksander listet som 5.dommer til helgens cupfinale mellom Bodø/Glimt og Molde. En ny milepæl for Aleksander og vi gratulerer!
Luke 5 Mr. Åssia 90 år!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Des 2023

Kaare Aasgaard her foran til venstre feirer sammen med Hans Jørgen Jørgensen (foran til høyre) og bak fra venstre Erik Eriksen, Jon Bunæs, Arild Mathisen og Øyvind Larsen.

 

«Mr Åssia» - Kaare «Poy» Aasgaard fylte 90 år 2. november!

Kaare er den med flest A-kamper i fotball for Åssiden IF: 728 kamper! Fra 1949( som 14-åring!) til 1964. Han spilte hele sin karriere i moderklubben – selv med flere tilbud fra andre,- og større klubber. Han fikk 1 A-landskamp: da han voktet Norges mål mot Finland 28 august 1960 på Ullevaal.

Kaare var en periode i 1969 «vikarierende» formann i klubben. Han trente A-laget i fotball i 3 sesonger: 1976-78.

Han ble utnevnt til æresmedlem i Åssiden IF i 2013.

Hele Åssiden IF og bydelen gratulerer Kaare så mye med dagen som var!

Det var en fin Åssia-gjeng som hedret Kaare på hans 90års dag med Hans jørgen jørgensen, Jon Bunæs, Arild Mathisen, Erik Eriksen og Øyvind Larsen, sammen med  Kaares familie. Det ble en flott feiring. Med seg hadde de en drakt og A-lagsbilde fra klubben. Eldres overleverte en flott blomsteroppsats. Kaare fikk keeperdrakt fra NFF. A-laget bidro med den beste gaven til Kaare - rett i ettertid med sitt opprykk til 3. divisjon. Luke 4: Åssiden IF Håndballakademi

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Des 2023

Bilde fra Barnehåndballseminaret oktober 2023. Her en økt med landslagssjef Thorir Hergeirsson. 

 

Det er gledelig å meddele at vi fra Januar 2024 starter opp med håndballakademi for gutter og jenter i alderen 12-15 år!  

Vi ønsker å gi et ekstra treningstilbud med fokus på individuelle ferdigheter og egen utvikling for gutter og jenter 12-15 år. Håndballakademiet vil bli ledet av sportslig leder Ingrid Rørlien. Fokusområdet vil være individuelle ferdigheter, både tekniske og taktiske, og vil i stor grad ta hensyn til spillernes sesongperiode og justere belastning og innhold deretter. 

Bakgrunn for dette er at det har vært etterspurt en tid, og tiden man har i ordinær treningshverdag med laget gir ikke alltid like mye rom for den individuelle ferdighetsutviklingen. Treninger på ettermiddag og kveld skal i stor grad handle om laget og hvordan løfte laget fremover. Vi tror at med dette tilbudet kan vi i enda større grad utvikle enkeltspillere som igjen er med på å løfte laget i sin helhet.  I tillegg handler det om å lære spillerne til å ta ansvar for egen utvikling og bli bevisst sin rolle. 

Akademiet har oppstart tirsdag 16.januar, og vil foregå en gang i uken. På grunn av sprengt tid og kapasitet i Berskaughallen vil også akademiet foregå på morgenen fra kl 06:30 – 07:30. Etter endt økt serverer vi frokost til spillerne, før de kan gå direkte til skolen.  

Tilbudet er også åpent for spillere utenfor Åssiden IF. Påmelding finner man her; https://club.spond.com/landing/courses/åssidenif/A5C6B60C7952412CA56B51F4A6A07809 . Dersom det er spørsmål knyttet til akademiet kan det sendes til ingrid@aif.no  


Marte fra Jenter 12 i en prat med utdanningsansvarlig i Norges Håndballforbund, Jan-Ivar Lorentzen og Fysisk trener håndballjentene Tom Morten Svendsen. 

 

Luke 3: Inkluderende feiring 24. desember

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Des 2023

Vi ønsker velkommen til Inkluderende feiring på klubbhuset, 24. desember.

Etter et vellykket arrangement i 2022 ønsker vi å gjenta suksessen i år, og vi håper dette bare er begynnelsen på en kommende tradisjon!

Julefeiringen er ment som et samlingspunkt for de som gjerne er alene på julaften og ønsker en ettermiddag og kveld i sosial samvær. Det blir servert julemiddag og dessert, det blir lett underholdning og ikke minst mulighet for de gode samtale og kanskje skape noen nye bekjentskaper. Feiringen er rusfri. 

Man kan nå melde interesse for å være med på Inkluderende Feiring! Kontakt Karianne på telefon 482 73 332 innen 10. desember om at du ønsker være med. Alle får svar innen 14. desember vedrørende plass.


For å holde dørene åpne for alle gjestene som kommer trenger vi også litt praktisk hjelp i forbindelse med dagen. Har du mulighet til å bistå med for eksempel å hente gaver og andre varer fra butikk, være sjåfør for gjester som ikke selv kommer seg dit eller andre ting du vil og kan hjelpe til med både i forkant og undervegs, så kan du sende en e-post til karianne@aif.no 🎄


Dersom praktisk hjelp ikke er mulig, men du allikevel ønsker bidra så kan du også gi et bidrag via spleisen til Inkluderende Feiring her; Bidra til en trygg og inkluderende julefeiring på Åssiden klubbhus 2023 | Spleis fra SpareBank 1


Mer info om arrangementet kan du også lese om på vår hjemmeside her; Inkluderende julefeiring (aif.no)
Luke 2 Øyvind Larsen med ny bok!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Des 2023

Kom på bokbad på klubbhuset 06. desember kl. 19:00

Å fa´n – er´e deg igjen ´a?

- I tråkka spor

Mulig jeg kjenner deg. Mulig du har lest meg før. Eller du lurer på hva fa’n detta er? Jeg hilser deg i alle fall på Åssia-vis. I ei ny bok. Du får det vennligste verbale klapp på skuldra du kan få. Fra meg. Fra oss.

Du trenger slettes ikke å være fra Åssia – for å gå i gang med denne boka. Åssia er ramma. Akkurat som Nordland var for Hamsun. Akkurat som Oslo er for Lars Saabye Christensen. Akkurat som Grorudalen og Jylland er for Per Petterson. Akkurat som Årvoll og Nordlandskysten er det for Roy Jacobsen.

Historiene er hverdagshistorier. Det er hverdagsliv. Akkurat som Karl Ove Knausgårds utgangspunkt i mange av sine bøker. Hverdager er det flest av i livet. Innimellom knister det. Innimellom er det grått. Du vil treffe ellevilt og gravalvor.

Boka er levd liv og følger tråkka spor. Boka er et riss av Åssiahistorie. Men åsså riss av Drammenshistorie og Norgeshistorie. Jeg er pinadø innom Verdenshistorie. Boka skimter nytråkka spor. Boka skimter retning.

Du får melding om været med varsel for fiskebankene. Du vil lese om drama på elva og streik langs elva. Du vil møte fyll og fandenskap der avholdsfolket får sin naturlige plass.

Du vil møte leit etter mening.

Du tas med på skauen. Du vil garantert føle suset fra Tverråsen. «Gutta på skauen» er der. Med nye historier.    

Du vil treffe på ei oppskriftsbok, ei kringle, et Budalsbord med fire Budalsstoler og et servise.

Du treffer flotte folk. Du treffer Kaare Aasgaard, Sverre Gundersen, Edel Viola Bergan Johansen , Miloslav Rozmara, Jan Runar Eliassen og Odd Johnsen.  Du treffer meg og deg åsså. Du er i alle fall ikke langt unna.

Det store Kappløpet om fotballhegemoniet i Drammen & Omegn – har jeg storkost meg med. Sjølve opprinnelsen til rivaliseringa mellom SIF og MIF hører naturlig inn her. Det er en klar sammenheng mellom elva, industri og livskraftige fotballag. De tidlige topplaga er kanskje ikke dem du tror det var? Jeg fletter inn min fotballoppvekst.

Kortreist er best? I alle fall greiest å skrive om.

Boklansering på Åssia klubbhus onsdag 06.12. klokka 19.00.

Kan være en krusedull av 1 person og tekst som sier 'OYVIND LARSEN A fa'n- er'e deg igjen 'a? I trakka spor STENARINERSEN 文 FORLAGET TJUVTJERN'
Medlemsmøte 4 september

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Aug 2023

Bli med oss å peke ut veien til klubben for de neste årene!

Hovedstyret, gruppestyrene, sportslige utvalg, og andre sentrale frivillige i klubben hadde i 2022 en samling hvor arbeidet startet. Vi skal ha de beste trenerne. Dette krever de beste frivillige.

Nå vil vi ha hele klubben med på retningen videre!

Kom på medlemsmøte 04. september kl 18:00 på Åssiden klubbhus!

Lise kommer!

Lise Klaveness er en av de mektigste og mest respekterte innen norsk idrett. Hun kommer også og sier noen ord om sin reise og hvorfor frivillighet er så viktig. Selv om Lise er mest kjent for sitt arbeid for fotball, er det like viktig og ønskelig at medlemmer fra håndballgruppen vår også kommer på møtet!

Pølsekokeren blir satt på så her blir det også servert gourmetmat!
ÅSSIDEN FOTBALLFRITIDSORDNING

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Mai 2023

Åssiden FFO er endelig lansert og vi starter opp 17. august! Vi åpner for påmelding for ett halvår av gangen. For våren blir ny påmelding åpnet i november, mens for høsten legges påmelding ut i april. Her kan du lese mer om FFO, og i hovedmenyen øverst vil det også være et eget menypunkt for tilbudet. 


Link til påmelding finner du her: https://www.superinvite.no/#/invitation/600c273011dd92cffe8bb70613bd796f 

NB! Det er begrenset antall plasser!! Om det blir fullt vil man settes på venteliste.


Ansvarlig Akademi - Stian Bjerkan Bråten

FFO i Åssiden IF ledes av Stian Bjerkan Bråten som er 33år gammel. Han kommer fra Hallingdal og vært en del av Åssiden IF fra januar 2023. I tillegg til å være ansvarlig for FFO er Stian trener for juniorlaget. Ved siden av å jobbe i Åssiden IF vil Stian også være engasjert som
spillerutvikler på kretslag gutter 2010 og U18 i Mjøndalen.

Stian har en bred fotballfaglig bakgrunn. Karrieren startet hjemme i Hallingdal Fotballklubb hvor han hadde flere trenerverv. Deretter hadde han en periode i Stoppen SK sin FFO og jobbet parallelt i Mjøndalen IF sitt akademi. Før Åssiden var han 3 år som assistent for 2. Divisjonslaget Notodden.

Stian har UEFA B lisens og i 2022 tok han også UEFA Spillerutvikling B. Derfor ønsker Stian nå å jobbe med barn og ungdom fremover, og har ambisjoner om UEFA Spillerutvikling A kurset. Så her har vi en trener med masse kompetanse, med fokus på å utvikle spillere og skape aktivitetsglede.


FFO
Åssiden FFO vil være et todelt tilbud. For de minste er det FFO som har fokus på aktivitet- og fotballglede. Her blir det et fokus på at barna skal ha det moro med ball. Dette gjøres sammen med trygghet og mestring, lek med ball og skape gode opplevelser. 

Akademi
For 5.-7.trinn (og 4. klasse fredager) blir det akademi. Vi skal fortsatt ha det gøy, men fokuset blir på læring og utvikling i større grad. Øvelsene blir mer teknisk krevende og skal utvikle fotballspillere. Det er derimot ikke krav om ferdigheter, men vi forventer nysgjerrighet, læringsiver og et ønske om å utvikle seg. 


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2011: Mandager, Torsdager og Fredager

2012: Mandager, Torsdager og Fredager

2013: Mandager, Torsdager og Fredager

2014: Tirsdager, Onsdager og Fredager

2015: Tirsdager og Onsdager

2016: Tirsdager og Onsdager


Alle dager er FFO åpent fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt i tidsrommet 14.30-16.00.

Spillerne får mat før trening. De får også frukt. Noen ganger vil vi også servere varmmat!


Pris

En dag i uken: 800kr/mnd

To dager i uken: 1400kr/mnd

Tre dager i uken: 2000kr/mnd 

I tillegg kommer transaksjonsgebyr fra påmeldingstjenesten. 


Taxi
Vi vil tilby taxi fra Aronsløkka som transport tirsdag og onsdag som er dagene de minste har tilbud. Dette vil være et egenandelfinansiert tilbud. FAQ

Her samler vi opp typiske spørsmål som vi får og legger ved svarene for å gjøre ønsket informasjon mer tilgjengelig.

Hvorfor er det ikke mulig med full uke?
- Det er fordi etter samtaler med flere klubber som har drevet over tid, er tilbakemeldingen at det fort kan bli for mye for barna. Samtidig ønsker vi å starte på en måte som gjør at hver økt har god kvalitet og gir barna en god følelse når de er ferdig.

Kan jeg kombinere FFO og SFO?
- Ja det er mulig. Da må du ta kontakt med din skole og booke en nedjustert plass hos dem. Vi har sjekket dette med skolene i vår sone, og det skal være problemfritt å få tilpasset dagene sine.

Jeg har ikke råd til FFO for mitt barn. Hva gjør jeg?
- Per nå har ikke klubben støtteordninger, men jobber for å få kommunen med på tilsvarende støtteordninger som SFO og andre klubbers FFO/IFO har. 

Er det søskenrabatt?
- Nei vi har ikke søskenrabatt.


Link til påmelding finner du her: https://www.superinvite.no/#/invitation/600c273011dd92cffe8bb70613bd796f 

NB! Det er begrenset antall plasser!! Om det blir fullt vil man settes på venteliste.
Take away your take away!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Mai 2023

Mandag 15. mai hadde håndballgruppen dugnad i samarbeid med McDonalds Åssiden. Oppmøtet var til å bøye seg i støvet av!

McDonalds og franchiseeier Høst AS er blitt en av våre viktigste samarbeidspartnere for lokalsamfunnet. Etter påske har vi hatt dialog om å rydde Åssia for søppel. Klarte vi det lovet McDonalds mat til alle etter endt dugunad, og en ekstra generøs støtte til håndballgruppen som takk for innsatsen. Dette er viktig bidrag og fin måte som holder kontingentene nede når kostnadene ellers øker. 

- Jeg spurte Kjetil om hvor mange vi kunne få sende på dugnad, og da tente han på alle plugger fordi vi hadde så lyst til å plukke søppel og sa om vi kunne sende 10 lag på så kort varsel så var det selvsagt at han ville belønne det, sier daglig leder i Åssiden IF Ørjan Dimmestøl. 

- Kjetil er spesiell, tenker veldig på lokalsamfunnet og vi er heldig som har han som partner!


To blide jenter på dugnad!

 

Håndballgruppen mobiliserte på kort varsel, og selv om man trodde det kom tett på så var det et rørende oppmøte. Kjetil Høst holdt på å dette av stolen når han fikk spørsmål noen timer før dugnaden om han hadde vester til nesten 200 mennesker.

Oppmøte ble faktisk enda bedre, og totalt gikk ca 230 mennesker og plukket søppel på hele Åssiden i ca en time!

- Jeg må si er jeg er mektig imponert over den oppslutningen klubben klarer å få til, sa Høst etter endt dugnad.

-Som daglig leder blir man rørt og stolt over klubben sin når man ser det vrimle av folk som er ivrig etter å gjøre en innsats for bydelen og klubben sin. All ære til vår flotte håndballgruppe som mobiliserte slik på kort varsel, sier Dimmestøl. 

Først samlet alle seg ved Åssiden fotballhall. Her ble det delt ut gule vester, søppelsekker og hansker til alle som stilte opp. Hvert lag fikk en egen rute slik at alle ble spredd fra Bacheparken, til Traverbanen, til Aron og Solåsblokka, og alt i mellom. 

Denne gjengen plukket masse søppel før belønningen ventet med en meny på McDonalds!

 

Etter å ha plukket i en time møttes alle lagene igjen på McDonalds Åssiden. Der ble søppelsekkene satt ved container, før man leverte inn vestene for en meny hos McDonalds. 

- Vi tok med en venn i dag vi, som hadde så lyst til å være med på tur, sa en mor som gikk sammen med to barn. 

- Veldig fin dugnad! Det var tilbakemeldingen fra flere av de som møtte opp. 

 Flere likte også at vi ble samlet på slutten og kunne prate på tvers av lagene.

Nå er bydelen ren og fin til 17. mai, så vil vi gjøre en ny dugnad etter sommerferien hvor fotballgruppen skal gå en runde!

Mye søppel ble samlet mandags kveld!

 
ÅSSIDEN VS STABÆK - 1. RUNDE NM

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Mai 2023


Onsdag 24. mai kl 18:30 står selveste Stabæk på motsatt banehalvdel når Åssiden spiller om avansement i cupen. Kan det bli en cupbombe på Åssiden Stadion? Her følger praktisk info om storkampen!

 

Billetter

Det er mulig å kjøpe billetter på forhånd via TicketCo (trykk her). Pris er 100kr for voksen over 16år, og vi har gratis for alle undBillett med heldekkende fyller uavhengig av klubbtilhørighet.

Det blir et dedikert felt for våre gjester fra Stabæk ved Åssiden fotballhall. Her vil det være god tilgjengelighet til toaletter og en egen kiosk for anledningen.

Hjemmepublikum vil bli samlet på motsatt side ved tribunen. For hjemmepublikum er det viktig å understreke at billett ikke garanterer plass på tribunen. Det blir holdt av et felt til sesongkorteiere frem til 15 minutter før kampstart. Deretter vil vi åpne opp hele tribunen for øvrig publikum til den er full. Ønsker du å sikre plass på tribunen anbefaler vi å bestille sesongkort her: https://www.aif.no/page/billetter

 

Kollektiv-tilbud

Vi oppfordrer flest mulig til å benytte kollektivtilbud eller kjøre sammen til kamp. For publikum som bor nærme oppfordrer vi til å gå eller sykle. Det er begrenset med parkeringsplass i umiddelbarnærhet, og samtidig er det et godt kollektivtilbud som sikrer enkelBuss med heldekkende fyll tilkomst.

Tog går jevnlig til og fra Drammen Stasjon. Fra Drammenstasjon kan du ta buss 3 (Kastanjesletta/Lijordet) eller 5 (Vinnes) til Vårveien. Da er det bare et par minutters gange til Åssiden stadion.

Tilbake kan du ta buss fra samme stopp. Da er det 3 (Fjell) eller 5 (Tors vei) til Drammen Stasjon.

 

Parkering

Vi anbefaler flest mulig å ta kollektivt, men har forståelse for at dette ikke er en god mulighet for alle. Derfor har vår gode samarbeidspartner Åssiden Skole åpnet opp skolegården sin (A). Her vil det bli plass til mange biler. Det er også parkeringsplass like ved anlegget på oppmerketBil med heldekkende fyll parkeringsplass (B) og noe ved Åssiden fotballhall (C), men vi forventer at dette området blir tidlig fylt opp.

 Et bilde som inneholder tekst, diagram, skjermbilde, plan Automatisk generert beskrivelseVi gleder oss til cupfest på Åssiden Stadion, og har du noen spørsmål kan du kontakte daglig leder Ørjan Dimmestøl på telefon 93490714 eller mail orjan@aif.no
Årsmøtepapirene lagt ut

Postet av Åssiden Idrettsforening den 23. Mar 2023

Det er nå mulig å lese årsmøtepapirene på https://www.aif.no/p/70525/arsmote-2023 

Trykk på linkene med uthevet skrift for å lese. Vi ønsker å begrense utskrift og håper alle derfor setter seg inn i papirene før møtet. 

Med spesielt FFO-saken er dette et viktig årsmøte for klubben. Vi oppfordrer derfor flest mulig til å stille!

Vel møtt!
Årlig møte fotball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Mar 2023

I kveld torsdag 16 mars er det duket for årlig møte i fotball på klubbhuset.

Klokken 18:00 i festsalen.

Her følger sakspapirer:

Årsberetning fotball 2022.pdf

Åssiden IF Fotball Budsjett 2023.pdf

Regnskap 2023.pdf

Balanse 2023.pdf

Innstilling til nytt styre fotballgruppen 2023.pdf
INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2023

Postet av Åssiden Idrettsforening den 2. Mar 2023

Styret innkaller herved til årsmøte i Åssiden Idrettsforening.


Årsmøtet avholdes torsdag 30. mars 2023 kl. 18:00 på Åssiden klubbhus Buskerudveien 52B, 3024 Drammen.

 

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 16. mars til post@aif.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes: Forslagsskjema.

 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside. Du kan også følge med her: https://www.aif.no/p/70525/arsmote-2023

 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Åssiden Idrettsforening i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Åssiden Idrettsforening. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

 

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Åssiden Idrettsforenings lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder Ørjan Dimmestøl kontaktes på 93490714 eller orjan@aif.no.

 

Velkommen til årsmøte!

 

Med vennlig hilsen

Hovedstyret
Årlige møter og årsmøte

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Feb 2023

Datoene for årlige møter og årsmøter er nå klar.

 

Årsmøte i klubben blir torsdag 30. mars på klubbhuset. Innkalling vil komme som egen sak på hjemmesiden senest 4 uker før i henhold til klubbens lover.

På årsmøtet i 2022 ble det behandlet en sak om oppstart av FFO, hvor hovedstyret skulle kalle inn til ekstraordinært årsmøte for å behandle saken. Dette har ikke vært mulig fordi saken er veldig omfattende, og det er fortsatt noen spørsmål som må svares ut før hovedstyret er komfortabel med å legge frem en sak til årsmøtet. Derfor er målet nå at saken kan behandles på årsmøtet 30. mars.

 

Det avholdes IKKE tradisjonelle årsmøter i gruppene, men alle grupper som er organisert med eget gruppestyre skal avholde «et årlig møte» før årsmøtet i idrettslaget.

Intensjonen med de årlige møtene er at gruppenes medlemmer skal gå gjennom hva som er status på det som har skjedd i 2022 og godkjenne årsberetningen som legges frem på årsmøtet. Gruppene skal også selv innstille forslag til budsjett og tillitsvalgte fra gruppene til årsmøte i idrettslaget.

Vi anbefaler alle som er engasjert rundt klubbens aktiviteter å delta på årlig møte.

 

Årlig møte håndball

Tirsdag 6. mars 18:00-20:00

Åssiden klubbhus

Buskerudveien 52B, 3024 Drammen

 

Årlig møte fotball

Onsdag 16. mars 18:00-20:00

Åssiden klubbhus

Buskerudveien 52B, 3024 Drammen

 

Årlig møte esport

Onsdag 16. mars 18:00-20:00

Åssiden klubbhus, møterom

Buskerudveien 52B, 3024 Drammen

 

Sakspapirer for møtene inkludert regnskap, budsjett og årsmeldinger blir lagt ut på www.aif.no senest en dag før avholdelse av møtet.
Vel gjennomført årsmøte i Eldres

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Feb 2023

Et bilde som inneholder tekst, person, poserer, gruppe

Automatisk generert beskrivelseDet nye styret. Fra venstre: nestleder Kristian Halvorsen, sekretær Svein Erik Nilssen, leder Runar Kristiansen, økonomiansvarlig Oddvar Kvammen og leder festkomiteen Tore Fridheim.


ELDRES AVDELING AVHOLDT SITT ÅRSMØTE PÅ KLUBBHUSET TORSDAG 02.02.23

 

Det var 22 medlemmer tilstede på klubbhuset da årets årsmøte ble gjennomført. Leder Runar Kristiansen styrte møtet på en flott måte. Eldres har ca. 50 medlemmer - og ønsker selvfølgelig nye medlemmer velkommen! Det er gjennomført 15 medlemsmøter og aktiviteten er god.

Kommende medlemsmøter vil ha foredragsholdere: Kenneth Karlsen og Øyvind Larsen.

Økonomien er god og Eldres avdeling "ser positivt" på 2023!

 

Ønsker noen årsmøtepapirene: ta kontakt med styret.

 

Arvid Skomsøy går ut av styret etter flere år i blant annet festkomiteen.

 
Trener for juniorlaget fotball på plass

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Jan 2023

Vi ønsker Stian Bjerkan Bråten fra Hallingdal velkommen som ny trener i klubben. Han skal være trener for juniorlaget, og leder akademiet vårt videre.

Stian kommer fra 3 år som assistent for 2. Divisjonslaget Notodden, og var med på en dramatisk høst som endte med at laget akkurat holdt plassen. Tidligere har han jobbet i Hallingdal fotball, Stoppen og Mjøndalen akademiet.

Stian har UEFA B lisens og har i 2022 også tatt UEFA Spillerutvikling B. Derfor ønsker Stian nå å jobbe med ungdom fremover og har ambisjoner om UEFA Spillerutvikling A kurset. Så her får vi inn en trener med masse kompetanse, med fokus på å utvikle spillere og som gleder seg til å begynne å jobbe i Åssia!

Ved siden av å jobbe i Åssiden IF vil Stian også være engasjert som spillerutvikler på kretslag og U18 i Mjøndalen.
Allan Ellingsen - Åssiden IFs eldste medlem!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Jan 2023

Eldres avdelings Allan Ellingsen fylte respektable 94 år 6. november i fjor -2022! Den spreke «pensjonisten» trives godt blant gutta i Eldres avdeling – og har vært på de fleste hjemmekampene til A-laget på Åssiabanen i år!

Allan er født og oppvokst i Bergliveien og startet sin fotballkarriere i Åssiden IF i 1945 – da 17 år gammel. Første kamp var en A-kamp mot Strømsgodset – som endte med en skade som holdt han «ute» noen uker.

I 1946 hadde ÅIF et godt juniorlag – som bl a ble kretsmestere. Allan spilte både på junior og A-laget det året. Så ble han «fast inventar» på A-laget de neste 7-8 årene. Han spilte ytre høyre (systemet var 3-2-5 på den tiden!)- og var kjent som en rask spiller som scoret mange mål fra høyrekanten!

Allan har 2 døtre (Wenche -som dessverre er gått bort -og Unni) og 2 barnebarn. Hans samboer nå gjennom 37 år: Magnhild – har gitt han 2 bonusbarn og 5 nye bonusbarnebarn! De har nå bodd i Korsveien i snart 13 år.

I mellomtiden har Allan og Magnhild bodd 28 år i Charlottenlund i Sverige. Allan har «alltid» likt seg i Sverige – og gjorde alvor av det – og flyttet dit i 1982. Men: han var sikker på å vende hjem til Norge og Åssia igjen!

Sin yrkesmessige karriere startet på Filtfabrikken og etter det jobbet han fram til pensjonsalderen på Dikemark sykehus – som arbeidsterapeutleder.

Vi i Åssiden IF gratulerer Allan – litt på etterskudd med 94-årsdagen – og ser fram til å treffe han på klubbhuset og på Åssiabanen i mange år til!


Foto og tekst av Arild Fredriksen