Landslagspiller på Åssiden/DBK J15!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Jun 2024

Landslagspiller på Åssiden/DBK J15!

 

Victoria Biti-Johansen, en dedikert og talentfull fotballspiller, spiller for samarbeidslaget Åssiden/DBK J15. I sommer skal hun få æren av å representere samelandslaget J16 (FA Sapmi) under Piteå Summergames, som går av stabelen 28.-30. juni. Denne prestisjefylte turneringen, med over 800 deltakende lag, er Sveriges nest største fotballturnering for ungdom, og gir en fantastisk mulighet for unge spillere til å vise frem sine ferdigheter på en stor scene.

Victoria har en tilknytning til FA Sapmi gjennom sin far, Amund, som er fra Tana. Denne bakgrunnen gir henne retten til å spille for samelandslaget, dette er en flott måte å hedre sine røtter på.

 

Lagvenninnene på Åssiden/DBK er stolte av at Victoria skal representere FA Sapmi og vil heie på hun ivrig fra Drammen.

 

Dette er ikke første gang Victoria representerer FA Sapmi. Tidligere i år deltok hun i Arctic Winter Games i Mat-Su, Alaska, hvor laget oppnådde en imponerende 3. plass. Denne erfaringen har gitt Victoria verdifull innsikt og selvtillit som hun nå tar med seg til Piteå Summergames.

 

Victoria kom fra Kongsberg IF før årets sesong, og hennes overgang til Åssiden/DBK har vært svært positiv. Hun ønsket å bli en del av gjengen fra Åssiden/DBK for å utvikle seg videre som spiller. Hennes kvaliteter og erfaringer har styrket laget, noe som kan bli avgjørende når Åssiden/DBK J15 går inn i høstsesongen. Laget har kvalifisert seg til interkrets, noe som setter ekstra krav til ferdigheter og samspill.

 

Vi ønsker Victoria masse lykke til i Piteå Summergames 28.-30. juni.
Oppstartstreninger 1.klassinger høst 2024

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Jun 2024

Velkommen til fotball og håndballtrening alle 1.klassinger!

Oppstartsøkter i fotball og håndball for 1.klassinger er nå klart. 

Første håndballtrening er onsdag 4. september kl 1700-1800 i Berskaughallen. 

Første fotballtrening er torsdag 5. september kl 1700-1800 på gressbanen bak Åssiden Stadion. 

De 4 første treningene (frem til høstferien) vil ÅIF stå ansvarlig for, men vi er også helt avhengig av foreldreengasjement og bidrag for å kunne gi et godt trenignstilbud. 

Fra uke 41 (etter høstferien) er det foreldre som må ta ansvar for treninger videre. 


I løpet av de 4 første ukene vil det også bli avhold foreldremøter. Dato kommer. 

Innmelding til gruppenes spond i bilet over. 


Spørsmål? Send til ingrid@aif.no 
Drammen Padel inn som ny ÅIF partner!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Jun 2024

Drammen Padel og ÅIF har gått sammen og blitt partnere! Målet med partnerskapet er å fortsette å jobbe mot en aktiv bydel. Vi i ÅIF jobber hele tiden med å bedre tilbudene til våre medlemmer, derfor er det ekstra gledelig at ÅIF medlemmer får Padel til rabatterte priser. 

Sammen skal vi også gjennomføre en åpen dag for alle ÅIF medlemmer. Nåværende ÅIF sponsorer vil også bli invitert til et felles sponsortreff. Daglig leder hos Drammen Padel. Daniel Picard, ønsker alle ÅIF medlemmer velkommen til trening hos noen av Norges beste padeltrenere. Du finner dem i Ingeniør Rybergs gate 99 på Åssia. 

Vi ønsker Drammen Padel velkommen på laget! 


Sjekk ut Drammen Padel her:

https://drammenpadel.no/