Utleie 

Åssiden IF har både møterom og klubblokaler til møter og festligheter.


Møterom:
Møterommet ligger i vår nye administrasjonsdel og egner seg godt for møter for inntil 15 personer. Dette er i hovedsak forbehold administrasjon og egne lag/grupper. 

Klubbhus:

Vårt klubbhus/festsal egner seg godt til større samlinger og festligheter, for opp til ca 50 personer. Her er stort lokale med muligheter for større sammenkomster, egen peisestue og kjøkken til rådighet.

Åssiden IF ønsker at klubbens medlemmer, lag og grupper bruker klubbhuset til møter, sosiale sammenkomster og som møteplass i forbindelse med treninger og arrangement. For eksterne er klubbhuset åpent for utleie kvelder og helger, men vi tar forbehold om at våre egne lag og grupper har "førsterett" til å bruke klubbhuset på ettermiddag/kveld. 

Klubbhuset egner seg også bra til foreldremøter, spillermøter osv. Er det ledig er dette gratis for våre lag.

Utleie før sesongoppsett for A-lag herrer i fotball er klart, gis med forbehold. 


Justering i pris oktober 2023: 

  • Mandag-torsdag ettermiddag: beholdes på 1500kr
  • Hel helg (fredag-søndag): 5000kr
  • Halv helg (fredag-lørdag/lørdag-søndag): 4000kr.  
  • Høysesong konfirmasjon - være ute av lokalet til kl 18:00 på en lørdag (dersom nye leietakere for søndag). 

Vi ber om at man er ute til kl 13.00 dagen etter arrangement ved halv helg.

Vi tilbyr kjøp av utvask i tillegg til leieprisen. 

Fra 2023 har vi ny ordning knytt til leie for eksterne privatpersoner og bedrifter. Dette innebærer bla kontraktsignering for leie, og betaling i forkant av leien. 

For booking fyll ut kontaktskjema under kalenderen, eller kontakt oss på e-post klubbhuset@aif.no med samme info som i kontaktskjemaet. 


Skal du ha mat til ditt selskap? Vi har samarbeid med NorgesCatering. Super god mat, utvalg for en hver smak og hyggelig service. Klikk på logo under for å se menyen: