Kretsfinale for jenter 2002!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Okt 2015

Klubbens fremadstormende unge jenter skal spille kretsfinale, lørdag den 24. oktober klokka 13:30 på Falkbanen i Hokksund. Jentene møter Gol fra Hallingdal.

Møt opp og hei på jentene! Åssiden fotball ønsker jentene og trenerteamet lykke til!

Offisiell åpning av det nye garderobebygget

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Okt 2015

Torsdag 8. oktober 2015 ble det nye garderobebygget offisielt åpnet ved en seanse i klubbhuset. Styreleder Rune M. Lislelid foretok åpningen.Garderobebygget er klubbens nyeste anleggstilvekst og fører til at vi kan tilby topp fasiliteter for egne og besøkende spillere, trenere og dommere. Klubbens administrasjon har også fått nye kontor- og møtelokaler i andre etasje.Et flott prosjekt reist i egen regi!

Hovedstyreleder Rune Lislelid foretok åpningen

Spillemidler fra staten og Norsk Tipping tilkommer klubben i form av grasrotmidler, lokale aktivitetsmidler, og vi regner med betydelige anleggsmidler til garderobebygget. Skiltet som synliggjør støtten fra det offentlige overrekkes fra tidligere leder i Drammen idrettsråd, Oddvar Moen.


Garderobebygget i all sin prakt
Åpen hall i Berskaughallen våren 2015

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Apr 2015

ÅPEN HALL I BERSKAUGHALLEN VÅREN 2015 Åssiden IF arrangerer åpen hall i Berskaughallen fredag 10.04 og fredag 17.04 - for elevene i klassetrinnene 7,8,9 og 10 på skolene på Åssiden. Første fredag var det til sammen rundt 80-90 ungdommer tilstede. Dette er et gratis "prøveprosjekt". Møt opp på fredag. (nye fredager vil bli annonsert!)Drammenscup 2015

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Apr 2015

ÅRETS DRAMMENSCUP BLE GJENNOMFØRT I HELGEN Det ble "som vanlig" spilt kamper på Åssia-banen fredag, lørdag og søndag under årets Drammenscup i fotball. (spilles på 9 kunstgressbaner i distriktet) Åssiden IF leverte som vanlig et flott arrangement på Åssia-banen! En stor takk til alle som bidro med dugnadsarbeid på banen/klubbhuset eller rundt lagene som deltok i cupen!Garderobebygg - status

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Mar 2015

GARDEROBEBYGGET: Nå er alt av "skjult anlegg" lagt,- og det gipses for fullt i begge etagene!Tanja Løfshus og Nora Bunæs Nilsen fikk pris fra fotballkretsen

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Feb 2015

LANDSKAMPER I FOTBALL FOR NORGE J-17 Både Nora Bunæs Nilsen (tv) og Tanja Løfshus har spilt landskamper for Norges J-17 - som Åssiden IF spillere. Det synlige beviset for dette fikk jentene i dag under Buskerud Fotballkrets sitt ting på Kongsberg. Hele klubbgen gratulerer jentene,- og ønsker de lykke til videre!Taket og vinduene er på plass!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Feb 2015

TAKET OG VINDUENE ER KOMMET PÅ PLASS! Arbeidet på garderobebygget går raskt framover. Taket og vinduene kom på plass rett før helgen, og elektrikerne er i gang inne.Takstolene er på plass!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Feb 2015

Takstoler er satt opp! Fredag kom takstolene på plass,- og i begynnelsen av denne uken er nok taket tett! Vi ligger nå ca en uke "før skjema",- og nye underleverandører kommer fra mandag 09.02! (Blikk, rør og elektro!)Nybygget reiser seg!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Jan 2015

NYBYGGET REISER SEG! 2. etg er murt opp,- og taket/gulvet er ferdig! Bildet er tatt 27.01.2015.Det nye garderobebygget reiser seg!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Jan 2015

DET NYE GARDEROBEBYGGET REISER SEG! Denne uken kom veggene opp! (og det før snøværet satte inn!) De nye leca-blokkene har "innebygd" isolasjon! Byggingen holder tidsskjemaet - som er: ferdigstilt i månedsskiftet mai-juni!