Åssiden Idrettsforening

Åssiden Idrettsforening

Åpent klubbhus med god start

Postet av Åssiden Idrettsforening den 28. Okt 2020

Endelig kom vi i gang med aktiv gaming, og det må kalles en suksess!

Fredag 23. oktober kom det over 20 ungdommer til klubbhuset for å game i sosialt fellesskap. På klubbhuset er det montert opp 3 stykk 70"-Tver  og et lerret med hver sin Playstation 4. Dette sammen med gratis frukt og smoothie stod klart for ungdommen fredag kveld.

Blant spillene som var tilgjengelig var fotballspillet FIFA20, bilfotballspillet Rocket League, bilspillet Chrash Nitro de mest populære alternativene.

Grunnet korona-situasjonen var det påmelding på forhånd. Her måtte vi tilpasse oss og åpne for påmelding via Snapchat som fungerte bra. Fremover vil vi ha flere kvelder med åpent klubbhus og dette skal bli et fast tilbud når samfunnet er tilbake til normalen!

Her er noen bilder fra kvelden: 

Denne gjengen spiller Rocket League. Et spill hvor man spiller fotball med biler 


To som spiller bilspillet Crash Nitro

 Denne gjengen spiller FIFA20 på lerret

 Smittevern var ivaretatt: Ved ankomst måtte spillerne registrere seg og bruke antibac

 

 0 Kommentar

Åpent klubbhus - Aktiv Gaming

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Okt 2020

Vi inviterer alle ungdommer 12 – 17 år til gratisspillkveld fredag 23.oktober!


Tid: 23.oktober kl. 18.00 – 21:00

Sted: Åssiden klubbhus, Buskerudveien 54, 3024 Drammen


OBS! Grunnet korona vil det være begrensning på 35 plasser. Derfor må alle som skal delta melde seg på arrangementet på forhånd. Så påmelding innen 22. oktober!


Påmelding gjøres via denne linken: https://app.rubic.no/Public/Events/1182


Det vil være mulig å spille FIFA, Rocket League, Crash nitro og Spyro.


Aktiv Gaming er tenkt å foregå en fredag i måneden hvor 23. oktober blir oppstart. Det vil bli servert frukt og smoothie!


Koronainformasjon:

Vi følger alle retningslinjer fra myndigheter, idrettsforbundet og håndballforbundet som gjelder aktivitet for barn og ungdom. Plutselige endringer i smittesituasjon kan medføre avlysning av arrangementet.


Kontakt:

Aktivitet- og samfunnsutvikler: Bendik Sørensen, bendik@aif.no , 414 22 883 

Daglig leder ÅIF: Ørjan Dimmestøl, orjan@aif.no, 934 90 714


0 Kommentar

Aktivitetskontingent for håndballsesongen 20/21

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Okt 2020

Håndballgruppa har i sendt ut aktivitetskontingent for 2020/2021 sesongen. Vi vet at flere av våre medlemmer ønsker hjelp med støtte til denne. Vi ønsker at alle som vil skal få drive aktivitet i klubben, og det er derfor viktig at flest mulig kjenner til våre ordninger for kontingentfritak.
Oppdeling av betaling / avdrag:
Utøvere som ønsker å dele opp aktivitetskontingenten i månedlige avdrag kan kontakte daglig leder (post@aif.no) og gjøre avtale om dette.

Vi ønsker færrest mulig avdrag (helst kun 2 eller 4), men løser dette i hvert enkelt tilfelle.

Avdragsordning er en oppdeling av kontingenten og ikke en høst/vår-kontingent, og alle avdrag må betales.


Kontingentfritak økonomi
Det skal alltid forsøkes å få dekket kontingenten gjennom støtteordninger før klubben innvilger fritak. Vår erfaring er at mange av de som ikke betaler har krav på å få dekket kontingent gjennom eksisterende støtteordninger.

Foresatte, utøver eller lagleder kan kontakte Ørjan Dimmestøl som jobber som daglig leder i Åssiden Idrettsforening (orjan@aif.no) Han hjelper til med støtteordninger og andre løsninger for deg som trenger det.

Alle søknader om fritak sendes post@aif.no, og behandles konfidensielt av daglig leder. Søknader som behandles under 3.1 (se neste avsnitt) behandles og godkjennes i samarbeid med den aktuelle skole.


Her er kriteriene vi jobber etter når vi vurderer fritak for familier/utøvere som ikke får dekket kontingenten gjennom andre ordninger:

3.1 Utøvere som går på Åssiden, Aronsløkka eller Kjøsterud skole som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. 

3.2 Ungdommer (under 20 år) som er over ungdomsskolealder som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.3 Voksne (over 20 år) som har lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.4 Andre utøvere med lav betalingsevne kan i spesielle tilfeller innvilges kontingentfritak.

3.5 Alle utøvere som ønsker å jobbe inn aktivitetskontingenten i stedet for å betale kan kontakte daglig leder (post@aif.no) å avtale et møte. Alle slike avtaler skal være skriftlig.


Våre kontingentrutiner fra A-Å finner du her


0 Kommentar

Bidra til TV-aksjonen!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 9. Okt 2020


I år kommer ingen og ringer på døra di under TV-aksjonen. Vi som bor på Åssiden kan gi på denne digitale bøssa. Bli med og redd miljøet og få plasten opp av havet!


Hva går pengene til i år?

Årets TV-aksjon skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900.000 mennesker. TV-aksjonsmidlene er øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand. 


Link til bøssen: https://www.spleis.no/project/133720


0 Kommentar

Gode uker for barnehåndballen på Åssia

Postet av Åssiden Idrettsforening den 6. Okt 2020

Oppstart for 2014-kullet

10. september startet vi håndballtreninger for årets førsteklassinger og godt over 20 barn møtte på første trening! Enda flere kom til på de neste. Det var utrolig morsomt å se så mange positive og aktive barn i hallen. Vi håper at alle blir med videre, og gjerne tar med seg venninner og kamerater. Vi trenger enda flere gutter!

 

Tusen takk for flott engasjement fra foreldregruppa som raskt fikk på plass et godt støtteapparat. Klubben skal legge til rette for at dere og barna får mange fine år i Åssidendrakta.

 

Laget trener hver torsdag kl. 17:00 i Berskaughallen. Link til gruppe på Facebook.


6-åringer med målteft allerede

 


Barneturnering i Berskaughallen

Etter en altfor lang pause kunne barna søndag 20. september endelig vise innsats og ferdigheter i kamp. Alle våre 9- og 10-åringer fikk spille i egen hall, og det var lett å se en herlig utvikling tross flere måneder med lite konkurranse og spesielle restriksjoner.

Covid-19 ga også arrangørene nye utfordringer, men alt fungerte godt, og vi må rette en stor takk til alle som var i hallen denne dagen. Spesielt til dugnadsgjengen som fikk alt til å flyte godt gjennom hele dagen.

En tydelig bemerkning for dette er at vi ble kåret til rundens arrangør i Region sør! Dette er vi veldig stolte av og en stor klapp til de frivillige i klubben som sørget for et godt og trygt arrangement!

 

"Takk for kampen!" Åssiden J10 

 

Håndballskole

Da skolen stengte i høstferien åpnet vi Berskaughallen for nærmere 40 glade barn for håndball- og aktivitetsdager. Barn fra 5-9år fikk tre intensive dager med mye lek og moro for de minste barna. Det ble noen lange dager for både barn og instruktører.

Vi lærte mye av disse dagene og håper å kunne gjenta dette hvert år.

Nå gleder vi oss veldig til mye håndball frem til jul. De eldre lagene kommer skikkelig i gang med seriespill allerede til helgen, også håper vi seniordamene våre også snart får spille kamp igjen.

 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline