ÅSSIDEN FOTBALLFRITIDSORDNING

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Mai 2023

Åssiden FFO er endelig lansert og vi starter opp 17. august! Vi åpner for påmelding for ett halvår av gangen. For våren blir ny påmelding åpnet i november, mens for høsten legges påmelding ut i april. Her kan du lese mer om FFO, og i hovedmenyen øverst vil det også være et eget menypunkt for tilbudet. 


Link til påmelding finner du her: https://www.superinvite.no/#/invitation/600c273011dd92cffe8bb70613bd796f 

NB! Det er begrenset antall plasser!! Om det blir fullt vil man settes på venteliste.


Ansvarlig Akademi - Stian Bjerkan Bråten

FFO i Åssiden IF ledes av Stian Bjerkan Bråten som er 33år gammel. Han kommer fra Hallingdal og vært en del av Åssiden IF fra januar 2023. I tillegg til å være ansvarlig for FFO er Stian trener for juniorlaget. Ved siden av å jobbe i Åssiden IF vil Stian også være engasjert som
spillerutvikler på kretslag gutter 2010 og U18 i Mjøndalen.

Stian har en bred fotballfaglig bakgrunn. Karrieren startet hjemme i Hallingdal Fotballklubb hvor han hadde flere trenerverv. Deretter hadde han en periode i Stoppen SK sin FFO og jobbet parallelt i Mjøndalen IF sitt akademi. Før Åssiden var han 3 år som assistent for 2. Divisjonslaget Notodden.

Stian har UEFA B lisens og i 2022 tok han også UEFA Spillerutvikling B. Derfor ønsker Stian nå å jobbe med barn og ungdom fremover, og har ambisjoner om UEFA Spillerutvikling A kurset. Så her har vi en trener med masse kompetanse, med fokus på å utvikle spillere og skape aktivitetsglede.


FFO
Åssiden FFO vil være et todelt tilbud. For de minste er det FFO som har fokus på aktivitet- og fotballglede. Her blir det et fokus på at barna skal ha det moro med ball. Dette gjøres sammen med trygghet og mestring, lek med ball og skape gode opplevelser. 

Akademi
For 5.-7.trinn (og 4. klasse fredager) blir det akademi. Vi skal fortsatt ha det gøy, men fokuset blir på læring og utvikling i større grad. Øvelsene blir mer teknisk krevende og skal utvikle fotballspillere. Det er derimot ikke krav om ferdigheter, men vi forventer nysgjerrighet, læringsiver og et ønske om å utvikle seg. 


Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2011: Mandager, Torsdager og Fredager

2012: Mandager, Torsdager og Fredager

2013: Mandager, Torsdager og Fredager

2014: Tirsdager, Onsdager og Fredager

2015: Tirsdager og Onsdager

2016: Tirsdager og Onsdager


Alle dager er FFO åpent fra kl. 13.00 - 16.30 med effektiv treningsøkt i tidsrommet 14.30-16.00.

Spillerne får mat før trening. De får også frukt. Noen ganger vil vi også servere varmmat!


Pris

En dag i uken: 800kr/mnd

To dager i uken: 1400kr/mnd

Tre dager i uken: 2000kr/mnd 

I tillegg kommer transaksjonsgebyr fra påmeldingstjenesten. 


Taxi
Vi vil tilby taxi fra Aronsløkka som transport tirsdag og onsdag som er dagene de minste har tilbud. Dette vil være et egenandelfinansiert tilbud. FAQ

Her samler vi opp typiske spørsmål som vi får og legger ved svarene for å gjøre ønsket informasjon mer tilgjengelig.

Hvorfor er det ikke mulig med full uke?
- Det er fordi etter samtaler med flere klubber som har drevet over tid, er tilbakemeldingen at det fort kan bli for mye for barna. Samtidig ønsker vi å starte på en måte som gjør at hver økt har god kvalitet og gir barna en god følelse når de er ferdig.

Kan jeg kombinere FFO og SFO?
- Ja det er mulig. Da må du ta kontakt med din skole og booke en nedjustert plass hos dem. Vi har sjekket dette med skolene i vår sone, og det skal være problemfritt å få tilpasset dagene sine.

Jeg har ikke råd til FFO for mitt barn. Hva gjør jeg?
- Per nå har ikke klubben støtteordninger, men jobber for å få kommunen med på tilsvarende støtteordninger som SFO og andre klubbers FFO/IFO har. 

Er det søskenrabatt?
- Nei vi har ikke søskenrabatt.


Link til påmelding finner du her: https://www.superinvite.no/#/invitation/600c273011dd92cffe8bb70613bd796f 

NB! Det er begrenset antall plasser!! Om det blir fullt vil man settes på venteliste.Take away your take away!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 16. Mai 2023

Mandag 15. mai hadde håndballgruppen dugnad i samarbeid med McDonalds Åssiden. Oppmøtet var til å bøye seg i støvet av!

McDonalds og franchiseeier Høst AS er blitt en av våre viktigste samarbeidspartnere for lokalsamfunnet. Etter påske har vi hatt dialog om å rydde Åssia for søppel. Klarte vi det lovet McDonalds mat til alle etter endt dugunad, og en ekstra generøs støtte til håndballgruppen som takk for innsatsen. Dette er viktig bidrag og fin måte som holder kontingentene nede når kostnadene ellers øker. 

- Jeg spurte Kjetil om hvor mange vi kunne få sende på dugnad, og da tente han på alle plugger fordi vi hadde så lyst til å plukke søppel og sa om vi kunne sende 10 lag på så kort varsel så var det selvsagt at han ville belønne det, sier daglig leder i Åssiden IF Ørjan Dimmestøl. 

- Kjetil er spesiell, tenker veldig på lokalsamfunnet og vi er heldig som har han som partner!


To blide jenter på dugnad!

 

Håndballgruppen mobiliserte på kort varsel, og selv om man trodde det kom tett på så var det et rørende oppmøte. Kjetil Høst holdt på å dette av stolen når han fikk spørsmål noen timer før dugnaden om han hadde vester til nesten 200 mennesker.

Oppmøte ble faktisk enda bedre, og totalt gikk ca 230 mennesker og plukket søppel på hele Åssiden i ca en time!

- Jeg må si er jeg er mektig imponert over den oppslutningen klubben klarer å få til, sa Høst etter endt dugnad.

-Som daglig leder blir man rørt og stolt over klubben sin når man ser det vrimle av folk som er ivrig etter å gjøre en innsats for bydelen og klubben sin. All ære til vår flotte håndballgruppe som mobiliserte slik på kort varsel, sier Dimmestøl. 

Først samlet alle seg ved Åssiden fotballhall. Her ble det delt ut gule vester, søppelsekker og hansker til alle som stilte opp. Hvert lag fikk en egen rute slik at alle ble spredd fra Bacheparken, til Traverbanen, til Aron og Solåsblokka, og alt i mellom. 

Denne gjengen plukket masse søppel før belønningen ventet med en meny på McDonalds!

 

Etter å ha plukket i en time møttes alle lagene igjen på McDonalds Åssiden. Der ble søppelsekkene satt ved container, før man leverte inn vestene for en meny hos McDonalds. 

- Vi tok med en venn i dag vi, som hadde så lyst til å være med på tur, sa en mor som gikk sammen med to barn. 

- Veldig fin dugnad! Det var tilbakemeldingen fra flere av de som møtte opp. 

 Flere likte også at vi ble samlet på slutten og kunne prate på tvers av lagene.

Nå er bydelen ren og fin til 17. mai, så vil vi gjøre en ny dugnad etter sommerferien hvor fotballgruppen skal gå en runde!

Mye søppel ble samlet mandags kveld!

 ÅSSIDEN VS STABÆK - 1. RUNDE NM

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Mai 2023


Onsdag 24. mai kl 18:30 står selveste Stabæk på motsatt banehalvdel når Åssiden spiller om avansement i cupen. Kan det bli en cupbombe på Åssiden Stadion? Her følger praktisk info om storkampen!

 

Billetter

Det er mulig å kjøpe billetter på forhånd via TicketCo (trykk her). Pris er 100kr for voksen over 16år, og vi har gratis for alle undBillett med heldekkende fyller uavhengig av klubbtilhørighet.

Det blir et dedikert felt for våre gjester fra Stabæk ved Åssiden fotballhall. Her vil det være god tilgjengelighet til toaletter og en egen kiosk for anledningen.

Hjemmepublikum vil bli samlet på motsatt side ved tribunen. For hjemmepublikum er det viktig å understreke at billett ikke garanterer plass på tribunen. Det blir holdt av et felt til sesongkorteiere frem til 15 minutter før kampstart. Deretter vil vi åpne opp hele tribunen for øvrig publikum til den er full. Ønsker du å sikre plass på tribunen anbefaler vi å bestille sesongkort her: https://www.aif.no/page/billetter

 

Kollektiv-tilbud

Vi oppfordrer flest mulig til å benytte kollektivtilbud eller kjøre sammen til kamp. For publikum som bor nærme oppfordrer vi til å gå eller sykle. Det er begrenset med parkeringsplass i umiddelbarnærhet, og samtidig er det et godt kollektivtilbud som sikrer enkelBuss med heldekkende fyll tilkomst.

Tog går jevnlig til og fra Drammen Stasjon. Fra Drammenstasjon kan du ta buss 3 (Kastanjesletta/Lijordet) eller 5 (Vinnes) til Vårveien. Da er det bare et par minutters gange til Åssiden stadion.

Tilbake kan du ta buss fra samme stopp. Da er det 3 (Fjell) eller 5 (Tors vei) til Drammen Stasjon.

 

Parkering

Vi anbefaler flest mulig å ta kollektivt, men har forståelse for at dette ikke er en god mulighet for alle. Derfor har vår gode samarbeidspartner Åssiden Skole åpnet opp skolegården sin (A). Her vil det bli plass til mange biler. Det er også parkeringsplass like ved anlegget på oppmerketBil med heldekkende fyll parkeringsplass (B) og noe ved Åssiden fotballhall (C), men vi forventer at dette området blir tidlig fylt opp.

 Et bilde som inneholder tekst, diagram, skjermbilde, plan Automatisk generert beskrivelseVi gleder oss til cupfest på Åssiden Stadion, og har du noen spørsmål kan du kontakte daglig leder Ørjan Dimmestøl på telefon 93490714 eller mail orjan@aif.no