Luke 18 Ny leder av FFO og markedssjef

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Des 2023

Stian Bråten som har vært ansvarlig for FFO, og sørget for en solid oppstart, har akseptert et tilbud om fulltidsstilling ved akademiet til Mjøndalen. Stian har i 2023 vært leder av FFO, samtidig som han har vært hovedtrener på G19. Ved siden av fulltidsstillingen har han hatt en rolle som spillerutvikler i Mjøndalen, og nå blir det altså fulltid.

Når vi nå måtte erstatte Stian var det naturlig å tenke om vi skulle gjøre noe annet rundt stillingen. Med økte kostnader i samfunnet vil det å styrke markedsinntekter være svært viktig for å holde kontingenter nede. Samtidig trenger vi å samle sportslig ledelse rundt ungdomsfotballen, som har vært fordelt på flere i 2023.

Det er svært gledelig at vi har klart å finne. Han kommer fra den hardt satsende fotballklubben Asker Fotball og er Åssia-gutten Tobias Widemann Karlsen. Tobias har i løpet av ett og et halvt år i Asker jobbet seg opp mye erfaring. Han har vært rundt FFO, trener G19 og G15, hatt analyse ansvar rundt A-laget, og siste tiden også hatt rollen som markedssjef.

- Jeg er svært motivert for å løfte klubben min og økte kvaliteten i det sportslige på feltet. Samtidig som vi får vist alt det gode arbeidet som skjer i klubben. Jeg tror ikke alle vet hva Aktiv på Åssia faktisk innebærer og gjør for bydelen, og de historiene må vi få frem, sier en svært tent Tobias Karlsen.

Her passet altså Tobias svært godt inn med sin erfaring fra Asker, sammen med sine ambisjoner innen klubbutvikling og trenerfaget.

Vi ønsker Tobias velkommen på laget og hjem til Åssia!

Amerikanske Ian Smith som har vært trener på FFO og hovedtrener G13 også sagt opp sin stilling. Han har fått tilbud om fulltid i toppfotballklubben Kolbotn, og det var ikke mulig for ÅIF å matche på dette tidspunktet. Som med ambisiøse spillere så heier vi på trenerne våre, og ønsker Stian lykke til i toppfotballklubben Mjøndalen og Ian Smith i toppfotballklubben Kolbotn!

Det jobbes videre med trenere til FFO som erstatter for Ian.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.