Luke 12: Barnehåndballturneringer høsten 2023

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Des 2023

Miniturnering fra tidligere i høst, hvor det kryr av mennesker i hallen hele dagen! 

Et nytt håndballår går mot slutten, men heldigvis er vi bare halvvegs i årets sesong! Også denne sesongen ble vi i Åssiden IF tildelt arrangør for 1-2 barnehåndballturneringer på høstsesongen av Regionen. Barnehåndballturneringene blir spilt fast en helg hver måned fra september til april, hvor NHF Region Sør står som hovedansvarlig.  

Første Miniturneringer gikk av staben i September, og da med dobbeltarrangement lørdag og søndag. Lørdag var det det yngst som spilte, 6-8 åringer. Ca 8 timer i Berskaughallen med kamper, full fart, store smil, nye idrettsøyeblikk, mye mestring og bare glede. Søndag var det 9-10 åringene sin tur, med minst like mye fart og spenning, glede og samhold.  

Etter endt miniturnering i September ble vi også belønnet med å bli kåret til rundens arrangør - noe som er stemt frem av alle besøkende i hallen. Dette setter vi stor pris på, og er en stor takk og hyllest til alle frivillige og trenere/lagledere som står på for å legge til rette for barna våre. Tilbakemeldinger fra de som stemte er gode dommere, hyggelig stemning og musikk, ryddig og god oversikt og godt utvalg i kiosken. Dette setter vi stor pris på!  

Lys og røykeffekter ved premieutdeling.

 

10. desember var det igjen duket for ny arrangørrunde, men denne gangen kun søndagsturnering for 9-10 åringene. Litt ekstra spesielle og gøye er desember-turneringene for da blir spilleren tildelt medalje etter endt kampdag. Nok en gang står våre frivillige på og legger til rette for å kunne gjennomføre. I tillegg var det rigget litt ekstra til premieutdelingene med lysshow, røykmaskin og innløpsmusikk for spillerne. Dette var stor stas, for både store og små!  

For å kunne gjennomføre slike arrangement er vi også helt avhengige av våre frivillige som står på fra morgen til kveld for å rigge til kiosk og baner, kutte frukt, smøre toast, koke kaffe, registrere lag og dommere, og mer til. Uten dem hadde vi ikke kunne gjennomføre!  

På nyåret er vi igjen klar med to barnehåndballturneringer. Den første er i februar med dobbeltarrangement lørdag og søndag, og så en i april hvor vi igjen får avslutnings-turneringen med premieutdeling for 9-10 åringene søndag. Vi gleder oss!!  

 Våre flinke ungdommer som bidro med premieutdeling.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.