Luke 17 KIWI XLs julegaver

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Des 2023

Et bilde som inneholder innendørs, møbler, vegg, line

Automatisk generert beskrivelse

Kiwi XL Ligosenteret er en av klubbens viktigste samarbeidspartnere. De siste årene har det blitt en tradisjon i klubben å gi julegaver til de frivillige rundt lagene våre, og dette synes Kiwi er en så viktig sak at de sponser oss med gaver. Dette er gaver til de som sørger for så god aktivitet og minnerike opplevelser for våre barn og ungdom i klubben.

Kiwi XL er en viktig butikk i Kiwi-konsernet og en av de som går best i landet. Det er ikke overraskende med tanke på hvor høyt de setter kvalitet og service i sin butikk. Faktisk er det Norges største Kiwi-butikk!  

- God service ligger alltid i bunn. For oss er det viktig at vi ser hverandre, har gode holdninger, bryr seg om og støtter hverandre. Alle er like mye verdt hos oss, sier Micke.

Kiwi XL har vært åpent som Kiwi i over 12år. Totalt har butikken ca 60 ansatte, hvorav det er ca. 18 forskjellige nasjonaliteter. Dette er noe butikken er stolt av og viser også det flotte mangfoldet vi har på Åssia.

- Vi setter enormt pris på alle kundene vi har, unge som eldre. Vi mener vi har de beste kundene! Samtidig har vi veldig flinke ansatte som vi er kjempe stolt av, avslutter Micke.

Vi er svært takknemlig for støtten og at Kiwi XL ser den viktige jobben våre frivillige gjør!

 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.