Program for KICK OFF Håndball

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Aug 2022

Program er enda ikke klart.

Møt opp i Berskaughallen, klar for en aktiv dag.
Håndballskole i høstferien!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Sep 2021


Åssiden IF ønsker velkommen til håndballskole i høstferien!

Når: 4.-7. oktober 2021

Hvor: Øren Flerbrukshall, Gamborgsvei 7


Det skal legges nytt gulv i Berskaughallen og vi har derfor flyttet håndballskolen til Øren hallen for denne håndballskolen.

 

Program for dagene:

08.00-09.00: Oppmøte og info om dagen

09.00-11.00: Trening

11.30-12.30: Lunsj/Brød Mat og Frukt

13.00-15.00: Kamper

15.00-16.00: Frilek og opprydning av alle deltakere/trenere. Henting og ut sjekk


Hva kreves av deltakerne?

Oppmøte til tiden hver dag med nok energi.

Gode bevegelige klær og godt innkjørte innesko.

Bidra positivt og respekter omgivelsene rundt deg


Påmelding:

Påmelding kan gjøres ved å klikke HER

Påmelding innen 16 september

Pris: 1000 kroner.

Mot ny håndballsesong

Postet av Åssiden Idrettsforening den 12. Jul 2021

Tilbakelagt er en håndballsesong med mye spenning. Dessverre knyttet spenningen seg mest til om vi faktisk fikk spilt håndball denne rare sesongen 20/21. Det så lovende ut for ungdommen og barna som fikk startet oppkjøring, spilt noen få seriekamper og klubben arrangerte en aktivitetsturnering – faktisk den beste i hele regionen!

Det så ut til at vi skulle få til en ny konkurransehelg på vårparten, men den ble også brutalt avlyst i 12. time.

Alle lagene har likevel holdt god aktivitet gjennom hele året med stor iver og kreativitet. Godt planlagte innetreninger, og med stor kreativitet utendørs i til tider værforhold som ikke akkurat var skapt for håndball. Tusen takk til hver og en av dere som hele tiden har vært positive og holdt barna våre i aktivitet!

Åpningen av breddeidretten for voksne kom så sent at damelaget, forståelig nok, for lengst hadde tatt sommerferie. Et trist håndballår med mer innsats på å holde seg unna hverandre enn å kunne samles til trening og kamp. Vi håper å se alle tilbake i Berskaughallen til høsten.

Men en ny sesong nærmer seg og nå ser det mye bedre ut på alle områder, så til høsten skal det bli spenning PÅ banen! Vi har også noen meget solide forsterkninger på trenersiden vi snart vil presentere!

Håndballstyret ønsker alle i klubben og på Åssia en fortsatt riktig god sommer!
Er du damelagets nye håndballtrener?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 11. Mai 2021

Lyst på en spennende trenerjobb? 

Åssiden A-Kvinner spiller i 5 divisjon og er en gjeng på ca 20 spillere. På kort sikt er målet opprykning til 4 div. Vi har flere gode ungdomslag på jentesiden som snart er klar for senior håndball. For den rette person kan rollen kombineres med flere oppdrag i klubben.

Vi søker en trener som ser oss og det potensialet vi har som lag, som alltid har smilet på lur og som kan hjelpe oss med videre utvikling. 

Du som søker er:

  • Gjerne spiller som ønsker å gå trenerveien.
  • Du er positiv og engasjert. 
  • Du ønsker å jobbe med å bygge lag og årganger med en langsiktig tankegang med vekt på utvikling og godt sosialt miljø.
  • Du ønsker å være med å utvikle Åssiden som klubb og bidra til å bygge opp en organisasjon i vekst. 
  • Du er lærevillig og ønsker å utvikle deg som håndballtrener. 
  • Du er opptatt av å se alle på laget og ser verdien av både topp og bredde.

Hos oss er spillerutvikling viktig, og vi er derfor svært opptatt av kompetente trenere. Vi er også opptatt av trenerutvikling, og ønsker å bidra til dette både gjennom trenerutdanning og et godt faglig miljø.

 

Er du interessert så ta kontakt!

 

Sportslig leder Åssiden IF

Bo Andersen

bo@aif.no

90704871
Suksess med håndballskole!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Mar 2021


Vi arrangerte håndballskole i vinterferien med hele 36 barn tilstede mellom 6-12 år.


Uken var full av smil, lek, utfordring og mestring for alle. I tillegg til morsomme aktiviteter fikk alle barna gratis lunsj, frukt og smoothie hver dag. Som en del av samarbeidet med Norges Håndballforbund og Rema1000 fikk alle deltagerne også gratis t-skjorte og en ball!


 

- Vi startet hver dag med å gi alle deltakerne god tid til å komme, leke litt og bli varm før vi samlet dem til en sirkel og ga informasjon. Så var det aktivitet, lunsj og aktivitet, sier sportslig leder Bo Andersen. 


Håndballskolen startet mandag og avsluttet torsdag i vinterferien og var 9:00-16:00. 


- Det var gøy at alle kom tidlig og var på plass i god tid. I tillegg var alle 36 deltakerne med de tre første dagene, mens torsdag var det noen som sa fra de ikke kom grunnet langhelg på hytten. Så oppmøtet var bra, sier Bo. 


- Dette gir også motivasjon til fortsettelsen. Planen er å gjennomføre håndballskole fast hver høstferie og vinterferie, legger Bo til. Sportslig leder Bo Braastrup Andersen hadde det faglige ansvaret for håndballskolen, og med seg på laget var det fire flinke instruktører. Aurora, Mia og Emilie som alle er spillere på ÅIFs 2004-lag og Live som var en frivillig student fra Norges Idrettshøyskole. 


- Jentene gjorde en kjempejobb hele uken med barna og sørget for at alle hadde en fin og lærerik uke med håndball. Jeg blir imponert over at vi har så flinke ungdommer med oss i klubben, sier sportslig leder. Nå blir det fotballskole første uken og siste uken i sommerferien. Så blir det ny håndballskole i høstferien. Informasjon og påmelding for dette kommer senere.