Klubbhuset som møteplass

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Jun 2018

Åssiden idrettsforening er veldig glade for at klubbhuset er en arena som stadig flere ønsker å benytte seg av. Det er stor pågang fra lag som ønsker å benytte klubbhuset til interne arrangement og samlinger. Vi har også ønsker om å benytte huset mer som samlingspunkt i bydelen både knyttet til kamper og til arrangement. Samtidig opplever vi stor pågang fra personer som ønsker å leie klubbhuset til selskaper. Noen av disse ønsker å booke tidlig for å kunne planlegge bursdager og konfirmasjoner i god tid.

Det har denne våren oppstått flere uheldige kollisjoner mellom utleie av klubbhuset til festligheter samtidig som klubben har hatt behov for klubbhuset til arrangement og samlinger. Husstyret har derfor kommet med et ønske til hovedstyret et ønske om føringer for utleie.


Nye retningslinjer for utleie av klubbhuset vedtatt av hovedstyret:

Åssiden IF ønsker ikke videre utleie av klubbhuset til eksterne brukere på ettermiddag/kveldstid som låser huset fra interne arrangement. Huset bør benyttes av klubbens medlemmer, til møter, sosiale sammenkomster og som møteplass i forbindelse med klubbens treninger og arrangement.

Klubbhuset er åpent for utleie kvelder og helger i perioden 1. november til 29. februar. Klubbhuset åpnes for utleie resten av årets etter at gruppene har ferdigstilt sine med aktiviteter, senest 1. april.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.