Sterk og stødig hver onsdag

Postet av Åssiden Idrettsforening den 10. Mar 2020

Gratis trening for seniorer 65+

GRUNNET SMITTEFARE VEDR. COVID-19 (KORONAVIRUS) HAR VI BESLUTTET Å MIDLERTIDIG INNSTILLE STERK OG STØDIG AKTIVITETEN I ÅSSIDEN IF.

Begynner du å bli ustø, eller merker at beina ikke lenger er like sterke som før? Ønsker du å bli sterkere og stødigere? I samarbeid med Drammen kommune starter vi opp treningstilbudet Sterk Og Stødig.

Sterk og Stødig er et gruppetreningstilbud som foregår en gang i uken. Treningen inneholder øvelser for å bedre muskelstyrken og balansen, samtidig som man får muligheten til å være sammen med og trene med andre treningsglade seniorer.

Øvelsene foregår både stående og gående, men det er anledning til å støtte seg til en stol eller sette seg ned ved behov. Du må kunne gå inne uten hjelpemidler.  Treningsgruppene blir instruert av frivillige instruktører som er kurset i sterk og stødig- konseptet, og som blir veiledet av kommunale fysioterapeuter.

Sted: Åssiden Klubbhus. Buskerudveien 54, 3024 Drammen.  

Tid: Hver onsdag kl.11:30-12:30 (vi følger skoleruta). Oppstart 11. mars. Siste trening før sommerferien er 17. juni.  

Pris: GRATIS 

Vi anbefaler bevegelige klær og joggesko. Alle deltakere får drikkeflaske på første trening 😊 Ta gjerne med matpakke til kaffekoppen etter treningsøkta: 

Velkommen!

Har du spørsmål, eller ønsker du å melde deg på? Ta kontakt med fysioterapeut Cathrine Enstrøm Simonsen på tlf: 993 64 618. NB! Begrenset plasser. 

GRUNNET SMITTEFARE VEDR. COVID-19 (KORONAVIRUS) HAR VI BESLUTTET Å MIDLERTIDIG INNSTILLE STERK OG STØDIG AKTIVITETEN I ÅSSIDEN IF.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.