Hvordan skape aktive lokalsamfunn?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Feb 2017

Buskerud Idrettskrets inviterte 3. februar til seminar med temaet "hvordan skape aktive lokalsamfunn?". Åssiden Idrettsforening var gjennom invitert som et av flere gode eksempler på hvordan idretten, sammen med skolene, kan skape aktive lokalsamfunn.

Vår mann i prosjektet Espen Patersson var desverre opptatt denne dagen, men daglig leder Sverre Arneberg Fredriksen steppet inn som vikar for Espen. Sammen med rektor på Kjøsterud Ungdomsskole Jon Espen Palm presenterte de arbeidet med "Aktiv på Åssia" for alle som ønsket. Interessen var stor, og det ble knyttet gode kontakter for videre utvikling av aktivitetstilbudet i bydelen.


Sverre og Jon Espen smiler for fotografen fra Drammens tidene


I tillegg til stands med presentasjon av prosjekter fra forskjellige idrettslag - skole samarbeid i Drammen var det gjennom dagen innlegg fra forskjellige aktører i idretten og det offentlige. En viktig arena for erfaringsutveksling og en godt tilrettelagt møteplass. Dette skaper inspirasjon og motivasjon for å jobbe videre med å gjøre Åssia til en bedre, og mer aktiv, bydel å vokse opp

Åssidamodellen "Aktiv på Åssia" ble trukket frem som et godt eksempel av ordføreren.



Espen Patersson er ansatt i 100% stilling i Åssiden IF for å jobbe med Aktiv på Åssia. Se Espen fortelle om sin hverdag 2:14 ut i denne videoen (som ble vist på seminaret).


Tusen takk til Buskerud Idrettskrets som setter dette på agendaen. Uten idrettskretsen ville det ikke vært noe "Aktiv på Åssia"


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.