Landslagspiller på Åssiden/DBK J15!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 25. Jun 2024

Landslagspiller på Åssiden/DBK J15!

 

Victoria Biti-Johansen, en dedikert og talentfull fotballspiller, spiller for samarbeidslaget Åssiden/DBK J15. I sommer skal hun få æren av å representere samelandslaget J16 (FA Sapmi) under Piteå Summergames, som går av stabelen 28.-30. juni. Denne prestisjefylte turneringen, med over 800 deltakende lag, er Sveriges nest største fotballturnering for ungdom, og gir en fantastisk mulighet for unge spillere til å vise frem sine ferdigheter på en stor scene.

Victoria har en tilknytning til FA Sapmi gjennom sin far, Amund, som er fra Tana. Denne bakgrunnen gir henne retten til å spille for samelandslaget, dette er en flott måte å hedre sine røtter på.

 

Lagvenninnene på Åssiden/DBK er stolte av at Victoria skal representere FA Sapmi og vil heie på hun ivrig fra Drammen.

 

Dette er ikke første gang Victoria representerer FA Sapmi. Tidligere i år deltok hun i Arctic Winter Games i Mat-Su, Alaska, hvor laget oppnådde en imponerende 3. plass. Denne erfaringen har gitt Victoria verdifull innsikt og selvtillit som hun nå tar med seg til Piteå Summergames.

 

Victoria kom fra Kongsberg IF før årets sesong, og hennes overgang til Åssiden/DBK har vært svært positiv. Hun ønsket å bli en del av gjengen fra Åssiden/DBK for å utvikle seg videre som spiller. Hennes kvaliteter og erfaringer har styrket laget, noe som kan bli avgjørende når Åssiden/DBK J15 går inn i høstsesongen. Laget har kvalifisert seg til interkrets, noe som setter ekstra krav til ferdigheter og samspill.

 

Vi ønsker Victoria masse lykke til i Piteå Summergames 28.-30. juni.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.