Samarbeid mellom Åssiden IF og Marked.no

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Jun 2016


Som foreldre av barn vet vi at tidsklemma er vond å løse. Marked.no hjelper deg å spare tid. Vi i Åssiden IF er enig i at Marked.no kan være en del av løsningen.

Derfor har vi inngått et samarbeid hvor vi får kr.100,- pr ny kunde vi verver.


NB! Viktig at dere går inn gjennom denne lenken den første gangen dere handler varer slik at bonusen utløses til klubben.

https://www.marked.no/mat/assiden <https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=https-3A__www.marked.no_mat_assiden&d=DQMFAw&c=r_B2dqKkHczsuXPCSs5DOw&r=8yEwlt6AlaHJSRhQY0Qc__l-Io8cN-LouuUO52G5qvQ&m=ibl224L606SMuHqyaFzcZuOUxDffU4S62szB5FSLuX0&s=0LjyjF5hMfOpyFFa_vS4e0sVfrQ5>


Som ny kunde får du også en velkomstbonus fra Marked og varene blir kjørt hjem gratis. Marked.no tar også med seg panten når de leverer varene hjem til dere. Denne kan du velge å donere til Åssiden IF og dermed støtte klubben. Du sier bare i fra til sjåføren når han tar med seg panten. (Du kan selvfølgelig også velge beholde panten selv)


Vi håper dere vil prøve dette og dermed støtte klubben.

Trykk på lenken under for handle og å finne mer informasjon om Marked.no . Fri frakt på første levering.

PS: Minner dere samtidig på at vi i Åssiden IF svært gjerne vil ha din grasrotandel tilknyttet Norsk Tipping. Det koster deg ingen ting og du kan gjøre det ved å sende en SMS til 2020 med tekst Grasrotandelen 971307730.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.