ÅSSIDEN VS STABÆK - 1. RUNDE NM

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Mai 2023


Onsdag 24. mai kl 18:30 står selveste Stabæk på motsatt banehalvdel når Åssiden spiller om avansement i cupen. Kan det bli en cupbombe på Åssiden Stadion? Her følger praktisk info om storkampen!

 

Billetter

Det er mulig å kjøpe billetter på forhånd via TicketCo (trykk her). Pris er 100kr for voksen over 16år, og vi har gratis for alle undBillett med heldekkende fyller uavhengig av klubbtilhørighet.

Det blir et dedikert felt for våre gjester fra Stabæk ved Åssiden fotballhall. Her vil det være god tilgjengelighet til toaletter og en egen kiosk for anledningen.

Hjemmepublikum vil bli samlet på motsatt side ved tribunen. For hjemmepublikum er det viktig å understreke at billett ikke garanterer plass på tribunen. Det blir holdt av et felt til sesongkorteiere frem til 15 minutter før kampstart. Deretter vil vi åpne opp hele tribunen for øvrig publikum til den er full. Ønsker du å sikre plass på tribunen anbefaler vi å bestille sesongkort her: https://www.aif.no/page/billetter

 

Kollektiv-tilbud

Vi oppfordrer flest mulig til å benytte kollektivtilbud eller kjøre sammen til kamp. For publikum som bor nærme oppfordrer vi til å gå eller sykle. Det er begrenset med parkeringsplass i umiddelbarnærhet, og samtidig er det et godt kollektivtilbud som sikrer enkelBuss med heldekkende fyll tilkomst.

Tog går jevnlig til og fra Drammen Stasjon. Fra Drammenstasjon kan du ta buss 3 (Kastanjesletta/Lijordet) eller 5 (Vinnes) til Vårveien. Da er det bare et par minutters gange til Åssiden stadion.

Tilbake kan du ta buss fra samme stopp. Da er det 3 (Fjell) eller 5 (Tors vei) til Drammen Stasjon.

 

Parkering

Vi anbefaler flest mulig å ta kollektivt, men har forståelse for at dette ikke er en god mulighet for alle. Derfor har vår gode samarbeidspartner Åssiden Skole åpnet opp skolegården sin (A). Her vil det bli plass til mange biler. Det er også parkeringsplass like ved anlegget på oppmerketBil med heldekkende fyll parkeringsplass (B) og noe ved Åssiden fotballhall (C), men vi forventer at dette området blir tidlig fylt opp.

 Et bilde som inneholder tekst, diagram, skjermbilde, plan Automatisk generert beskrivelseVi gleder oss til cupfest på Åssiden Stadion, og har du noen spørsmål kan du kontakte daglig leder Ørjan Dimmestøl på telefon 93490714 eller mail orjan@aif.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.