LUKE 3: Kretsmestre 2022

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Des 2022

Som julen i fjor velger vi også i år en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

I sommer inngikk J13 i Åssiden og DBK et samarbeid for å styrke tilbudet til jentene på Åssiden og Øren. Dette løftet tilbudet betraktelig, og har gjort at man er flere spillere på trening og dermed er det mer morsomt å trene!

Utøver høsten hadde jentene en fin vekst, og gruppen var stabilt på hele 25 spillere. Med to lag i seriespill ga det også gode arenaer for mestring og utvikling. Førstelaget var Åssiden/DBK med spillere fra begge klubbene. De spilte 1. divisjon og målte seg mot de beste jentene i Buskerud. Etter endt sesong kunne de feire klubbens første kretsmesterskap på flere år!

- Det er så utrolig gøy å jobbe med disse jentene. Jeg stod på sidelinja og fikk rett og slett gåsehud på slutten av sesongen. Det var ikke på grunn av kulda, men hvordan jentene fungerer sammen som et lag på kryss av klubb og skole. Dette er helt rått, oppsummerer hovedtrener Robert Askim Gebuhr.

Med i teamet til Robert er assistenttrener Øyvind Medalen, og assistenttrener/Materialforvalter Tom Stryken.

Pokalen ble overrekt av NFF Buskerud i siste kamp på Åssiabanen, og da sørget Robert for en ordentlig festavslutning. Jentene fikk inngangsmusikk, representanter fra Strømsgodsets damelag stod æresvakt, tribunen var full og kaptein på A-laget Mads W. Gundersen var speaker. Etter kamp var alle jentene fra første- og andrelag samlet på klubbhuset til tacofest.

Gratulerer til Åssiden/DBK J2009 med en fantastisk sesong!


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.