Luke 21: Levi er ny A-lagstrener

Postet av Åssiden Idrettsforening den 21. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.


Etter en lengre og grundig prosess har ledelsen i klubben kommet frem til at Arne Levi Nyhus-Reiersrud er mannen vi ønsker å satse på til å lede vårt A-lag.

- I Levi får vi en mann som har 30 år fartstid i klubben. Både som spiller og som trener for flere forskjellige Åssia-lag. Levi er med andre ord en ekte klubbmann, og felles for Levi sine lag er at han har oppnådd gode resultater. Samtidig har Levi visst en evne til å bygge samhold og kameratskap i sine lag, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl. 

Klubben ønsker å etablere et sterkt trenerteam for A-laget, og skal fortsette jobben med å bygge et sterkt team rundt Levi i tiden fremover.

- Det å bli trener for Åssiden’s A-lag er en spennende og viktig oppgave. Med tanke på A-lagets generelle utvikling og fremtidige profil ser jeg det viktig å forvalte klubbens egne og klubbens unge spillere best mulig, sier Levi. 

- Jeg har en ambisjon om å bygge et lag, en kultur, en identitet klubben skal stå inne for. Det er helt nødvendig å bygge en solid plattform med ett sett verdier og klare rammer. Da kan vi forme vår identitet, bli trygge, skape tillit, samt definere "Åssiaspilleren". Dette må gjøres i et samarbeid og i ett felles mål for spillere, trenere, støtteapparat og ledelse, fortsetter A-lagstreneren. 

Levi har de fem siste årene trent klubbens juniorlag, samt bidratt på B-laget. Så han kjenner spillerstallen godt. 

- Mange tidligere juniorspillere er nå å se i klubbens A-stall. Det er derfor viktig at de unge spillerne får tillit og muligheter i egen klubb. Det er fremtidens A-lagspillere både på kort og lang sikt. Med også flere etablerte spillere vil de unge få gode referanser og standarder som bygger utvikling, forklarer Levi. 

Vi ønsker å fylle tribunen vår til våren! Mange på Åssia er glade i klubben vår, og vi ønsker da at enda flere finner veien til stadion for å støtte A-laget kommende sesong. Laget skal stå sammen med 100% innsats med fokus på prestasjon, engasjement og trygghet.

- For meg er det essensielt å bygge A-laget framover på klubbens verdier med engasjerte personer rundt laget, med et solid og godt støtteapparat som har hjertet i klubben. Dette skal være med på å spre positivitet både i lag, klubb og på tribunen, avslutter Levi. 


Vi takker Erik Midtgarden for jobben han gjorde under svært vanskelige forhold høsten 2021.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.