Luke 16 og 17: Ny avtale med Kiwi XL

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.


Kiwi XL Ligo er blitt ny hovedpartner i klubben! Det er svært gledelig at en så sterk lokal aktør ønsker å bidra til å skape et trygt og aktivt lokalsamfunn.

- Det har alltid vært Kiwi og Åssiden sammen. Vi har alltid vært gode samarbeidspartnere, samtidig vil vi gjerne støtte hele Åssias barn og unge. Det gjør vi med et så bra prosjekt som Aktiv på Åssia, sier butikksjef Leif Mikael Andersson, også kjent som Micke.

Kiwi XL er en viktig butikk i Kiwi-konsernet og en av de som går best i landet. Det er ikke overraskende med tanke på hvor høyt de setter kvalitet og service i sin butikk. Faktisk er det Norges største Kiwi-butikk!  

- God service ligger alltid i bunn. For oss er det viktig at vi ser hverandre, har gode holdninger, bryr seg om og støtter hverandre. Alle er like mye verdt hos oss, sier Micke.

Kiwi XL har vært åpent som Kiwi i 10år. Totalt har butikken ca 60 ansatte, hvorav det er ca. 18 forskjellige nasjonaliteter. Dette er noe butikken er stolt av og viser også det flotte mangfoldet vi har på Åssia.

- Vi setter enormt pris på alle kundene vi har, unge som eldre. Vi mener vi har de beste kundene! Samtidig har vi veldig flinke ansatte som vi er kjempe stolt av, avslutter Micke.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.