Husk retningslinjer for korona

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Aug 2021

Vi er nå endelig i gang med full aktivitet igjen etter sommeren. Samtidig er det noe mer smitte i samfunnet igjen, og vi må huske på å være obs på retningslinjene i forbindelse med Covid-19.

Her følger hvilke retningslinjer vi som klubb, og våre medlemmer skal følge med tanke på aktivitet.

 

Nye karanteneregler

Nasjonale myndigheter har bestemt at barn under 18 år kan gjennomføre testing i stedet for karantene når de er nærkontakter til en smittet. Alle som har vært nærkontakter vil motta informasjon om testregime med datoer for å unngå karantene fra kommunen.

Unntaket kan ikke brukes for de som bor sammen med smittet person eller andre som er tilsvarende nære (som kjærester, bestevenner eller personer som har vært på overnattingsbesøk).

Hvis man har hatt koronavirus i løpet av de siste 6 månedene, påvist med test tatt i Norge, er man fritatt fra karantene og testing.

Om du ikke ønsker at ditt barn skal delta i testregimet, går barnet i 10 døgns smittekarantene. 

 

Når kan jeg stille på trening?

Er du symptomfri og ikke satt i karantene av myndighetene kan du fritt stille på trening.

 

Hva gjelder i forbindelse med trening og kamp?

Les oppdaterte retningslinjer under menypunktet Retningslinjer korona her på hjemmesiden. Der oppdaterer vi når det er endringer i regelverket.  

 

Er det noe mer du lurer på?

For spørsmål om korona kan man ringe nasjonal koronatelefon 815 55 015.

Er du bekymret, urolig eller redd og trenger noen å snakke med om en vanskelig situasjon, kan du ringe Drammen kommune 32 04 67 00, mandag til fredag klokken 9-14.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.