Ledig stilling; daglig leder

Postet av Åssiden Idrettsforening den 18. Feb 2020

Gjennom aktivitet skaper Åssiden Idrettsforening sosial og sportslig utvikling i et miljø der alle i bydelen føler seg hjemme.
 

Med 1500 medlemmer er Åssiden Idrettsforening et av Drammens største idrettslag.
 

Fotball er klubbens største aktivitet med en stor barne- og ungdomsavdeling og seniorlag både for herrer og damer. Senior herrelaget spiller i Norsk tipping ligaen (3. divisjon). Håndballgruppa består av flere lag i barnehåndball, noen få jentelag i ungdomshåndball, og et senior damelag.
 

Åssiden Idrettsforening har også en avdeling for samfunnsutvikling hvor vi sammen med skolene i bydelen driver prosjektparaplyen «Aktiv på Åssia». Denne avdelingen har en heltidsansatt aktivitets- og samfunnsutvikler.
 

Vi er klubben med hjerte for alle på Åssia.


Vi søker en strukturert og tydelig daglig leder som kan identifisere seg med klubbens verdier samhold, trygghet og engasjement.

Vår daglige leder har takket ja til en annen stilling og vi søker derfor ny daglig leder i Åssiden Idrettsforening. Stillingen er 100% og vil være fast ansatt i Åssiden Idrettsforening.

Ønskede kvalifikasjoner:

Erfaring fra drift av idrettslag eller andre sammenlignbare organisasjoner kan være en fordel

Utdanning på bachelornivå - kan eventuelt kompenseres med lenger relevant arbeidserfaring

Erfaring med regnskap og budsjettprosesser

Arbeidsoppgaver:

Lede den daglige driften av idrettslaget og sikre at dette gjøres i samsvar med lovbestemmelser, forskrifter, vedtekter og beslutninger truffet av årsmøtet og/eller styret i klubben

Personalansvar for klubbens øvrige ansatte. Økonomistyring, budsjettarbeid og bilagshåndtering   

Oppfølging av frivillige i klubben


Klubben kan tilby et svært givende arbeid med stor betydning for barn og unge på Åssiden. Stillingen er selvstendig med stor grad av fleksibilitet. Arbeidssted er i våre moderne kontorlokaler på klubbhuset til Åssiden Idrettsforening i Buskerudveien. Noe av arbeidstiden vil være på kveldstid - møter med frivilligheten. Stillingen krever gyldig politiattest.

Stillingen som daglig leder får oppdrag fra og rapporterer til hovedstyret i Åssiden Idrettsforening. Lønn etter avtale. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål rundt stillingen.

Har du spørsmål kontakt
Espen Erikssøn, styreleder Åssiden IF
styreleder@aif.no

Pål Ourdahl, styremedlem Åssiden IF
handball@aif.no

Odd Johnsen, seniorrådgiver Promiso
odd.johnsen@promiso.no


For å søke stillingen følger du linken i annonsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.