Kan du ikke betale kontingent?

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Jan 2019

Vi går nå inn i en periode hvor klubben sender ut medlemskontingenter til alle medlemmer, og treningsavgifter for alle i fotballgruppa. Vi vet det er mange familier i vår bydel som har det trangt økonomisk, og vi vil derfor informere om hvilke løsninger som finnes i klubben.

Vi er klubben med hjerte for alle på Åssia, og vår holdning er at ingen fra vår bydel skal nektes å delta i aktivitet i vår klubb fordi de ikke har råd. Samtidig kan vi ikke innvilge fritak til alle som spør. Derfor har vi alliert oss med frelsesarmeen og skolene i bydelen for å kunne gjøre dette rettferdig for alle.

Vi håper alle trenere og lagledere kan formidle dette videre til utøvere i sine grupper.

Fullstendige rutiner finner du på www.aif.no under fanen klubben - kontingentrutiner.

Kontingentfritak økonomi

Det skal alltid forsøkes å få dekket kontingenten gjennom støtteordninger før klubben innvilger fritak. Vår erfaring er at mange av de som ikke betaler har krav på å få dekket kontingent gjennom eksisterende støtteordninger.

Foresatte, utøver eller lagleder kan kontakte Gunnveig Jara som jobber som «ALLEMED» koordinator i Drammen (Gunnveig.Jara@frelsesarmeen.no / 408 00 574). Send gjerne SMS. Hun hjelper til med støtteordninger og har dialog med oss som klubb.

Alle søknader om fritak (etter kontakt med ALLEMED) sendes post@aif.no, og behandles konfidensielt av daglig leder. Søknader som behandles under 3.1 behandles og godkjennes i samarbeid med den aktuelle skole.


Klubbens retningslinjer:

3.1 Utøvere som går på Åssiden, Aronsløkka eller Kjøsterud skole som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. 

3.2 Ungdommer (under 20 år) som er over ungdomsskolealder som bor i familier med lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.3 Voksne (over 20 år) som har lav betalingsevne kan få innvilget kontingentfritak. Dette forutsetter at utøveren er bosatt i bydelen Åssiden, eller at utøveren har spilt i klubben over flere år.

3.4 Andre utøvere med lav betalingsevne kan i spesielle tilfeller innvilges kontingentfritak.


Har du spørsmål kontakt Sverre på post@aif.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.