NM kvalifisering mot RE 20. mars

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Mar 2017

A-laget møter RE til kvalifiseringskap til NM Herrer 20. mars kl. 19.30 på Isachsen Stadion.


Åssiden IF A-lag sitt bilde.

Allerede om en uke braker sesongen i gang for A-laget menn. Vi møter Re fra Vestfold i hjemmekamp i kvalifisering til NM for menn. Dette er vinn eller forsvinn, her skal kampen avgjøres. Vi skal ikke mer enn 3 år tilbake siden vi møtte Re sist i NM kvalifisering, den gang på bortebane hvor vi tok oss videre etter ekstraomganger og straffesparkkonkurranse.


Det er godt å komme i gang tidlig, vintermånedene er lange nok med kulde og trening på mørke vinterkvelder. Vi har hatt en grei oppkjøring, men dessverre har vi slitt med litt skader og sykdom. Nå ser det imidlertid ut som vi får tilbake flere spillere denne siste uka, slik at de aller fleste i troppen er kampklare om en uke. Resultatene i vinter har variert veldig, og det er med litt spenning vi går inn i den siste treningsuka før alvoret starter. Vi skal sørge for å trene godt og finpusse formen inn mot kampen.

Vi har som målsetting å komme oss til første ordinære runde i cupen. Det er lenge siden Åssiden IF har vært i første ordinære runde i NM for Menn og Re er første hinder på veien. Vi trenger all den støtte vi kan få, og alle som har mulighet ønskes velkommen til Isachsen Stadion om ei uke.

Vel møtt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.