Alle veier leder til Tverken

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Jan 2017

Tverken sitt bilde.

Alle veier leder til Tverken

Med beliggenhet innerst i Tverkenveien, vis a vis Sportskapellet, 1,5 km fra toppen av Aronsløypa og 3,2 km fra Landfalltjern, er Tverken et perfekt turmål for barnefamilier. Det er også en passende rasteplass for vandrere som søker turmål lenger inn i marka. Fra Tverken er det kort vei videre til kjære fiskeplasser ved Goliaten og Tverråsvann, utsiktspunkter som Skimten og Tverråsen, og to minutter unna kan det bades i Skinka.

Det er fin turvei helt inn, for både gamle og unge, med eller uten trillevogn, og vinterstid passerer skiløyper, fra alle kanter, hytteveggen.

Du kan også følge Tverken på facebook

Turutgangspunkt/parkering:

• Drammen skisenter
• Spiralen
• Landfalltjern
• Eiksetra
• Årkvisla

• Ulevann

ÅPNINGSTIDER:

Tverken drives av frivillige vertskapsgrupper, og holder åpent hver lørdag og søndag kl 10-15.

Unntakene er helligdager og skoleferien på sommeren. Avvikende åpningstider (høst-, jule-, vinter- og påskeferien)blir oppdatert på hyttas facebook-side.

SERVERING:

Varm drikke, mineralvann, vafler og kioskvarer står på menyen, men du er like velkommen med nistepakkamedbrakt.

UTLEIE:

Med sine over 400 kvm egner Tverken seg meget godt som samlingssted for idrettslag, skoleklasser, bursdagsfeiringer og andre som vil møtes for å trene, bygge relasjoner, feire eller bare kose seg i marka. Grupper opp til 30-40 personer passer fint. Overnatting foregår på madrasser i sovesaler, og et godt utstyrt kjøkken kan benyttes til matlaging. I tillegg er det fine grillmuligheter utendørs. Transportbehov må godkjennes av Drammen kommune.

Ønsker dere en utleieprat kan dere kontakte Dag Amundsen på telefon 957 23 148. Individuell prising.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.