Samarbeidspartnere

PARTNERE

EVENT

PARTNERPAKKER

BLI PARTNER

Partnerarrangement

Alle PIF-Partnere inviteres til å delta på nettverksbyggende aktiviteter mellom bedrifter og organisasjoner på Åssiden. Kanskje treffer du en fremtidig kunde, ansatt eller arbeidsgiver på et av arrangementene?


Frokostmøter

Sponsorcup

Velkommen til en trivelig arena for nettverksbygging, mat og mingling. Åssiden idrettsforening legger til rette for en møteplass for bedrifter på Åssiden. På frokostmøtene er det anledning for bedrifter som ønsker å presentere noe, å gjøre det.

I hovedsak holdes frokostmøtene i Åssiden klubbhus, men bedrifter som ønsker å invitere til frokostmøte for ÅIF-Partnere kan kontakte oss for planlegging.

Hvert år arrangeres sponsorcup for alle ÅIF-partnere. På kunstgressbanen og på gressbanen settes det klart mål, loungeområder og dommere står klare for å blåse i gang kampene.

Dette er en fantastisk arena for lagbygging innad i bedriften, og vi legger til rette for mingling og nettverksbygging underveis. 

Sponsorcup'en avsluttes med premieutdeling og bankett i Åssiden klubbhus

VIP-plasser og sesongkort er enda ikke klart, men vi håper å få på plass en løsning sommeren 2022.

VIP-plasserSesongkort

Å dra på kamp er ikke bare å dra på kamp lenger. Vi legger til rette for at ansatte kan mingle etter jobb, med noe godt til ganen i forkant av kampen. VIP-bordene er inne i klubbhuset, og reserveres i forkant av kampen.

Når kampen er startet er det greit å ha seter rett ved banen. Vi holder av seter til dere, med lett tilgang til å hente så mye kaffe dere orker i løpet av kampen

Har du funnet deg den beste plassen på tribunen? Med sesongkort trenger du ikke å stresse for å være sikker på at "ditt" sete er ledig. 

Alle sesongkortholdere får gratis kaffe på A-lagskamper, så lenge kiosken er åpen. Med sesongkort er du garantert plass på alle A-lagskamper i serien, og til og med 4. runde i NM. Som sesongkortholder har du også førsterett på kjøp av plasser til andre kamper på stadion.