Arild Fredriksen takker for seg etter nesten 7 år som daglig leder

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Jan 2017

Takk for meg!

Min første arbeidsdag for Åssiden IF var en iskald mandag i februar 2010. Brakkebygget var vel ikke akkurat tidsmessig isolert. Seks og et halvt år er gått veldig raskt,- og betegnende er det at både klubben og fasilitetene har gjort "kvantesteg" - slik at min etterfølger Sverre Arneberg Fredriksen kunne tilre 2. januar i flotte, tidsmessige lokaler.

Jeg både håper og tror at dere vil ta vel imot Sverre. Han har helt sikkert mange ideer og vil tilføre ÅIF mye bra!

Berskaughallen åpnet våren 2010, pressehuset (Hula) ble restituert etter brannen, klubbens 75-årsjubileum i 2012, nytt garderobebygg ferdig i 2015 - er noe av det jeg har fått være med på.

Det har vært oppturer og nedturer - positive og negative saker - men heldigvis så er det mest oppturer og positive hendelser som man ser tilbake på! Det å være med på å organisere slik at barn og unge kan ha positive opplevelser på fritiden sin i bydelen Åssiden - og samtidig at de aktive og resten av familien deres kan finne nye venner og fellesskap rundt idretten (les: Åssiden IF).

Jeg må rette en stor takk til Åssiden IF`s hovedstyre, håndballstyre, fotballstyre, eldres avd, trenere, ledere, spillere og øvrige medlemmer - for et utmerket samarbeid i disse årene. Uten frivilligheten stopper idretten opp!

En spesiell takk til Rune Lislelid - som har vært styreleder hele tiden i min ansettelsesperiode. Han har vært en "trygg og god medspiller" for meg.

Mvh
Arild Fredriksen


Alle i Åssiden IF ønsker Arild lykke til videre, og vi håper å se deg på stadion gjennom sesongen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.