Ny junior trener på plass

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Jun 2016

ÅIF-Fotball har glede av å informere om at juniortrener nå er på plass og vi gleder oss til en spennende og morsom høstsesong. Odd Karl Stangnes skal primært trene juniorgruppa samt drive spillerutvikling inn mot junior og senior.

Han vil være sentral i forhold til rekruttering og utvikling av spillere inn mot junior, samt kunne bidra til å produsere senior spillere fra arbeid i egen klubb.

Odd Karl er opptatt av det mentale, god treningskultur, gode holdninger og god struktur i laget. Han ønsker å ha en tydelig spillestil og at det bør være en blå tråd som går gjennom gutt- junior- og seniorlaget.

De som ønsker å vite mer om Stangnes kan søke han opp på Wikipedia (https://no.wikipedia.org/wiki/Odd-Karl_Stangnes) , han er blant annet tidligere eliteseriespiller for Bodø Glimt og vært innom en rekke klubber i flere divisjoner, han har også UEFA A- lisens som trener.

Vi ønsker Odd Karl Stangnes velkommen til ÅIF sammen med gamle og nye juniorspillere og ser frem mot ett godt samarbeid.Spillere bes følge med på FB siden" ÅIF G19-2016" ift trenings info og spillermøte fra vår nye trener.
ÅIF vil også takke Adis Muratovic for den jobben han har gjort i vårsesongen for juniorlaget og ønske han og familien lykke til med ny bopel og jobb i Skien .

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.