Åssiden representert på Idretten for alle

Postet av Åssiden Idrettsforening den 27. Jun 2016

Åssiden IF var representert på arrangementet: "Idrett for alle" på Bragernes Torg lørdag 25.06.

Dette var et arrangement idrettslagene i Drammen var invitert til av Drammen kommune, Drammen Idrettsråd og DBK. ÅIF sin fotballgruppa stilte med fotballbane og 5 unge spillere. Vi lånte innebandyvant fra Berskaughallen - slik at vi fikk en "proff" bane øverst på torget.

Været viste seg fra sin beste side,- og det var masse folk på torget - i de 4 timene arrangementet varte. Det var totalt 14 foreninger representert,- og opplegget var at barna/ungdommen fikk et
avkryssingsbånd som lagene krysset av etter å ha prøvd ut. De måtte ha vært innom minst ti øvelser for å få fullført og få flotte premier som arrangørene hadde skaffet!

Totalt var det nok nærmere 300 unge fotballspillere innom oss, og som prøvde seg på banen vår! Mange små barn som sparket en fotball for første gang! Arrangørene (og vi i ÅIF) håper at mange barn melder seg inn i et idrettslag etter å ha prøvd ut forskjellige aktiviteter denne lørdagen.

En stor takk til ÅIF`s fem spillere som jobbet på klubbens fotballbane: Karen Langseth, Siri Muggerud, Agnethe Ellingsen, Anton Brekke og Jonathan Ø Erikssøn!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.