Luke 22 NBBO er ny partner!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Des 2023

Klubben har fått en tidlig julegave med en ny samarbeidspartner med oss inn i 2024. 

NBBO er en av Buskeruds største medlemsorganisasjoner med ca 32.500 medlemmer og Buskeruds største boligforvalter. NBBO er en vesentlig boligbygger i Drammensregionen, og har mange boliger rundt om kring på Åssiden. 

- Vårt samfunnsoppdrag er å bygge gode boliger og legge til rette for inkluderende fellesskap i et trygt bomiljø, sier Ingrid Holst Nissen som er avdelingsleder medlem i NBBO. 

Med Aktiv på Åssia så har vi et sammenfallende fokus på lokalsamfunnet og det var helt naturlig for klubb og NBBO å starte et samarbeid. Vi starter med en avtale som streker seg over de neste tre årene og gleder oss til å jobbe for gode lokalsamfunn sammen! 

- Vi vil ha gode områder å leve i! Arbeidet Åssiden IF gjør i lokalsamfunnet er fantastisk, kronet med julefeiringen på klubbhuset, sier Holst Nissen. 

NBBO har et veldig bra fordelsprogram for sine medlemmer. Er du ikke medlem i dag så kan du melde deg inn her, eller gi en julegave til noen du har kjær. NBBO har et helt eget juniormedlemskap som er en gave som varer. Pluss at du får med BOBO som velkomstgave. 

Les mer: https://nbbo.no/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.