Luke 13 Åssia i Afrika

Postet av Åssiden Idrettsforening den 13. Des 2023

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Gjenbruk har vært viktig for klubben vår, og samtidig ønsker vi å hjelpe andre. Derfor er vi veldig glad at vi, sammen med tidligere Mjøndalen IF og Ørn Horten spiss Mohammed Idris, kan støtte REAL Scandy Football Academy med drakter vi selv ikke bruker lenger.

- Tusen tusen takk Åssiden! Dere har gjort en kjempebra innsats for Akademiet og at disse barna får sjans å drive med det de elsker, sa Idris etter han hentet utstyr igjen i høst.

Akademiet ligger i Ghana og er ment å gi barn og unge muligheter innen fotball. Idris er selv en viktig bidragsyter for støtte fra Norge. Som man kan se på bildene er det også donert tøy fra andre norske klubber!

Mohammed Idris var en målfarlig spiss. Til høyre ser du han i midten blant alle barna han hjelper når han nylig besøkte akademiet 

- Jeg har nå nesten 80 barn og ungdom i akademiet som jeg hjelper med bo, mat, utdannelse og ikke minst fotball som de er glad i. Fleste av disse barna er foreldreløse eller har fattige foreldre som ikke har råd til å ta vare på de.

Åssiden IF er stolt over å kunne bidra til å øke idrettsgleden og samtidig gjøre livet litt enklere utenfor bydelsgrensene også!

 Se noen av bildene fra akademiet under og følg gjerne med på akademiet sin Facebook-side her: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063698972948


Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.