Luke 7: Påmelding FFO og Akademi vår 2024

Postet av Åssiden Idrettsforening den 7. Des 2023

Vi åpner for påmelding for ett halvår av gangen. Nå åpner vi påmelding for våren, mens for høsten legges påmelding ut like før sommeren.


Påmelding her: https://www.superinvite.no/#/invitation/edfc6705ce43fac4bdba09653b2ca9b2


VI TRENER INNENDØRS I FOTBALLHALLEN PÅ VINTERSTID

 

FFO

Åssiden FFO vil være et todelt tilbud. For de minste er det FFO som har fokus på aktivitet- og fotballglede. Her blir det et fokus på at barna skal ha det moro med ball. Dette gjøres sammen med trygghet og mestring, lek med ball og skape gode opplevelser.

 

Akademi

For 5.-7.trinn (og 4. klasse fredager) blir det akademi. Vi skal fortsatt ha det gøy, men fokuset blir på læring og utvikling i større grad. Øvelsene blir mer teknisk krevende og skal utvikle fotballspillere. Det er derimot ikke krav om ferdigheter, men vi forventer nysgjerrighet, læringsiver og et ønske om å utvikle seg.

 

PRØVETRENING

Ønsker ditt barn å prøve ut FFO/Akademi før dere melder dere på? Ta kontakt med Stian på mail stian@aif.no så avtaler vi et par GRATIS prøvetreninger.

 

Taxi

Vi vil tilby taxi fra Aronsløkka som transport tirsdag og onsdag som er dagene de minste har tilbud. Dette vil være et egenandel-finansiert tilbud.


Påmelding her: https://www.superinvite.no/#/invitation/edfc6705ce43fac4bdba09653b2ca9b2


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.