Luke 4: Åssiden IF Håndballakademi

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Des 2023

Bilde fra Barnehåndballseminaret oktober 2023. Her en økt med landslagssjef Thorir Hergeirsson. 

 

Det er gledelig å meddele at vi fra Januar 2024 starter opp med håndballakademi for gutter og jenter i alderen 12-15 år!  

Vi ønsker å gi et ekstra treningstilbud med fokus på individuelle ferdigheter og egen utvikling for gutter og jenter 12-15 år. Håndballakademiet vil bli ledet av sportslig leder Ingrid Rørlien. Fokusområdet vil være individuelle ferdigheter, både tekniske og taktiske, og vil i stor grad ta hensyn til spillernes sesongperiode og justere belastning og innhold deretter. 

Bakgrunn for dette er at det har vært etterspurt en tid, og tiden man har i ordinær treningshverdag med laget gir ikke alltid like mye rom for den individuelle ferdighetsutviklingen. Treninger på ettermiddag og kveld skal i stor grad handle om laget og hvordan løfte laget fremover. Vi tror at med dette tilbudet kan vi i enda større grad utvikle enkeltspillere som igjen er med på å løfte laget i sin helhet.  I tillegg handler det om å lære spillerne til å ta ansvar for egen utvikling og bli bevisst sin rolle. 

Akademiet har oppstart tirsdag 16.januar, og vil foregå en gang i uken. På grunn av sprengt tid og kapasitet i Berskaughallen vil også akademiet foregå på morgenen fra kl 06:30 – 07:30. Etter endt økt serverer vi frokost til spillerne, før de kan gå direkte til skolen.  

Tilbudet er også åpent for spillere utenfor Åssiden IF. Påmelding finner man her; https://club.spond.com/landing/courses/åssidenif/A5C6B60C7952412CA56B51F4A6A07809 . Dersom det er spørsmål knyttet til akademiet kan det sendes til ingrid@aif.no  


Marte fra Jenter 12 i en prat med utdanningsansvarlig i Norges Håndballforbund, Jan-Ivar Lorentzen og Fysisk trener håndballjentene Tom Morten Svendsen. 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.