Luke 3: Inkluderende feiring 24. desember

Postet av Åssiden Idrettsforening den 3. Des 2023

Vi ønsker velkommen til Inkluderende feiring på klubbhuset, 24. desember.

Etter et vellykket arrangement i 2022 ønsker vi å gjenta suksessen i år, og vi håper dette bare er begynnelsen på en kommende tradisjon!

Julefeiringen er ment som et samlingspunkt for de som gjerne er alene på julaften og ønsker en ettermiddag og kveld i sosial samvær. Det blir servert julemiddag og dessert, det blir lett underholdning og ikke minst mulighet for de gode samtale og kanskje skape noen nye bekjentskaper. Feiringen er rusfri. 

Man kan nå melde interesse for å være med på Inkluderende Feiring! Kontakt Karianne på telefon 482 73 332 innen 10. desember om at du ønsker være med. Alle får svar innen 14. desember vedrørende plass.


For å holde dørene åpne for alle gjestene som kommer trenger vi også litt praktisk hjelp i forbindelse med dagen. Har du mulighet til å bistå med for eksempel å hente gaver og andre varer fra butikk, være sjåfør for gjester som ikke selv kommer seg dit eller andre ting du vil og kan hjelpe til med både i forkant og undervegs, så kan du sende en e-post til karianne@aif.no 🎄


Dersom praktisk hjelp ikke er mulig, men du allikevel ønsker bidra så kan du også gi et bidrag via spleisen til Inkluderende Feiring her; Bidra til en trygg og inkluderende julefeiring på Åssiden klubbhus 2023 | Spleis fra SpareBank 1


Mer info om arrangementet kan du også lese om på vår hjemmeside her; Inkluderende julefeiring (aif.no)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.