Luke 20: Oppsummering høstsesong håndball 2022

Postet av Åssiden Idrettsforening den 20. Des 2022

Alle spillere og trenere fra KICK OFF i september. 

 

I august i år kunne vi endelig ta fatt på en ny håndballsesong, etter en vinter og vår preget av corona-restriksjoner og ikke minst en lang sommerferie! Det var derfor ekstra godt å kunne starte en ny sesong med normal aktivitet.

Alle våre lag startet opp igjen treningen i august. De eldste ungdomslagene startet allerede 1.august for å få en god måned med trening, både fysisk og med ball i hånda. Mens våre barnelag startet samme tid som skolen.

September startet med en god og vellykket KICK OFF for håndballgruppen. En hel dag i hallen hvor spillere, trenere og familie var samlet for en dag fylt med håndball og store smil. Barna fikk spille showkamper mot både foreldre og trenere, og vi avsluttet dagen med innløp og presentasjon av alle lag. Dette var stor suksess og absolutt noe vi ønsker å gjenta neste sesong!

I månedsskiftet august/september hadde vi også oppstart med våre nye 6 åringer. Fra start har de vært en gruppe på 15-20 stk, gutter og jenter, hvor de nå har stabilisert seg på ca 24 gutter og jenter som trener håndball en gang i uka.

Alle lag fra 11 år til og med junior/senior spilte første seriekamper innen utgangen av september. Også våre yngste lag, 6-10 år, sesongåpnet med barnehåndballturnering i slutten av september. Ekstra gøy var det å starte barnehåndballturnering-sesongen på hjemmebane som arrangør!

Videre utover oktober rullet og gikk seriekampene og ny barnehåndballturnering. I midten av oktober var det høstferie hvor vi arrangerte håndballskole for 6-12 år, mandag til onsdag. Dette var også stor suksess å kunne gjennomføre som normalt igjen. Ekstra gøy denne gangen var at vi fikk til egen guttegruppe på håndballskolen.


November kom og november gikk. Denne måneden var det mye aktivitet i hallen, i tillegg til ordinære treninger i ukedagene var det også flere ukedager-kamper i tillegg til helge-kamper. Og brått var det desember. Flere av våre lag spilte kamper helt inn til siste helgen før jul, samtidig som vi fikk arrangere desember-turnering for 9-10 åringene på hjemmebane. I desember deltok også våre 6 åringer på deres første barnehåndballturnering for høsten. Det ryktes om stor suksess og de er klare for flere turneringer til våren!

Siste uken før jul avsluttet vi med felles juleavslutning for hele håndballgruppen - det var veldig gøy og mange store smil på en kveld! Denne kvelden spilte vi minihåndball-kamper på tvers av lag og alder. Totalt ble det gjennomført 10 kamper hvor lagene bestod av en god miks av 6 år til 14 år. Våre flinke 15 og 16 åringer, og Junior-spillere stilte opp som dommere og lagledere for barna. Dermed fikk trenere nesten helt fri denne kvelden og kunne nyte kampene fra sidelinjen og som heiagjeng. Kvelden ble så avsluttet med et herlig besøk av nissen, som også hadde med seg noe godt til både store og små!

Så om vi skal oppsummere høstsesongen i kort har vi totalt sett spilt mange kamper, og lagt ned enda flere treningstimer. Vi har vunnet, tapt, spilt jevne kamper, lært mye og utviklet oss, både spillere og trenere. Vi begynner å bli en solid gjeng med spillere i alle aldre, og gledelig er det også at flere av våre kull har hatt positiv rekruttering av spillere gjennom hele høsten. Dette tar vi med oss inn i siste halvdel av håndballsesongen 2022/2023, klare for å nå nye resultater, utvikle oss mer og bli enda bedre!

En stor takk til trenere, lagledere og dugnadsansvarlige i hvert team som hver uke står på for at barna skal kunne spille håndball - dere er unnværlige!

Trenere, lagledere og dugnadsansvarlige fra juleavslutningen. Ikke alle tilstede. 

 

God jul fra håndballgruppen! Vi sees i Berskaughallen fra januar!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.