Luke 19: Håndballskole vinterferie

Postet av Åssiden Idrettsforening den 19. Des 2022

Fra årets håndballskole i høstferien.

 

Også i 2023 inviterer vi til håndballskole i vinterferien! Dette blir 3.året vi arrangerer håndballskole i vinterferien, og vi ser stor suksess av det.

Siden oppstart av håndballskoler i 2020 har vi sett et stort ønske og økende pågang av tilbudet i både høstferie og vinterferie. Dette synes vi er veldig gøy, og ikke minst kunne tilby utøvere i egen klubb, samt andre klubber, et håndballtilbud i feriene.

Vinterferiens håndballskole 2023 arrangeres mandag 27.februar - onsdag 1.mars. Vi holder på i tre hele dager hvor dagene er fylt med mye håndballaktivitet, lek, moro og nye bekjentskap på tvers av årsklasser blir skapt. Tilbudet gjelder for gutter og jenter i alderen 6 – 12 år.

Klubben står for planlegging av dagene, opplegg og gjennomføring. Utøverne som er med blir trent av egne, unge, lovende trenere fra våre ungdomslag. Dette ser vi er svært nyttig og ikke minst inspirerende for de yngre barna.

Påmelding og ytterligere informasjon for håndballskolen i vinterferien vil komme like over nyttår. Vi håper dere setter av disse tre dagene i vinterferien, og ønsker å fylle dagene med håndball! Du trenger ikke være håndballspiller for å delta.

Fra håndballskole i høstferienKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.