Luke 17: Rekordhøst for Åpen Hall

Postet av Åssiden Idrettsforening den 17. Des 2022

Inge Tronsen (t.v.) fra Kjøsterud Ungdomsskole er en av våre viktige bidragsytere på åpen hall. Her sammen med en av våre flinke aktivitetsledere!  

 

En fredag i måneden gjennom skoleåret arrangeres det Åpen hall for 5.-7. trinn og 8.-10 trinn. Åpen hall er for elever på skolene i bydelen og skal være en trygg møteplass med varierte aktiviteter tilpasset barna/ungdommenes ønsker. 

5.-7. trinn har åpen hall i gymsalen på Kjøsterud Ungdomsskole.

8.-10. trinn har åpen hall i Berskaughallen.

Åpen hall koordineres av vår Aktivitets- og samfunnsutvikler, Karianne Øiseth, tilrettelegges av aktivitetsledere fra Aktiv på Åssia, og støttes av ansatte fra skolene som kjenner elevmassen.

Aktivitets- og samfunnsutvikler koordinerer dialog mellom natteravner, uteteam og politiet i forbindelse med Åpen hall, for å sikre et trygt miljø for deltakerne.

Denne høsten har Åpen Hall endelig blitt gjennomført som vanlig, helt uten pandemirestriksjoner. Tilbudet har alltid vært populært, men denne høsten har vi hatt rekordmange deltakere. På det meste har vi vært i overkant av 160 barn fra 5.-7.trinn fra Aronsløkka og Åssiden Barneskole, og hatt et snitt på ca. 130 barn i høst. Så dette har vært et savnet tilbud, og er helt tydelig et viktig tilbud for ungdommen på Åssiden.

Et bilde som inneholder bord, innendørs, disk, spisestuebord

Automatisk generert beskrivelseUtvalg i kiosken på Åpen hall

 

IMG_6930.jpgAktivitetslederne våre!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.