Luke 5: Årets ildsjel

Postet av Åssiden Idrettsforening den 5. Des 2022

 

Som julen i fjor velger vi også i år en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

I forbindelse med fotballkretsen sitt 100års jubileum så mottok Pål Hansen prisen som årets ildsjel. Pål har vært en del av klubben siden han var 6år gammel, og etter en kneskade satt en stopper for spillerkarrieren begynte han å engasjere seg frivillig. Han har innehatt de fleste roller i fotballgruppen og har betydd enormt for oss som klubb.

- Jeg har fått mer tilbake fra klubben, enn det jeg har gitt som frivillig, sa Pål til NFF Buskerud om sitt eget engasjement i Åssiden IF ved tildelingen.

I mars på årsmøtet fikk han Fortjenestemedaljen som er nest høyeste utmerkelse i klubben. Da sa han også noe lignende: «Det blir sagt alt det jeg har gjort for klubben, men klubben har også gjort utrolig mye for meg».

Ved tildelingen utdyper han dette med at man som frivillig må huske på hva det gir tilbake og ikke bare tenke på det man har gitt. Man får mye igjen i sosial omgangskrets, meningsfylt jobb for andre og ikke minst et godt tilbud for barn og unge på Åssiden.

Det er stort for klubben og vi er stolt over at Pål Hansen fikk denne prestisjefylte prisen av fotballkretsen! Vi gratulerer!

Nominasjonen fra klubben i sin helhet kan du lese under bildet.

Et bilde som inneholder tekst, gress, person, utendørs

Automatisk generert beskrivelse

Øivind Nilsen (t.v. daglig leder NFF Buskerud) gratulerer Pål Hansen (midten) med prisen. I tillegg til diplom og blomster fikk Pål Hansen en gave på 5000kr.

Pål er 100 % blå/hvit, og har ikke vært aktiv i andre klubber enn Åssiden. Han har selv vært spiller med mange kamper i Åssia-drakt (alle årganger inkl. A-lag hvor han debuterte på slutten av 70-tallet). Han ble etter hvert en del av støtteapparatet rundt A-laget i årene før opprykket til 1.divisjon

Når A-lag herrer spilte i 1. divisjon i 1993 var Pål klubbens sportslig leder.

Pål har vært trener i alle årsklasser og da særlig fulgt 1987 og 1993 årgangene. Dette fulgte han hele veien og gikk så inn som trener på A-lag herrer i 2008-2010. Pål startet sin trener-gjerning i tidlig 20-årene, og han trente Kenneth Karlsen frem til han gikk til Strømsgodset.

De siste årene har Pål vært en viktig mann for senior herrer. Han har vært hjelpetrener og «altmuligmann» som oppmann, material forvalter, sportslig leder, sittet i sportslig utvalg, med mye mer. Han også lagt ned en betydelig innsats på Sponsormarkedet.

Pål har også vært med på Tverken-dugnad med den faste gjengen i over 25 år så han stiller opp på alle fronter for Åssia!

Pål har alltid vært en synlig skikkelse i klubben og er en vi er ordentlig stolt av! Han tar imot nye mennesker på en god måte og er først og fremst opptatt av å skape gode rammer for de rundt seg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.