LUKE 4: Hjertevarmen er stor på Åssia!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 4. Des 2022

 

Som julen i fjor velger vi også i år en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Inkluderende feiring på klubbhuset julaften har allerede fått mye oppmerksomhet på hjemmeside, sosiale medier og nyhetsmedier. Dette er veldig moro, men også veldig viktig. Initiativet kommer fra hjertet til Cathrine Gundersen, som har fått med seg Karianne Øiseth (administrasjon) og Lillann Fanuelsen (hovedstyret) på prosjektet.

Også Åssia viser seg fra sin beste side og med hjerterom som Cathrine. For ønsket om å bidra er stort, selv om ikke alle kan bidra på selve julaften. Spleisen vår har fått inn hele 14.000kr fra flere generøse givere. Spleisen vår ble også valgt ut som vinner grunnet vårt formål og fikk 2000kr i støtte av Spleis!

Så har 25 frivillige meldt seg til å bidra i forskjellige roller før og/eller på julaften. Noen bidrar i forkant, noen ordner julestrømper, noen tilbyr kjøring på julaften og vi nærmer oss 10 stykk som bidrar på selve julaften.

Vil du lese mer om inkluderende feiring eller bidra som frivillig eller til Spleis så finner du alt samlet her:

 https://www.aif.no/page/jul
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.