LUKE 1: Nye utstyrsleverandør

Postet av Åssiden Idrettsforening den 1. Des 2022

 

Som julen i fjor velger vi også i år en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Dagens avtale med Torshov Sport og Hummel går ut 31.12.2022. Etter en lengre prosess har hovedstyret valgt å inngå samarbeid med XXL Gulskogen som butikk og Select som utstyrsleverandør til tekstil og utstyr. Avtalen er signert for de neste fem årene.

Denne avtalen vil bidra til å gi klubben et løft økonomisk, og den vil også være fordelaktig for våre medlemmer. XXL er kjent for å være en prispresser og har gode priser i butikk. Utvalget er også stort så alt er samlet på et sted. Select er et merke kjent for god kvalitet, levering og gode priser. Fornuftige priser for medlemmene våre var en viktig del av vurderingen vår.

Endringen i utstyr vil først bli synlig i fotballgruppen, fordi håndballen er midt i sesong og fullfører den med dagens utstyr. Deretter vil også drakter og utstyr her fases over til Select. Prioriteringen i gruppene blir etter Select sitt ønske fra A-lag og nedover.

Vi takker Torshov Sport Drammen og Hummel for et godt samarbeid!

Med tanke på at det kan komme noen spørsmål knyttet til denne avtalen har vi tatt opp de mest forventede spørsmålene og svart ut de på forhånd:

Hva betyr denne avtalen for meg som medlem?
Dette betyr at du som medlem vil få gunstige XXL-priser på utstyr. I tillegg vil du som medlem av Åssiden IF få 30% rabatt på klubbkolleksjonen fra Select. Det vil også bli arrangert handlekvelder med gunstige tilbud på XXL Gulskogen. Handel i butikken gir klubben kick-back i form av utstyr og som sparer klubben for penger med tanke på fremtidig kjøp. Slik holder vi kostnadsnivået og kontingenten nede!

Hvorfor kommer dette ut så sent?
Hovedstyret gjorde vedtaket 7. november, og siden den tid har vi vært nødt til å få på plass det formelle med XXL og Select. Dette har tatt tid. Vi ønsker også å avslutte på en god måte med Torshov og Hummel, og må respektere avtalen med dem og når vi kan gå ut med denne type informasjon.

Jeg har allerede handlet Åssiden-tøy fra Hummel i julegaver. Hva gjør jeg med det?
Det er ikke noe problem. Det viktigste opp mot avtalen er å bytte ut drakter, baller og treningsutstyr som er eid av klubben i førsteomgang. Select er forståelsesfull på at dette tar tid og tøy som er eid privat er heller ikke noe vi styrer over.

Kan jeg kjøpe Åssiden tøy fra Select nå?
Nei kolleksjonen er ikke klar enda og vi er fortsatt under avtale med Hummel og Torshov frem til nyttår.

Er det bærekraftig å bytte leverandør?
En endring vil ofte skje, og økonomisk blir det absolutt bærekraftig for oss som klubb. Med tanke på drakter som ikke skal brukes mer vil vi donere dette til veldedige formål. Tidligere har vi levert tøy til organisasjoner som driver fotballakademier i Ghana og tenker dette vil være en god løsning slik at utstyret kan brukes videre.

 

Ved andre spørsmål ta kontakt med daglig leder Ørjan Dimmestøl på mail orjan@aif.no

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.