Akropolis Åssiden er ny partner!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 31. Mai 2022

Vi har inngått nytt samarbeid med Family Akropolis Åssiden som gir medlemmene våre rabatt på medlemskap hos Åssidens beste treningssenter!

Sportsclub Akropolis ble stiftet som as i 1993, og har vært på Åssiden i en årrekke. Det er kjent for å være et senter som tilbyr kvalitet i form av et treningssenter med gode apparater og flinke instruktører.

- Akropolis heier på aktører som gir barn og ungdom rom for fysisk aktivitet. Vi tror på at en aktiv kropp som får bli aktiv fra barndommen har større livsglede også i voksen alder. Vi er selv lokale aktører i vårt marked og ønsker å være en naturlig samarbeidspartner i lokalt i Drammensområdet, sier Kathrine Grønstein i Family Akropolis Drammen.

For oss er Akropolis en naturlig samarbeidspartner som treningssenter. En stor grunn til det er at de tar et bevisst ansvar som et rent og dopingfritt senter. De er også flinke til å følge opp ungdom og har rutiner for å unngå at ungdom trener feil. Samtidig så har de dyktige og profesjonelle ansatte. De er altså et trygt og godt valg. Dette gjenspeiles i deres verdier.

- Våre verdier er profesjonelle, innovative, folkelige og tillitsfulle, sier Kathrine Grønstein.

Akropolis er et godt supplement til våre aktive medlemmer eller et godt alternativ for voksne som ikke er en del av vår aktivitet.

Ønsker du å melde deg inn så følg denne linken: https://fsc.no/treningssenter/family-drammen-assiden-akropolis/nyheter/aif-family-akropolis-sant

Denne avtalen gjelder nye medlemmer, og medlemmer som er ute av sin bindingstid gjennom andre typer medlemskap.

OBS! Betalt medlemskap i Åssiden IF må fremvises for å få ÅIF-rabatt


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.