Luke 24: Sparebanken Øst øker støtten!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 24. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

Direktør samfunnsansvar og kommunikasjon i Sparebanken Øst Per Øyvind Mørk (t.v.) og daglig leder i ÅIF Ørjan Dimmestøl (t.h) smiler etter å ha inngått ny avtale! (Foto: Andrea Brataas/Sparebanken Øst) 

 

Vi har fått en ordentlig stor julegave under det blåhvite Åssia-treet i år! Vi har inngått en ny og forbedret avtale sammen med vår generalsponsor Sparebanken Øst. Under juletreet skjuler det seg en ny treårsavtale på 250.000kr året – totalt 750.000kr!

- Dette er en stor dag for Åssiden Idrettsforening med en så stor avtale. Nå kjenner jeg ikke avtalene som var i 1993 når A-laget i fotball var i førstedivisjon, men i nyere tid må dette uten tvil være den største avtalen i klubben. Vi er veldig glad for å ha en så god partner som Sparebanken Øst med på laget, sier daglig leder Ørjan Dimmestøl.

Med Aktiv på Åssia tar vi et utstrakt samfunnsansvar for bydelen vår. Det betyr at lokale partnere er viktig, og med Sparebanken Øst som har vokst frem i Drammens-regionen så har vi nettopp det. Banken har vært viktig for klubben i lengre tid.

Saken fortsetter under bildet.

En storfornøyd daglig leder Ørjan Dimmestøl signerer den nye treårsavtalen med Sparebanken Øst (Foto: Andrea Brataas/Sparebanken Øst)

 

Hvorfor ønsker dere å sponse Åssiden IF?

- Sparebanken Øst støtter Åssiden IF fordi det er et av byens største idrettslag. Idrettsforeningen gjør en særdeles viktig jobb for barn og ungdom i bydelen. Åssiden IF er en driftig klubb som gir et meget godt sportslig tilbud, derfor er vi stolte over å være samarbeidspartner, sier direktør samfunnsansvar og kommunikasjon Per-Øyvind Mørk.

Siden 2013 har vi mottatt totalt 2,7 millioner i gaver fra Sparebanken Øst. Dette har vært gjennom forrige treårsavtale og til konkrete prosjekter som rehabilitering av klubbhuset, til innkjøp av kiosken vår, restaurering av klokka med mer.

Hva er viktig for dere i et idrettslag som dere støtter?

- Det er viktig at idrettslaget er godt organisert, har struktur, ryddighet i det økonomiske og gir barn og ungdom gode sportslige tilbud. Samt at banken og idrettslag har et tett og godt samarbeid hvor vi ser på oss selv som en «positiv krevende samarbeidspartner». Med det mener vi at vi bryr oss om idrettslaget og er tett på, forklarer Mørk.

Sparebanken Øst har 29 kontorer på Østlandet og 175 ansatte. De er virkelig en bank som bryr seg om lokalsamfunnet, og har de 10 siste årene bidratt med hele 50 millioner til idretten i Drammen og Øvre Eiker kommune. Sparebanken Øst sine verdier er folkelig, forutsigbar og fremoverlent.

- Vi er takknemlig og ydmyk over at Sparebanken Øst ønsker å forsterke samarbeidet med oss igjennom tre nye år. Det er uvurderlig i videre utvikling av vårt aktivitetstilbud innenfor fotball, håndball og esport. En veldig flott og stor julegave til Åssia og spesielt alle blåhvite, avslutter Dimmestøl.

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.