Luke 22: Påmelding Esport våren 2022

Postet av Åssiden Idrettsforening den 22. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Nå åpner vi opp for påmelding til e-sport våren 2022. Tilbudet starter opp mandag 10. Januar (med forbehold grunnet corona restriksjoner).

 

Her følger praktisk informasjon.

Vi har et rom med totalt 12 stasjoner, som betyr maks kapasitet på 12 spillere per økt (På starten av året økes antallet til 16). Dette gjør at det er begrenset med plasser. Man melder seg opp og betaler for et halvår av gangen. De som allerede er med får tilbud om å fortsette før man åpner for påmelding fra andre for å fylle opp et parti.

Det er første man til mølla som gjelder! Følg med på oversikt på hjemmesiden under treningstider om status på de forskjellige partiene.

 

For påmelding send mail til post@aif.no og skriv hvilken gruppe barnet ditt ønsker å bli med på. 

 

VIKTIG!

Det som er fundamentalt er at vi har frivillige som bidrar for å drifte tilbudet. Dette krever ikke stort av foreldre, men uten dette bidraget vil ikke tilbudet opprettholdes. Les mer om hva som forventes under punktet dugnad fra foreldre.

 

Hva koster det?

Alle som er med på esport plikter å være medlem av Åssiden IF. Medlemskontingent koster 500kr for enkeltmedlemskap og 700kr for familiemedlemskap som dekker inntil 7 stk i samme husstand.

I tillegg kommer en aktivitetskontingent på 1250kr per halvår. Denne aktivitetskontingenten kan justeres fra år til år. Er man med på annen aktivitet (fotball, håndball) eller med på to spill så får man 30% reduksjon på aktivitetskontingenten.

Har man betalingsutfordringer så må man ta kontakt med daglig leder for å finne løsninger på post@aif.no

 

Hvilket utstyr trenger jeg?

Vi har PC, mus, tastatur og man kan møte uten å ha med eget utstyr. Vi anbefaler derimot at man har med eget headset for bedre kommunikasjon under treningene (vi kan bidra med gode priser). De som ønsker å bruke egen mus og tastatur kan gjøre det.

Hvis man ikke eier spillet selv så har vi brukere til hvert spill som kan lånes til hver enkelt økt.

Vi ber også alle stille i treningstøy da vi starter hver økt med 30 minutter fysisk aktivitet!

 

Trenere

Drammen Idrettsråd har i samarbeid med Drammen kommune og Sparebankstiftelsen DNB gitt oss midler til å engasjere ungdom som trenere mot et lite honorar. Vi jobber med å rekruttere flere trenere, men har engasjerte trenere til Fortnite, Overwatch og Rocket League!

 

Dugnad fra foreldre

Det vil bli arrangert en temakveld med informasjon om hvordan man kan bidra som foreldre, selv om man har begrenset kunnskap om spillet barnet spiller.

 

Trener:

Foreldre får også ansvar for å lede de fysiske øktene i starten av hver trening, men klubben vil bidra med tips til gode øvelser å bruke.

 

Lagleder og dugnadsansvarlig:

Esport rommet inneholder mye verdifullt utstyr. Det er derfor viktig at en foreldre tar hovedansvar per økt hver uke for å se til at alt går ordentlig for seg. Jobben blir å være tilstede i rommet under økten, være den som tar kontakt med klubben om det er behov for teknisk assistanse, registrere oppmøte i Spond App.

Lagleder får også rollen som dugnadsansvarlig, som bidrar til å organisere dugnad i laget. Klubben har et julelotteri hvert år, og det kan være aktuelt med egne dugnader for esport etter hvert for å holde kontingenten nede.

 

Treningstider

Treningstider er ikke låst og kan endre seg for hvert halvår. Vi ber spesielt om tålmodighet for dette nå som esporten i ÅIF som aktivitetstilbud fortsatt er under oppbygging.

Treningen er i klubbens E-sport-rom i Berskaughallen. Se oversikt over treningstider HER.

 

For påmelding send mail til post@aif.no og skriv hvilken gruppe barnet ditt ønsker å bli med på.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.