Luke 15: Home Security AS er ny sponsor!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 15. Des 2021

 

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Home Security AS er ny sponsor av klubben! De ønsker å støtte idretten i nærmiljøet og det gode arbeidet som gjøres i Åssiden IF. Selskapet har lang erfaring som lokal partner av Verisure og leverer alarmtjenester til private og næringsliv.

Norges ledende leverandør av boligalarm

Verisure er Norges ledende alarmselskap med over 30 års erfaring og 240.000 norske kunder. Vi tilbyr alarmsystemer med det siste innen sikkerhetsteknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet.

Brede Olsen, ansatt i Home Security, arbeider aktivt med rådgivning og salg av selskapets produkter og tjenester i Drammensområdet og da blant annet på Åssia. For mange er Brede et kjent navn på Åssia da han har vært en viktig del av klubben i mange år som ildsjel. Nå vil han jobbe for en trygg og aktiv bydel, og kombinerer det med støtte til klubben.

 

- Medlemmene til ÅIF får ekstra gode tilbud, og for hver avtale genereres en fin kick-back tilbake til klubben som en bonus på avtalen. Win-win for alle parter og hyggelig for oss i Home Security å kunne bidra lokalt, sier Brede.

 

Ta kontakt med Brede for en Åssia-avtale på mail brede.olsen@verisurepartner.no eller telefon +4795246820. Da får du gratis befaring og et meget godt tilbud på veien til et tryggere hjem!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.