Luke 14: Mye god aktivitet i Åssiden IF!

Postet av Åssiden Idrettsforening den 14. Des 2021

Denne julen velger vi å kjøre en litt annerledes julekalender på hjemmesiden. Hver dag vil vi komme med nyheter, arrangementer for neste år og kanskje noe om året som har vært.

 

Vi har regnet litt på hvor mye aktivitet som gjennomføres i klubbregi, og hvor viktig frivilligheten er for at barn og unge skal ha et trygt og godt tilbud på Åssiden. Tallene er regnet fra et normalår som vi håper vi snart er tilbake til.

I løpet av et fotballår er det ca 3700 timer fotballtrening, og 37 lag påmeldt i seriespill. Det blir spilt 200 kamper på Åssiden, og vi har estimert et tall på ca 7650 tilskuere. I tillegg har vi EMS Åssia cup som i 2019 hadde 200 besøkende lag og ca 4000 mennesker på anlegget på EN helg! Nå er det også innført to faste fotballskoler i året og i 2021 hadde vi 120 deltakere.

Håndballen har noen færre medlemmer enn fotballen, men jammen er det mye aktivitet i Berskaughallen også. Omtrent 1300 timer håndballtrening gjennomføres i løpet av et år. 27 lag er påmeldt seriespill og det blir spilt 92 hjemmekamper. Samtidig har vårt flinke håndballstyre regi på 5 turneringer for barnehåndball gjennom året. Som i fotball har vi også innført håndballskole fast to ganger i året hvor det er ca 40 deltakere totalt, som vi tror vil vokse i årene som kommer!

Så er det kjernen i alt dette som er våre flinke frivillige. Alle fra styrene våre, trenere, lagledere, dugnadsansvarlige, kioskvakter, parkeringsvakter på cup, etc. Det er mange roller som skal fylles i løpet av et år og alle er like viktig. Totalt er det minst 60.000 timer som legges ned på ren dugnad i løpet av et år for Åssiden IF. Det tilsvarer over 35 årsverk og sier noe om hvor viktig frivilligheten vår er. TUSEN TAKK til alle som har brukt av sin tid på Åssiden IF!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.